Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlarim Motorumu Istediklerinde Onlari Kirmadan Nasil Hayir Diyebilirim???

REKLAM ALANI
    ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    bu durumda en mantıklısı arkadaşının kendini senin yerine koymasını sağlamaktır
    senin motorun olsa bana verir miydin de beni ve kendini riske atar mıydın de atardım derse ver gitsin
    facebook.com/kaskafa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu durumda en mantıklısı arkadaşının kendini senin yerine koymasını sağlamaktır
    senin motorun olsa bana verir miydin de beni ve kendini riske atar mıydın de atardım derse ver gitsin
    genelde verirdim diolar
    [COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Bence bu sorunun en iyi cevabı, hala:

"Kusura bakma YEMİNİM VAR"..

Detay isterlerse "babam motorumu alırken kimseye kullandırmayacağıma dair yemin ettirdi" dersiniz.
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    at, avrat, pusat abicim ötesi yok . kusura bakma arkadaşım küsersen küs bana küs olman ölüp gitmenden iyidir der geçerim küserse de kendi bilir
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    gezmek istiyorsan arkada yervar buyur gel derim .. bide boyle sert yaparım bi bakış.. hımmmmm .. hemen vaz geçer zaten (((:
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    arkadaşlar bu durumdan en iyi kurtulmanın yolunu açıklıyorum şimdi:
    motosikletle kaza yaptığında motosikletin fiyatının 2 katını ödeyeceğine dair sözleşme hazırlayıp yanınızda bi kaç tane her zaman bulundurun.motosikleti isteyenlere o sözleşmeyi imzalamasını isteyin. garanti veriyorum motosikletten hemen vazgeçecektir

Motosikleti
    YBR 125
    Uzun yıllar önce arkadaşımın motoru ile ufak bir kaza yapmıştım,
    doğrusu aldığıma alacağıma pişman olmuştum ve daha sonra hiç
    kimseden de istemedim. Toplumumuzda "Hayır" demek pek
    gelişmemiş, keşke arkadaşım bana hayır diyebilseydi.
    [COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]

[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]

Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    ben hayır diyiyorum adam hala aynı, utanmasa cebimden anahtarı çıkartıp kaçacak çok zor durumdayım yaw

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ya kardes beni yorumu begenmiyenler var nedan acep
    motorumu vermememin sebebi onun basına gelecek masrafi karsılamaya kimse
    yanasmaz abi durduk yere niye motoruma zarar gelsin motorunu sevmiyen buyursun herkese versin motorunu ama 1 ata sözü daha var
    1 kadının 1 tane kocası olmalı 1 den fazla olursa o kadın o......u olur.
    cimri ol zengin ol müsrif ol fakır ol..

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    boşuna dememişler bir musibet 1000 nasihatten iyidir diye.bende zamanda eski motorumu bir arkadaşın uzun ısrarları sonucu(yaklaşık 35dk) dayanamayıp vermişdim.alt tarafı sahilde ufak bir tur atıcaktı gözümün önünde.ama boşuna dememişler el elin eşşeğini türkü çığırarak ararmış.adam gazı sonuna kadar açtı,yerler hafif kumlu olduğu için motorpatinajda biraz gitti ve yere yatıp birlikte sürüklendiler.şimdi ne oldu?motorumun bir çok yerinde çizikler meydana geldi.arkadaşımın dizi kolu falan çizildi kanadı.sonuçta belli bir dostluğun olan adamdan tamir masrafınıda istiyemessin.he istersin vermesse ne olur.senin adın çıkar.bana öle oldu.istemedim para falan ama bi kere ufacık bi gündeme getirdim konuyu gırgır maksatlı arkadaş hemen saldırıya geçti.neymiş efendim ne kıymetli motorun varmış falan filan...

şimdi düşünüyorumda biraz daha katlanıp motorumu ona vermeseydim,ne arkadaşım hafifte olsa yaralanıcaktı,ne motora bişey olucaktı,azcık bir soğukluk olsada arkadaşlığımız zarar görmeyecekti.

ama artık yeni motorumu kimseye vermem veremem.sadece bir keresinde İstburak arkadaşımız benzincideyken kullandı biraz o kadar.he birde babamla amcama veririm bana onlar öğrettiler motosikleti.

sonuç olarak arkadaşlarınız ilk baştan motoru vermeyerek hafifçe kırmanız daha sonra olabilecek sorunlardan daha iyidir.tecrübeyle sabittir.
    Drift Religion

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )

Motorunuzu istediklerinde nasıl geri tepiyorsunuz ?

Başlık Biraz Anlamsız Olabilir Özür Dilerim...

Söyle Bi Sıkıntı Var 125 R Aldıgım Günden Beri Herkes Bi Versene Bakayım O bu Su Diyorlar Bende Kimseye Motorumu Vermek İstemiyorum İnsanlarıda Kırmak İstemiyorum Trip Çekmek İstemiyorum Siz Nasıl Veremem Diyorsunuz Samimi Dostlarınıza ?

Veya Başkalarına Motorunuzu Verebiliyormusunuz Sadece o problem Bendemi Var ?
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motor vermem kusura bakma diyorum ısrar ederse şuradan bir araç çıksa sarhoş sürücü bir caksa sana ben ailene ne derim motora mı üzüleyim sana mı üzüleyim diyorum vermiyorum üstelik benimki cub senin motor daha kıymetli

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Benzin yok(genelde olmadığı için bahane sayılmıyor sanırım. )

Şimdi gidicem hacı yaaa...

Sonra sürersin karşim yaa debriyajı sıyırıyo şimdi. ( yok öle bişey halbuki )
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Şiddetle geri tepiyorum ben tepmezsem motorum teper beni bile ani gaz verince bazen tepiyo üzerinden 3 viteste ön tekeri havalandı daha dün.

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Benzin Olayı biraz risk kontagı çevirse herşeey çıkar ortaya debriyaj olayı güzelmiş.
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

CrosseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En geçerlisi ''daha önce ısrar eden bir arkadaşa nolacak deyip verdim düştü bütün ailesi üstüme geldi papaz oldum TÖVBE ettim o zamandan beri babama bile vermiyorum'' demek..
    !Lk£® ve eray_uluyazı bunu beğendiler.

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzin Olayı biraz risk kontagı çevirse herşeey çıkar ortaya debriyaj olayı güzelmiş.
    benim cbrda kontağı kapatsan bile benzin seviyesi aynı kalıyo =)) ama içinde hep 10 tllik benzin olduğu için o benzinde ibreyi zor kımıldattığı için sıkıntı yok
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Ehliyet soruyorum eğer varsa veriyorum (daha hiç vermedim)
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Paşa Paşa ''Yok Dostum Kardeşime Dahi vermiyorum'' deyip savıyorum başımdan ısrar edersede,
    Cılkını Çıkartma Yok Dedikya Deyip Yolluyorum
    O an kızıyor ama 2 saat sonra yanıma geldıgınde ''yok olum laftan anlamıyorsunkı gecen bırıne verdım düştü artık kımseye vermıyorum'' deyip gönlünü alıyorum ))

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    At , avrat , silah 3 lüsünün kullanırım. Benden başka sadece 1 kişi kullanmıştır. Birde ancak ben teklif edersem binebilir. onuda şimdiye kadar sadece bi abime teklif ettim. onunda bileğinde sıkıntı oldugundan daha sonra dedi.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler