1000TL bütçe ile en iyi kask nedir ?
Reklamlar
-
Selamın aleyküm arkadaşlar bugün cb 125 f motorumu aldım teslim işi evrak işleri yarına kaldığı için henüz teslim alamadım velakin benim 1000tl bütçem var ufak rakam olarak oynayabilir 100-200 tl ama fazlası olamaz buna nazaran beni koruyabilcek iyi bir kask istiyorum bana öneride bulunabilir misiniz ?
Reklamlar
-
Aleykum Selam. Motorunuz hayırlı olsun. Bütçenize uygun kasklara bakıp, forumdan o kasklar hakkındaki yorumları okumak çok faydalı olabilir modeller hakkında detaylı bilgi almak için. Kampanyalı kasklar olabilir belirli mağazalarda hemen ilk gördüğünüz mağazada(sitede) kalmayın diye söylüyorum.
-
emenyasin adlı üyeden alıntı
Aleykum Selam. Motorunuz hayırlı olsun. Bütçenize uygun kasklara bakıp, forumdan o kasklar hakkındaki yorumları okumak çok faydalı olabilir modeller hakkında detaylı bilgi almak için. Kampanyalı kasklar olabilir belirli mağazalarda hemen ilk gördüğünüz mağazada(sitede) kalmayın diye söylüyorum.
Teşekkür ediyorum honda bayisine baktım lakin biraz tuzlu idi internetten de bakıyorum (İnternetten sipariş vermek için değil fiyat özellik v.s bakımından) Yarın ise sadece kask satan esnafları gezip detaylı bir şekilde bakacağım …
-
ben nexx sx100 aldım tam bin tl ye almıştım. iç vizörü var ve ekstradan içinden 1 adet pinlock çıkmakta.. polikarbon bir kask olmasına karşın birkaç yerde ls2 nin karbonfiber versiyonlarından daha iyi olduğunu okumuştum.. portekiz malı
-
Siteden bir arkadaşımız Kabuto'nun kasklarını satıyordu. GreenArrow'du sanırım kullanıcı adı. Hatta ekipman üretme(pantolon) fikirlerini okumuştum eski bir konuda. Sanırım elinde hala var kasklar. Hani aklınızda bulunsun düşünürseniz diye.
-
shark speed r önerebilirim.
fiyatları 1000-1250 tl arası
güneş vizörü var
kutusundan çıkan buhar önleyici pinlock aksesuarı var
çok konforlu iç pedleri
alttan rüzgar almaması için çene pedi ve kutusundan çıkan yedek çene pedi
çok sağlam ve kalın ön ana vizörü var
vizör mekanizması sorunsuz ve çok basit çıkarıp takılabilmesi(1 saniye kadar kısa)
çok yüksek süratlerde stabilitesini çok rahat koruyabilmesi
5 yıl uluslararası garantisi
güzel tasarımları ve grafikleri var
interkom bağlamaya müsait iç yapısı
aksiyon kamerası bağlamak içinde çene ve diğer yerleride uygun
saatlerce kafada kalsada asla ağrı veya rahatsızlıklık vermemesi
gibi aklıma gelen özellikleri var
shark iyi bir markadır kendi yorumlarım bu kadar sorun varsa cevaplarım
-
Ben mt revenge aldım 550tl'ye 2018 üretim. m beden almadan önce çok araştırdım bu arada 2 ay önce aldım. Bence 1300'tlye kadar kağıt üzerinde alınabilecek en fiyat performans kaskı bundan bir tık iyileri 1300'de başlıyor. Kalite olarakta beğeniyorum ama kendin bir yerde deneyip alırsın
-
Motorun hayırlı olsun hocam.
-
emenyasin adlı üyeden alıntı
nexx sx.100 ve ls2 vector orion ( carbon takviyeli fiber bir kabuğu var 1250 gram ) , iyi markaların kötü kasklarını almaktansa orta segment iyi bir kask almanızı tavsiye ederim. Alacağınız kaskın uluslararası satışı olduğunu yurt dışı sitelerinden mutlaka kontrol edin. Türkiyedeki çan çin çon ürünlerine para vermeyin.
-
kafa yapınıza uygunsa LS2 Arrow tavsiye ederim.
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
kafa yapınıza uygunsa LS2 Arrow tavsiye ederim.
Tavsiyen için sagolasın lakin premier touran aldım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)