ya ben kımseye wermıyorum daha oncede yazdım wermıstım gıttı kaza yaptı we 4 kısıye carptı we aradan cekıldı ben ugrastım o ytuzden daha kımseye vermıyorum
ya ben kımseye wermıyorum daha oncede yazdım wermıstım gıttı kaza yaptı we 4 kısıye carptı we aradan cekıldı ben ugrastım o ytuzden daha kımseye vermıyorum
direk HAYIR diyeceksin
bozulursa bozulsun,küserse küssün
sana bunun için küsen zaten senin gerçek dostun değildir.
boşver
sen sen ol kimseden isteme ve de kimseye verme (MOTORU TABİİ Kİ)
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Çok dogru sana bunun icin kusen adam gercek dostun degildir zaten...
"Prensip meselesi...vermiyorum arkadasim...kırılmaca darilmaca yok" dersin...
"Anlayana sivrisinek saaaz anlamayana davul zurna az" demişler...
[B]Dance[/B] first [B]think[/B] later...It's the natural order...:wiinkk:
Konuya bakarmısın yaaveremem de benzin yok de geç
Motorun üzeerine yazcan; Ruhsat kimin üzerineysee ondan başkası binemez diee
Tabi ruhsat ı kendi üzerine yaptıktan sonraa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
daha önceden baskasinin motorunu kullanirken görmüssem arkadasimi veririm öle bi arkadasimda yok daha vermem abi ya motoruma bisi olursa onun cani heeeec önemli del benim motorumdan kiymetli bisi daha yok canim motorum
aynneeeennnnnn
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aynı konudan bnde muzdaripim
daha motor almadım ama şimdiden pazarlıklar başladı verirsin gibi
ama şaka yollu sizde eski türk filmlerinden alıntı yapın
annem göster ama elletme dedi
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
aBİ ANLATTIKLARINDA HAKLISIN AMA SENIN KI BASKA BİR KONU... Arkadaşlar motoru istiyolar işi oluyo falan filan işte.. O Zamanlarda da onlara hayır demek nasıl olur diye tartısıyorz. Adamlar kendilerinden cok cok emin ben kullanırım bişey olmaz diyolar. O tür davranıslarda nasıl davranmamız gerektigidir bgu konu..
Senin dediginde istekli olur adam motor kulanmaya ama kullanmasını bilmez. ha o adamı alır motorumun üstüne ben oturturum...
Hadi sen konu dısında bi gez de gel
sen ver ben hemen asadan benzim alıp gelirim diyo adamlar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Ya daaa göster bakacam benzin göstergesine diyolar :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ohaaa!!!! bea su konuada baya cvp yazılmış
kardeşim walla weremem de gec
bozulursa bozulsun bence
milletin duygusunu dusune dusune bende duygu kalmadı
zaten hayır dedin mi
5 dakka sonra unutur onu heralde
omur boyu dusuncek diil ya
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Ya unutmaazsa; hep düşünürsee ? O zaman noolcak ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sen de haklısın tabi. Yok kardeşim veremem emanetin canı burnunda olur zaten falan diyeceksin. Çok samimi arkadaşın falansa da olum sana bişey olursa annenin babanın yüzüne nasıl bakarım bana beddua etmezler mi olmaz valla falan diyeceksin. İşim var gidip geleyim diyene de dolmuş paranı vereyim dolmuşla git gel diyeceksin. Küserse de küser napalım.
simdi senin dostun olsa onu kırmamayı dusunursun
ama arkadasın olunca kırılsa nolur
unutmazsa zaten ondan bi hayır gelmes
en kucuk seyi bile sorun ederse o sadece senin tanıdıgın biridir
zaten her motosikletci motorunu cok sever onu herkesten esirger onu anlaması lazım ddie dusunuom
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
Thanksss aynen!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Rica ederim
dostlar birbirlerini bilgilendirmek zorundadırlar
Motorumu isteyebiliyorsa yakın bir arkadaşım demektir , bu durumda direk küfür ederim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)