14 şubat 15kuruş,
19 şubat 27kuruş,
25 şubat 24kuruş.
-----------------
Toplam...660 bin Türk Lirası, 66milyar Türk kuruşu.
14 şubat 15kuruş,
19 şubat 27kuruş,
25 şubat 24kuruş.
-----------------
Toplam...660 bin Türk Lirası, 66milyar Türk kuruşu.
o zaman sezen aksu'dan gelsin:
Çok şeker hadi hop give me five
Küresel dünya küresel life
Kes raconunu Amerikan havası
Sokak arası mafyası fight is fight
Hayt bize var mı yan bakan
Delikanlılık öldü mü
İmaj yeniledik sadece be babam
Sen şu adaptasyonu gördün mü
Oh oh suyundan da
Oh oh şuyundan da
Oh oh buyundan da
Koy koy koy koy
Dibe vuruyor her şey ta dibe
Analizi sentezi var bir de
Doğudan batıdan kop da gel
Do it
Do it
Do it
Just do it hade
Oh oh suyundan da
Oh oh şuyundan da
Oh oh buyundan da
Koy koy koy koy
mobilden gömülü video koyamıyorum, yapabilen varsa birisi sezen aksu'dan oh oh suyundan da koy şarkısının videosunu koyabilir mi acaba?
İyi şeylerde oluyor.
Seri şekilde ses getire getire birde böyle düşün
Bu zamlarin secim öncesi frenlenmis haliyse secimden sonra vay halimize. 500 lt lik depo alip benzin mi stoklasam :D yoksa motora bile zor bincez
320lt mazot alan tır gördüm. Gözlerim pörtledi. Asgari ücretten fazla. Bize gelmez o iş :(
Allah ak partisinden razı olsun , pompa da sürekli kafamda hesap yapıyorum ne kadarlık alsam , 40 alsam az mı kalır , 50 alsam fazla mı gelir.
Depo sabit , benzin değisken zihin cimnastiği oluyor.
Ben artık fulle demiyorum ne olur ne olmaz die. Arabada da motorda da 50tl diyorum walla bak. Arabanın dişinin kovuğuna sığmıyor zaten, motorda da eskiden 50tl depoya fazla gelir diyordum, şimdi ise biliyorumki 50tl her türlü içinde olacak ve hava boşluğu kalacak
desteklediğim zamlardır.
paşa dölü müsünüz, bisiklete falan binin.
Eskiden 12'lik X City depoyu 30-35'e fullüyordum, şimdi 15'5luk CB500F deposu 95'e fulleniyor. Halen şirketin yol yardımının altında kalıyor benzin param, aylık akbil parasından ucuza geliyor.
Walla bizim iş yerinde aylık mavi kart parası veriyorlar. Tabiki çok çok altında kalıyor Ondan dolayı bana farketmiyor. Zaten yol+yemek çıkınca falan asgari ücret altına çalışıyoruz
dış mihrakların seçimin sonucunu etkileme çabası bunlar diren türkiyem götümüzde don kalmayana kadar
Zammı hükümet yapıyorsa destekliyorum, onlar yapmıyorsa kahrolsun dış güçler diyorum.
süper :D gebersin devletçiler. , beraber yanalım yakında 12 tl olacak dediğime gelecek.. vergiler kurtarmıyor lüx yaşantılarını, domatesin parasınıda bizden alacaklar.
Brent petrol varili yılbaşından bugüne %30 artmış, ÖTV indirimi de bitince çılgın yakıt fiyatları olacak...
Başkanlık seçiminde ''koyduk mu'' diyenler nerede.İçinizi karartmayayım ama bunlar daha iyi günler.
Daha bu rakamlar gerçeklerden çok uzak, ötv'den kısa kısa en sonunda patlayacak, gelir yok gider çok, destek kıtası halen bu ülkede zibil, aramızda da var bunlardan, bazıları cidden büyük resmi gördüğü zaman hiçbirimiz için iyi bir zaman olmayacak, onlar da fetöcüler gibi kaçacak delik arayacak ya da renksizlikte, yüzsüzlükte sınır tanımayacaklar, yapılarında bu var, omurgalı olmak gibi bir dertleri yok maalesef.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)