Yazdiklarinizi okudum ve
sizin arkadas secmeyi bilmediginiz gibi bir sonuca ulastim her onunuze gelene meraba demek tabi dogru degil
Ama arkadasina motor muhabeti yapmakta dogru degil. Ben arkadaslarimi secerken genelde bana kazanclarini ve benden gotureceklerini goz onune alirim.
Prons and Cons hesabini yaparim eger bos bir adamsa zararliysa selam vermem ama selam verdigim adamada
asla materyal seylerin muhabetini yapmam.
Bana araba kullanmayi bir arkadasim ogretti kendisiyle beraber biraz dolastik sonra bana beraber Ankara yapalim mi dedi Ankaraya kadar arabayi ben surdum o yanda oturdu yolda durduk yemek yedik icecek
etc. Sonra benim arabam oldu kendisinin bana kazandirdigi guvenle
spor bmw aldim. Bende arkadaslarim araba kullanmayi bilmiyorum dediklerinde onlarla Ankara yaptim. Hem arkadas demek can demek araba nedir. Benim ne ilk ne son arabam nede kisa omrumde sahip oldugum en buyuk armagan.
Motorunu arkadasina vermeyen insanlarin sonunuda hep gordum cevremde. Benim neden arkam yok bu insanlar torpilli bak ne guzel is bulmus ben neden bulamiyorum. Senin her isin halloluveriyor benimkiler neden bole bekletiliyor. O sana selam veren adami nerden taniyorsun abi. Iki hafta sonra bir arkadasimin yanina hollandaya kalmaya gidecem bir baska arkadasima is bulduk hep istedigi isi yardimci oldum. Ben arkadasima degil arabami canimi emanet ederim
Sizde oyle yapin tavsiyem pisman olmicaksiniz.