Muayneden gectim!! Hemde delikli plakayla
Reklamlar
-
Bugun muayne vardi ilk muaynesi motorun.
Delikli ve app plakama, kirik sinyal camina ragmen geçtim. On takimda hafif bir bosluk vardı bir seyahatimden sonra bozuk yol yüzüne oldu.
143 tl odedim muayneye.
Yok o plakayla gecemessin vs ler duyurulur delikli bide app plaka(minik plaka) ile gectim
Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!
M.Kemal ATATÜRK
Reklamlar
-
muaynede geçenin çevirmede affı olmaz.
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
Yok o plakayla gecemessin vs ler duyurulur delikli bide app plaka(minik plaka) ile gectim
istisnai bir durum yaşamışsın. genele yaymanın anlamı ne. aferim mi bekliyorsun. hey allam ya.
-
Şehir: Kastamonu, şaşırdık mı hayır. İstanbul'da olsa muayeneden kaldım ne yapıcam ben diye konu açardı herhalde.
-
Linç geliyo, hissediyorum :D
-
-
Hoş görüye iyi niyetle karşılık ver işte. Muayneye harcayacağına motosikletine harcar demişlerdir, emmolu.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Şehir: Kastamonu, şaşırdık mı hayır. İstanbul'da olsa muayeneden kaldım ne yapıcam ben diye konu açardı herhalde.
Buyuk ihtimal bu konu daha cok kastamonu ve yakindakiler icin. Bilgilendirme amacli
-
Aferin. 10 puan, 10 puan, 10 puan, 10 puan. 40 puanla birincisiniz.
-
Tarih: bugün(25 şubat)
Motorum plakanın siyah çerçeve kısmındaki 2 adet vida, 3000 km önce aldığım, profilinden dolayı ortası düzleşmeye başlamış lastiğim, uzunda kısa kısada uzun yanıyor denerek, zincir bol olmadığı halde gerginliği uygun değil denerek muayneden kaldı. Gecikme faiziyle beraber 157 lira ödedim.
Dişli yapısından dolayı Anlas Çapra sipariş ettim 180 lira
Lastiği takmak 25 lira
Yeni plaka ücreti 20-25 lira
Plakaya uygun plakalık 20 lira
Net muayene masrafım 410 lira.
Aynı istasyondan geçen hafta Full boğazdan susturucusuz tiger egzozlu, delik plakalı ve topcaseli fazer geçti. Ben kaldım...
-
İlk motorlu aracım bu. Muayene işi parayla mı oluyor? Allah'tan benim 2020'de. Ayrıca 143 tl nedir yaf, senelik vergisi o kadar değil aletin.
-
emenyasin adlı üyeden alıntı
İlk motorlu aracım bu. Muayene işi parayla mı oluyor? Allah'tan benim 2020'de. Ayrıca 143 tl nedir yaf, senelik vergisi o kadar değil aletin.
2020de daha çok ödeyeceğiz bide böyle düşün :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Motorum plakanın siyah çerçeve kısmındaki 2 adet vida, 3000 km önce aldığım, profilinden dolayı ortası düzleşmeye başlamış lastiğim, uzunda kısa kısada uzun yanıyor denerek, zincir bol olmadığı halde gerginliği uygun değil denerek muayneden kaldı. Gecikme faiziyle beraber 157 lira ödedim.
Lastiği takmak 25 lira
Aynı istasyondan geçen hafta Full boğazdan susturucusuz tiger egzozlu, delik plakalı ve topcaseli fazer geçti. Ben kaldım...
Parayı yanlış yere vermişsin demek ki
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
bende kastamonu dayım yakın bir zamanda arabayla plakadaki vidadan kaldım. merkez tek istasyon bence gözden kaçmış.
-
Benim de muayene hikayem var.
Plakası vidalı motorumu muayeneye götürdüm maslakta. O zamanlar yine konular açılıyordu, herkesi muayeneden bırakıyorlar plakadan. O zaman internetten okumuştum, muayene istasyonundan bir kağıt veriyorlarmış, o kağıt ile plaka bastırıyorsun.
Ben de sıram gelince direkt adamlara dedim ki; " benim plaka vidalı, beni muayeneden bırakın. Hemen bırakın da verdiğiniz kağıt ile plakamı bastırıp hemen geleyim". Adamlar "ilk defa muayeneden kalmak isteyen motorcu görüyoruz" dediler şakayla. Sırf bu yüzden muayeneden geçirdiler. Ben de şaşırdım, iyi bakalım dedim. Aldim motoru devam ettim 🙂
-
Başarılarının devamını dileyerek iyi geceler diyorum.
-
Bugun muayne vardi ilk muaynesi motorun.
Delikli ve app plakama, kirik sinyal camina ragmen geçtim. On takimda hafif bir bosluk vardı bir seyahatimden sonra bozuk yol yüzüne oldu.
143 tl odedim muayneye.
Bravo madalya mı takalım şimdi sana neyi kanıtladın şimdi :D
-
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Lastiği takmak 25 lira
Bu şans degilde nedir hocam
-
Diyorum sonra kızıyorsunuz; istina durumlar için böyle başlıklar açıp yeni üyeleri yanlış yönlendiriyorsunuz.
iyi güzel kardeşim geçmişsin. ama benim aklıma millet geçemezken neden senin geçtiğin geliyor. hayırdır? ne iş ?
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Diyorum sonra kızıyorsunuz; istina durumlar için böyle başlıklar açıp yeni üyeleri yanlış yönlendiriyorsunuz.
iyi güzel kardeşim geçmişsin. ama benim aklıma millet geçemezken neden senin geçtiğin geliyor. hayırdır? ne iş ?
Rüşvet kalıyor geriye :D
-
Bu şans degilde nedir hocam
Valla şans mı rüşvet mi bilemiyorum artık...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)