Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda ne derdi acaba?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MT-25, Versys650, GV250 (Satıldı) Çinlilere muhtaç
    https://skor.sozcu.com.tr/2019/02/21...?_amk_galeri=1
    Gece gece haber okurken, maçın ilk dakikalarında ayakkabısı parçalanan basketbolcuyu okudum. Forumda bir arkadaş vardı cb125f inin ön jantı kırılınca kullanıcı hatası demişlerdi. Nike bu olaya araştırıyoruz demiş ama Honda olsaydı acaba kullanıcı hatası der miydi acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    ne jantmış arkadaş bu jantı kırılan motosiklet sizinmiydi ?

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    forumda bu ara markaları linç etme girişimi var; hep o kaskı topcasede taşıyıp köpüğü cıkan arkadaş başlattı bunları.

Bu arada konuya gelecek olur isek; kıyaslanan noktalar aynı şey değil.

Bir etkinlik sırasında motosiklette bir sıkıntı olsa emin olun honda bajaj mondial fark etmez hepsi araştırmaya girerdi.

ve emin olun nike senin ayakkabına sosyal hayatında kullanırken bişi olsa umursamazdı.

siyanoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forumda bu ara markaları linç etme girişimi var; hep o kaskı topcasede taşıyıp köpüğü cıkan arkadaş başlattı bunları.

Bu arada konuya gelecek olur isek; kıyaslanan noktalar aynı şey değil.

Bir etkinlik sırasında motosiklette bir sıkıntı olsa emin olun honda bajaj mondial fark etmez hepsi araştırmaya girerdi.

ve emin olun nike senin ayakkabına sosyal hayatında kullanırken bişi olsa umursamazdı.
    Adidastan aldığım ayakkabıları bikaç sefer değiştirttim,tek bir soru bile sormadılar
    Yanlış hatırlamıyorsam jantı kırılan arkadaş tüketici hakemde bilirkişinin üstün bilimsel araştırması neticesinde haksız bulunmuştu

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Alıntı Zeybeks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://skor.sozcu.com.tr/2019/02/21...?_amk_galeri=1
    Gece gece haber okurken, maçın ilk dakikalarında ayakkabısı parçalanan basketbolcuyu okudum. Forumda bir arkadaş vardı cb125f inin ön jantı kırılınca kullanıcı hatası demişlerdi. Nike bu olaya araştırıyoruz demiş ama Honda olsaydı acaba kullanıcı hatası der miydi acaba?
    Nike ile Honda'yı üretim hatasına tepkileri üzerinden karşılaştırıyoruz ama bir de kar oranlarını karşılaştırmak lazım. 10$'a ürettiği şeyi 100$'a satan firmanın böyle ufak fiyatlar için büyük riske girmemesi doğal.
    Diğer yanda da karlılığı düşük firmanın, anca bir forum sayfasında ses getiren sorununu sallamaması var.

Honda'nın yaptığını savunmuyorum tabii ki. Ama elma-armut durumları biraz.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Çakma Nike itelemişlerdir, bizim Salı pazarından almış olmasın

Motosikleti
    MT-25, Versys650, GV250 (Satıldı) Çinlilere muhtaç
    Makine benim değil hocam. Ben Haziran 2018 de motosiklete çok geç başlamış orta yaşlı bir insanım. Jantı kırılan arkadaşın yazdıklarını okuyunca çok korktum açıkçası. Zira böyle bir durumla ben karşılaşsam ne yapardım dedim. Empati yaptım ve üzüldüm

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Uzun yıllardır ayakkabı tercihim hep adidas oldu.
    Müşteri kartı kullandığım için baya uzuun bi alışveriş geçmişi listem var.
    Haliyle bir problem yaşadığımda alışveriş geçmişini görünce, uzun zamandır adidas kullandığımı fark eden mağazalar çok ilgili alakalı davranıyor.

Jant kıran arkadaş kaç tane honda ürünü eskitti acaba..

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı siyanoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adidastan aldığım ayakkabıları bikaç sefer değiştirttim,tek bir soru bile sormadılar
    Yanlış hatırlamıyorsam jantı kırılan arkadaş tüketici hakemde bilirkişinin üstün bilimsel araştırması neticesinde haksız bulunmuştu
    Konuya göre bakarsak Honda da olsa Bajaj da olsa bir etkinlikte böyle birşey olsaydı araştırmaya girerdi.

