Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Rusya St. Petersburg Galeria Motoshow

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba,

Geçtiğimiz hafta St. PEtersburg / Rusya'daki Galeria AVM'de tesadüf eseri rastladığım çoğu el yapımı custom olan motorları paylaşmak istedim. Tam da fuarın üzerine denk geldi, umarım hoşunuza gider motorsever arkadaşlar.

Yüklemesi zaman almasın diye 3 adet aşağıda paylaşıyorum, gerisi linkte arkadaşlar.

Album LINK: http://www.photobox.co.uk/album/5582725428

RoofRoof, Nasate, Thracian ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Custom motorlar kişi zevkini yansıttığı için henüz tam olarak benim zevkime yakın zevke sahip zevkli bir insanın motorunu zevkle izleme zevkine erişemedim

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Custom motorlar kişi zevkini yansıttığı için henüz tam olarak benim zevkime yakın zevke sahip zevkli bir insanın motorunu zevkle izleme zevkine erişemedim
    spark79 ve sutlusoda bunu beğendiler.

custom motorlarla ilgili şahsi görüşüm
    MrMud bunu beğendi.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman sizin zevkinize uygun zevkte bir motosikleti zevkle yaparken dahi zevk alacak zevkli ustaların eline vereceğiniz zevkli bir motosikletin, sizin zevkinizi anlayan ve sizin zevkinizde biri tarafından yine zevkle çizilmiş bir projeyi zevk alarak yapması, ardından sizin de zevkinize uygun modifiye ve imal edilen bu zevkli motosikleti büyük bir zevkle zevk alarak kullanmanızı temenni ederim. Veya bu zevki, kendi motosikletinizi zevkle kendiniz yaparak ayrıca zevk alabilirsiniz. Zevkle

Tabi bu şirin şeyleri şirinlemek de ayrı bir şirinlik ister de, orası da bir şirin tabi. Sonuçta her şirinin şirini bir şirin değil. Di mi
    zekvan bunu beğendi.

Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman sizin zevkinize uygun zevkte bir motosikleti zevkle yaparken dahi zevk alacak zevkli ustaların eline vereceğiniz zevkli bir motosikletin, sizin zevkinizi anlayan ve sizin zevkinizde biri tarafından yine zevkle çizilmiş bir projeyi zevk alarak yapması, ardından sizin de zevkinize uygun modifiye ve imal edilen bu zevkli motosikleti büyük bir zevkle zevk alarak kullanmanızı temenni ederim. Veya bu zevki, kendi motosikletinizi zevkle kendiniz yaparak ayrıca zevk alabilirsiniz. Zevkle

Tabi bu şirin şeyleri şirinlemek de ayrı bir şirinlik ister de, orası da bir şirin tabi. Sonuçta her şirinin şirini bir şirin değil. Di mi

ahhaha zevk pahalı ve vakit isteyen bir iş, şirinlemek ise paha biçilemez.

Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)