Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBR 250 ucuza mı satıyorum sizce?

REKLAM ALANI
    mistikbaklav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250
    2 Haftadır motorumu satmaya çalışıyorum. 13 diyen oldu, 13.250 diyen oldu fakat istediğim fiyatı bir türlü alamadım.

malum sitedeki ilan no: 659604469

bugün ise 13.500 teklif aldım motoru ustaya gösterdik falan ama içime sinmedi sizce satmalı mıyım yoksa beklemeli miyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    melez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS WİNNER 200
    bu satıcı tipini biliyorum. motoru beğeniyorum fiyatta anlaşıyorum ve satış için gün belirliyoruz ve o gün telefon açılmıyor ilanda yayından kalkmış oluyor. ufaktan bir kulak çınlatmasıyla karşı tarafa hislerimi belirtiyorum.
    pintus bunu beğendi.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    sizin motorun piyasasını bilmem ama sahibinden.comda bir şey satabilmek için, ilanın emsalleri arasında en uygun fiyatlardan birisi olması lazım.

emsallerinden kastım, kilometre, model yılı, hasar durumu ve bulunduğu şehir. Antalya, mersin ve doğuda piyasanın altına alınıp satılıyor.

Motosikleti
    Mondial Rx1i Evo
    Alıcıyla anlaştıysanız vazgeçtim satmıyorum derseniz ayıp olur, sert tepki alabilirsiniz. Çok da abartmamak lazım ama gerçekten temiz ve bakımlı kullandığınızı düşünüyorsanız şuanki duruma göre 1-2 rakam yüksek satabilirsiniz. Artık gelecek zamanda aynı kalitede bulabilir misiniz bilemem ama gerçek şu ki millet düşük fiyat arıyor.

Motosikleti
    CBR 250
    Alıcıyla anlaşma durumu falan olmadı ben 14 dedim adam 13.5 dedi. Kabul edecek olursam ararım dedim.

Şimdiye kadar 2 hafta içinde yaklaşık 5-6 kişi aradı herkes 13ten almaya çalışıyor. Sorarsanız kimsenin 13ten 1 lira fazla parası yok. Piyasaya bakıyorum 15-16 lar havada uçuşuyor. Yakın zamanda satan var mı cbr 250?

YAHYaONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS/ Yamaha tracer 700
    Hocam acil bir durumun yoksa bekleyebilirsin lakin ilan metnine pazarlıksız son fiyattır yaz, orda pazarlık yazısını görünce millet 13'e bırakır diyordur.

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eğer bunu satıp 250cc bir motor almayacaksanız şu kısa süreçte (ÖTV indirimi) ve acil paraya ihtiyacınız yoksa bence satmak için yanlış bir dönem. Piyasa karmakarışık çünkü değişken fiyatlardan dolayı. Pazarlık konusunda da yukarıdaki yorumlara katılıyorum.

Motosikleti
    CBR 250
    Pazarlıksız yazısını ekledim dediğiniz gibi. Motoru da vermiyorum 13.500e biraz daha bekleyip görelim acil bir durumu yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)