Sizinki kişisel kullanım ile alakalı bir durum, konu kamuya açık bir olgu
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jant kıran arkadaş kaç tane honda ürünü eskitti acaba..
    Güvenlik ve kullanıcı hayatına gereken değer, sadakatla satın alınmak zorunda değil ama, firmanın tüm müşterilerine karşı yükümlülüğü.

Eğer dava açılıp ta dalavere olmadan sonuç kullanıcı aleyhine sonuçlandıysa diyecek bir şey yok tabii ki.

tarikcapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 250
    Decatlondan aldığım yürüyüş ayakkabılarını 2 kez değiştirdim.. Burundan açıldı diye... decatlon bile sogu sualsiz açık olduğunu görünce sadece fatura tarihine baktı.. garantisi dolmamış değiştirelim dediler... honda vs mala garanti verdiyse arkasoında durur inceleme yapar
    Yalnız ama Kafası Rahat Adam...

Motosikleti
    YAMAHA R6 2015
    CB125E mi satıp 125f alacaktım :D almayacağım , bu arkadaş önde kaldırsa çukurada düşse , üstünden araba kamyon tır bişey geçmedikçe bu jantın kırılmaması lazım arkadaş bu nedir , yenisi verseler ne olacak . hayatta almam 125f

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Nike koşu ayakkabılarında 2 defa başıma gelmiş bir olaydır. Her ikisinde de " kullanıcı hatası" dediler. Koşarken nasıl bir hata yapmış olabilirim ki ? Yani bunu yapan sadece Honda değil. Olay çok göz önünde olduğu için bu defa kıvırtamadılar. Bu arada Nike gerçekten orta kalitedir. Spor ekipmanı değil, spor giyim tarzı satar. Yarışlarda koşucuların nike giymediklerini görürsünüz. Ben son 5 yıldır Mizuno veya Asic ile koşarım. Genelde her çifti 1200 km 'ye kadar kullanabiliyorum. Daha 600 km yi çıkartan Nike ayakkabım olmadı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Rodajını düzgün yapsan Nike de 1200km gider...
    MrMud bunu beğendi.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güvenlik ve kullanıcı hayatına gereken değer, sadakatla satın alınmak zorunda değil ama, firmanın tüm müşterilerine karşı yükümlülüğü.

Eğer dava açılıp ta dalavere olmadan sonuç kullanıcı aleyhine sonuçlandıysa diyecek bir şey yok tabii ki.
    Bende biraz o fikirdeyim, biraz da değilim...

Ithalat-ihracaat işinin içinden biri olarak inkar etmeden söylemeliyim,
    Benden her ay irana en az bir konteyner ürün alan adam, ürünlerin hepsi ıslanmış/tahrip olmuş, ürünlerimi tekrar gönder dese, ne nakliye masrafını umursarım, nede arada kaybettiğim kârı,
    ürünleri direkt geri yönlendirmesini söyler, nasıl olmuş bile demez, bir fotoğraf bile istemem.
    Ama benden dahaca ilk defa alışveriş yapmış bir müşteri bu ürün deforme olmuş, ürün defolu yenisini istiyorum gibi bir problemle gelirse, ürünü geri gönderin kontrol edelim derim.
    Çünkü müşteriyi tanımıyorum ve dolandırıcılar sadece satıcı olmuyor.

Mesele güven meselesi, haliyle "Eski müşteri olmak" meselesk.
    40 yıllık müşteriyle 40 dakikalık müsterinin aynı değeri ve saygıyı görmesi bana pek adil gelmiyor.
    Hem satıcı gözüyle hem 40 yıllık müşteri gözüyle.
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Toptancılık ayrı, perakende ayrı. Müşteri memnuniyeti umurunuzdaysa bir miktar dolandırılmayı göze almak zorundasınız. Yoksa belirsiz durumlarda masum müşteriye haksızlık yapma durumu oluşur.

Bakın Amazon'dan bir şey aldım. İnternette geldi diyor, ama kapının önünde yok... Üç gün geçti, utana çekine aradım, "gelmedi" dedim. Yenisini yollayacağiz dediler hemen. Bir saat geçmedi yandaki komşu geldi, tatilden yeni dönmüş, postacı paketi yanlışlıkla ona bırakmış... Geri arayıp anlattım, teşekkür edip iptal ettiler. Peki ya komşu getirmeseydi?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)