2013'de kilit almıştım. Bugün baktım içi falan pas tutmuş. Anahtarı taktım çevriliyor ama açılmıyor. Nasıl kullanılır hale getiririm bunu?
2013'de kilit almıştım. Bugün baktım içi falan pas tutmuş. Anahtarı taktım çevriliyor ama açılmıyor. Nasıl kullanılır hale getiririm bunu?
Bimden pas sökücü al en pasiti
Pas sökücüyü birkaç kez yarım saat kadar ara ile uygulayın,
Anahtarı ile nazikçe açmaya çalışırken tornavida veya benzeri bir takım ile kilide kenarından yavaşça tıklayın. Bu hafif darbeler/titreşimler açılmasını kolaylaştıracaktır.
veya hidrolik yağına batırabileceğin bir kapta 1 gün falan beklet, iliklerine kadar çözülür
çözümler efsane , mazotun içine koy oda olur :D en iyisi würth yağlama spreyi ama , anında çözer ,
Benim asma kilitde bazen anahtarı cevirince boşta dönüyor gibi çok kolay dönüyor ve kilit açılmıyor. Zincirin takılı olduğu yerden asılarak çevirdiğimde açılıyor.
Anahtar yeri dönüyor açılmıyorsa kilidin iç mekanizması bozulmuş, kırılmış olabilir. Bu çözümlerin hiçbirinin işe yarayacağını düşünmüyorum
Edit: Zincirin takılı olduğu yerden asılıp çevirince açılıyor yazmışsınız. O yüzden çözüm olabilir bunlar Pas sökücü uygulayıp sonrasında yağlayın bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)