Benden istemiyolar hiç. Ben de illa kullanmasını istediğim dostlarıma zorla veriyom
Poturdak
bu olay başdan nasıl alıştırdıysan öyle devam eder.. bundan sonra karar aldığını söyle kaza yapma, yaralanma, sakat kalma ve ölme riskinize karşı ailelerinize karşı sorumluluk almak istemiyorum ( aslında söz konusu motorun zarar görmemesi) dersin..
bazı arkadaşların da örneklerini anlatırsın, yine de ısrar ederlerse
benden şimdiye akdar iki kere istediler, biri mesai arkadaşımdı. Ona sen delimisin dedim? bana acaip acaip baktı eğer çok istiyorsan hafta sonu buluşalım senle, boş bir yere gideriz benim giysilerimi giyersin istediğin kadar binebilirsin düşüp kalkabilirsin dedim. Vazgeçti
Diğerine tabiki binebilirsin dedim tam gidona elini uzatınca çoluk çocuk var mı abi dedim en masum bakışımı attım o vatandaş da hemen vazgeçti
Sen susda gözlerin konuşsun.Öyle bir bakış atacaksınki sanki adam sana:'Bilader biz şurda maç yapacaadık topumuz patladı,sen bize kafanı kesip versene bi çin kalesi atalım' demiş gibi hissedecek.
aslında en iyisi kimseye vermiyorum demek..arkadaşın dediği Allah korusun bi kaza olursa...diye cümleye başlayabilirsin hayır demek isterken...eminim anlayışlı olacaktır arkadaşın..
bu arada bu konu mükemmel;)
abi kimseye vermeyin motor felan kırılırsa kırılsın napam motorum canım benim
vermem kimseye isteyen olursa alır cevabını canımın yarısı vermem
biri motorumu isterse cevabı çok sert aynen şöle:
ben: sen motorumumu istiyosun??
cvp: evet
ben: ben senin kız arkadasını istiyormuyum??
cvp:
valla kim olursa olsun alcagı cvp bu öldürürüm len adamı!!
zaten ailede herkesin motoru var
arkadaslarım isterse böyle diyorum
Ben isteyen arkadaşlarıma(tabiki sürüşlerini beğendiklerime) çekinmeden verdim, hatta bazı istemeyenlerede zorla verdim
Kendini parçalaması olası kişilere zaten cevap belli, kesinlikle hayır!
Altı üstü motosiklet işte, mal gelir gider, "kimseye vermem, asla vermem, v.s." bu kadar abartmayın...
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Motorunu verebilir misin diye sorana ben senin sevgilini istiyorum muyum diyeceksin...Bence yani...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
walla suan motorum yoq ama olunca sürmeyi bilen ehliyetli arkadaslarıma verırım ama hıc bı arkadasımın ehlıyetı yoq zaten motosiklet sürmeyi bilseler kendı motosikletleri olurdu
şimdi alcka paraları yoqtur felan demeyın dıye sımdıden cwp yazıyım hepsının motosiklet alcak durumu var
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Konu birkaç gündür hortlak hortlak dolaşıyo..
bide ben yazayım bari dedim..
Motosikletimizi isteyen arkadaşımızın kalbini kırmadan nasıl HAYIR
diyebiliriz..Soru buydu galiba..
.
.
Motosiklet kullanıcısı için bir tutku bir aşktır bence..
Ve benim kimseyle paylaşmaya niyetim yok..
Kızarsada zaten arkadaşım değildir..
Peki ben sorarım sizlere..
Tutku ve aşkını paylaşacak bir makinacı varmıdır..
Ya da arkadaşının tutkusunu isteyecek bir saygısız..
Tabi bu benim görüşüm..Kimse üstüne alınmasın..
.Burdaki sözüm benden makinamı isteyene (''sizler'' derken onu(makinamı isteyecek) kasdettim)
Lütfen alıntı yaparak cevap vermeyin..
Düşünceye saygı göstermeli..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Benim dostlarım ne arabamı ne bisikletimi ve ne de motorumu isteyemezler, çünkü ben ilişkilerimde yeşil hattı hep korurum. Bunun sayesinde karşımdaki daha istemeden hayır deneceğini bilir ve haddini aşmaz. Olur da bir yüzsüzlük edip isterse " prensibim değil vermem " deyip geçerim. Ama dostlarımın bana ihtiyaçları olduğu veya başları sıkıştığı zaman koşarak giderim ama malımı vermem ve kimsenin malını da istemem. Hayat görüşüm bu...
bizde kural cizilse bile hayirli olsun diecen kimse istemio ozaman .... zaten vermek istedigim iki kisi var...motor zate birinde kalio digerinede yedek anahtari verdim
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Eğer arkadaşım motoru benden daha iyi kullanmadan veririm sorun olmaz Ama eğer bilmeyen bi adam isterse "Seni çok severim çabuk ölmeni istemem" derim ve olay biter hala ısrar ediyorsa güzel bi laf yiyebilir
kardeşim motorunu isteyene şu ata sözünü söyle "kızımı isteyen dostum, atımı isteyen düşmanımdır" biliyorsunuz atalarımızın her sözünde çok derin manalar gizlidir. şimdi bir de bu manaya girecek olursak çok uzar.
Kral çıplaaaaak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)