Herkese selam, Shoei GT-AIR JOURNEY TC-1 kask için görüşünüz nedir? Linki aşağıda. Fiyatı 500 dolar civarında.
https://www.amazon.com/Shoei-GT-AIR-...omotive&sr=1-7
Herkese selam, Shoei GT-AIR JOURNEY TC-1 kask için görüşünüz nedir? Linki aşağıda. Fiyatı 500 dolar civarında.
https://www.amazon.com/Shoei-GT-AIR-...omotive&sr=1-7
Ben kullanıyorum beyaz shoei gt air. 15bin km uzun yol yaptım. Kask bence parasını hakediyor. Dik oturuş pozisyonuna sahip motorlar için öneriliyor. Fiberglass malzeme. İç padlerindeki işçilik güzel. Ben hep balaklava ile kullandım. Hala ilk günkü gibi. Yıpranma ve koku olmadı. Vizörü kaliteli. Dahili siyah güneş vizörü kalitesi güneş gözlügü gibi. Gözleri yormuyor. Ses olayı için karşılaştırma yapacak kadar kaskım olmadı ama önceki ls2 ye göre çok fazla sessiz tabii ki. Zaten ben hep 3m kulak tıkacıyla kullanıyorum, farketmiyor.
Kullanacağınız motosiklet tipi gt-air için çok büyük önem arz ediyor .
Motosikletiniz ne kadar touring ise kask konforu o kadar iyiyken, motosiklet sporta kaydikca konfor azalıyor. Touring ,naked hatta Enduro icin olumlu , sport touring,racing için olumsuz yorum yapanlar mevcut
Alma. Git-air’lerde kronik buğu problemi var. Pinlock tam oturmuyor vizöre. Kışın eziyet çekersin.
Selamlar. Bende de GT-Air var. Pinlock'a ragmen bugu yapiyor ama 1 saat sonra basliyor. O zaman da tek bir acip kapama yetiyor. En azindan benim icin sorun teskil etmiyor.
pinlock buğu yapma sorunu bi süre sonru nefesimden vizöre yağ gibi böyle değişik birşey üflüyoruz pislik oluyor :D
bunu bezle silmedikçe üstüne çabuk buğu oluşuyor belirli aralıklarla silmeniz lazım , hangi kask olursa olsun , pinlock oturmaması ayrı bir der.
gt air mat siyah aldım geçen sene 1000 tl ye , sıfır nolmuş fiyatlara uçmuş satsam mı acaba :D
gt air kullanıyorum diğer kasklarıma(ls2-shark s900c-agv k5-shark skwall) göre oldukça sessiz diyebilirim
pinloc oturmama gibi bir sorunu yok pinloc oturma yuvalarından ayar yapılabiliyor
ancak pinloc cam arası değilde pinloğun üstü buhar oluyor bende
genel anlamda en sevdiğim ve memnun olduğum kasktır kendisi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)