bu durumda en mantıklısı arkadaşının kendini senin yerine koymasını sağlamaktır
senin motorun olsa bana verir miydin de beni ve kendini riske atar mıydın de atardım derse ver gitsin
bu durumda en mantıklısı arkadaşının kendini senin yerine koymasını sağlamaktır
senin motorun olsa bana verir miydin de beni ve kendini riske atar mıydın de atardım derse ver gitsin
facebook.com/kaskafa
Bence bu sorunun en iyi cevabı, hala:
"Kusura bakma YEMİNİM VAR"..
Detay isterlerse "babam motorumu alırken kimseye kullandırmayacağıma dair yemin ettirdi" dersiniz.
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
at, avrat, pusat abicim ötesi yok . kusura bakma arkadaşım küsersen küs bana küs olman ölüp gitmenden iyidir der geçerim küserse de kendi bilir
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
gezmek istiyorsan arkada yervar buyur gel derim .. bide boyle sert yaparım bi bakış.. hımmmmm .. hemen vaz geçer zaten (((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
arkadaşlar bu durumdan en iyi kurtulmanın yolunu açıklıyorum şimdi:
motosikletle kaza yaptığında motosikletin fiyatının 2 katını ödeyeceğine dair sözleşme hazırlayıp yanınızda bi kaç tane her zaman bulundurun.motosikleti isteyenlere o sözleşmeyi imzalamasını isteyin. garanti veriyorum motosikletten hemen vazgeçecektir
Uzun yıllar önce arkadaşımın motoru ile ufak bir kaza yapmıştım,
doğrusu aldığıma alacağıma pişman olmuştum ve daha sonra hiç
kimseden de istemedim. Toplumumuzda "Hayır" demek pek
gelişmemiş, keşke arkadaşım bana hayır diyebilseydi.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
ben hayır diyiyorum adam hala aynı, utanmasa cebimden anahtarı çıkartıp kaçacak çok zor durumdayım yaw
ya kardes beni yorumu begenmiyenler var nedan acep
motorumu vermememin sebebi onun basına gelecek masrafi karsılamaya kimse
yanasmaz abi durduk yere niye motoruma zarar gelsin motorunu sevmiyen buyursun herkese versin motorunu ama 1 ata sözü daha var
1 kadının 1 tane kocası olmalı 1 den fazla olursa o kadın o......u olur.
cimri ol zengin ol müsrif ol fakır ol..
boşuna dememişler bir musibet 1000 nasihatten iyidir diye.bende zamanda eski motorumu bir arkadaşın uzun ısrarları sonucu(yaklaşık 35dk) dayanamayıp vermişdim.alt tarafı sahilde ufak bir tur atıcaktı gözümün önünde.ama boşuna dememişler el elin eşşeğini türkü çığırarak ararmış.adam gazı sonuna kadar açtı,yerler hafif kumlu olduğu için motorpatinajda biraz gitti ve yere yatıp birlikte sürüklendiler.şimdi ne oldu?motorumun bir çok yerinde çizikler meydana geldi.arkadaşımın dizi kolu falan çizildi kanadı.sonuçta belli bir dostluğun olan adamdan tamir masrafınıda istiyemessin.he istersin vermesse ne olur.senin adın çıkar.bana öle oldu.istemedim para falan ama bi kere ufacık bi gündeme getirdim konuyu gırgır maksatlı arkadaş hemen saldırıya geçti.neymiş efendim ne kıymetli motorun varmış falan filan...
şimdi düşünüyorumda biraz daha katlanıp motorumu ona vermeseydim,ne arkadaşım hafifte olsa yaralanıcaktı,ne motora bişey olucaktı,azcık bir soğukluk olsada arkadaşlığımız zarar görmeyecekti.
ama artık yeni motorumu kimseye vermem veremem.sadece bir keresinde İstburak arkadaşımız benzincideyken kullandı biraz o kadar.he birde babamla amcama veririm bana onlar öğrettiler motosikleti.
sonuç olarak arkadaşlarınız ilk baştan motoru vermeyerek hafifçe kırmanız daha sonra olabilecek sorunlardan daha iyidir.tecrübeyle sabittir.
Drift Religion
Başlık Biraz Anlamsız Olabilir Özür Dilerim...
Söyle Bi Sıkıntı Var 125 R Aldıgım Günden Beri Herkes Bi Versene Bakayım O bu Su Diyorlar Bende Kimseye Motorumu Vermek İstemiyorum İnsanlarıda Kırmak İstemiyorum Trip Çekmek İstemiyorum Siz Nasıl Veremem Diyorsunuz Samimi Dostlarınıza ?
Veya Başkalarına Motorunuzu Verebiliyormusunuz Sadece o problem Bendemi Var ?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
motor vermem kusura bakma diyorum ısrar ederse şuradan bir araç çıksa sarhoş sürücü bir caksa sana ben ailene ne derim motora mı üzüleyim sana mı üzüleyim diyorum vermiyorum üstelik benimki cub senin motor daha kıymetli
Benzin yok(genelde olmadığı için bahane sayılmıyor sanırım. )
Şimdi gidicem hacı yaaa...
Sonra sürersin karşim yaa debriyajı sıyırıyo şimdi. ( yok öle bişey halbuki )
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Şiddetle geri tepiyorum ben tepmezsem motorum teper beni bile ani gaz verince bazen tepiyo üzerinden 3 viteste ön tekeri havalandı daha dün.
Benzin Olayı biraz risk kontagı çevirse herşeey çıkar ortaya debriyaj olayı güzelmiş.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
En geçerlisi ''daha önce ısrar eden bir arkadaşa nolacak deyip verdim düştü bütün ailesi üstüme geldi papaz oldum TÖVBE ettim o zamandan beri babama bile vermiyorum'' demek..
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Ehliyet soruyorum eğer varsa veriyorum (daha hiç vermedim)
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Paşa Paşa ''Yok Dostum Kardeşime Dahi vermiyorum'' deyip savıyorum başımdan ısrar edersede,
Cılkını Çıkartma Yok Dedikya Deyip Yolluyorum
O an kızıyor ama 2 saat sonra yanıma geldıgınde ''yok olum laftan anlamıyorsunkı gecen bırıne verdım düştü artık kımseye vermıyorum'' deyip gönlünü alıyorum ))
At , avrat , silah 3 lüsünün kullanırım. Benden başka sadece 1 kişi kullanmıştır. Birde ancak ben teklif edersem binebilir. onuda şimdiye kadar sadece bi abime teklif ettim. onunda bileğinde sıkıntı oldugundan daha sonra dedi.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)