Nolcak be, ben veriyorum hep. Anca rodaj zamanlarında ya da motorda bi sıkıntı olduğunda vermiyorum.
Tabii yoldan geçen adam değiller, hep efendi efendi kullanan yakın arkadaşlarım. Özellikle kız arkadaşıma hiç dayanamıyorum veriyorum hemen.
www.motorumla.net
bir kere verdim bir daha vermem dedim
ben bile öyle kullanmadım bu kadar zaman motorumu
bir daha vermem dediğim halde bir kere siteden bir arkadasa verdim ona vermemin nedeni de benim gibi kullanmasıydı
isteyen oluyor ama vermem diyorum ben sizden istiyor muyum diyorum olay kapanıyor
Bende ehliyeti olan ve nasil motor kullandigini bildigim adama veriyorum.sonucta dunya mali mezara goturmeyecegim.arkadasa birsey olmasin yeter.
Yillar once ankarada bizim oraya surekli gelen bir bayan motorcu vardi.Motoruda cok fenaydi hani, bizim arkadas gaza geldi motorun cok guzel soyle bir gezemezmiyim? Dedi. Abla lafi yapistirmisti "motor namustur" diye bizimki 2 hafta sayiklamisti "abi ne bicim laf koydu yaaa" diye
Tamam erkek isteyince vermezsiniz ama bi kız deseki ya beni biraz gezdirirmisin motorunla yok diyecek kim var herkes dogruyu sölesin
Başlığı açan arkadaş acilen Türkçe dersleri almanızı tavsiye ederim.Yarım saat anlamaya çalıştım.Tepmek falan noluyo
At,Avrat,Silah verilmez,
günümüzün at ıda motorsiklet o yüzden veremem diyeceksin
adamsa anlayacak.
Vay arkadaş ne kıymetli motoru(ları)nuz varmış...Adam karısıyla bir tutuyor moturu
Arkadaş değil mi, adam gibi sürüyorsa ver gitsin, trafiğe uzak bir yerde...
#sürenadam
Aslında motorun ne oldugunun anlasılmamasından kaynaklıyor, motorun varsa 3 paralık bir seydir araba alamamıssındır ona biniyosundur bir kısım cevrede imajı bu. Gecen bizim komsu 250 lik motorla gordu beni senin motor ne oldu dedi, abi oda var buda var dedim. ikisini birlestirip bir sahin mahin al be ya dedi adam. Abi bu tercih meselesi audi a4 var bende zaten diyince oylece sırıttı. atıyor falan mı diye dusunuyor bilmiyorum iki motor zaten 20.000TL den fazla ediyor farkında degiller. Sonucta motora binenler ikiye ayrılıyor, imkansızlıktan ulasım icin kullananlar ve keyif veya tutku icin bineneler. Eger ikinci kesimdeyseniz zaten belirli tatları, gorguyu bazı seyleri cozmussunuzdur ve bu tip seyleri cozemeyenler hayatınızdan cıkaracaksınız, sırtınıza yuk etmiceksiniz, 1-2 arkdas eger dostsa yeterde artar.
geçen gün motoru bi denim dedi, verdim arkadaşa nerdeyse kalpten gidiyordum . . .
Bugün ilk defa motor çalışır vaziyette motoru devirdim, ayak demiri ve vites pedalı yamuldu, eğdim düzelttim fazla hasar yok ama motor devrildiğinde motorun pekmezinin aktığını görmek insanın kanını donduruyor sanki o şıpır şıpır damlayan yağ benim kanım. kimseye emanet etmem ben motorumu
ben bir defa vedim motor pert oldu tabi arkadaşta pert ten dödü artık motor isteyen olursa kusura bakma veremem diyorum ehliyet olup olmaması fark yapmıyor...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Motosikleti verip te kötü olacağımıza, vermeyip kötü olmak daha iyi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)