https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...63271598/detay
35k altına gelmez diyen 2.elci R25'cilerin gözü yaşlı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...63271598/detay
35k altına gelmez diyen 2.elci R25'cilerin gözü yaşlı
ilan açıklamasını okursanız model yılı 2018 olacaktır yazıyor.
MOTOSİKLETLER YENİ KASA OLUP RUHSAT MODEL YILI 2018 OLACAKTIR
Maalesef motosiklet sektörü için bu yıl, otomobil gibi dip sene olacak.. Bu finans maliyetleri ve krizde motosiklet satın alınmayacaktır. ( iş amaçlı ve 50 cc leri dışarıda bırakıyorum )
26 bin TL bu segmentte bir motosiklet için halen çok pahalı..
Motosikletlerin kasası 2019 olup model yılı nasıl 2018 olacak?Nasıl be*****ekler bu işi?Ellerinde 2018 den kalan motosikletlere 2019 model grenaj mı takacaklar?
35 biraz yüksek uçuş olmuş ama nisan gelip ötv indirimi bitince, 2019 model olarakta gelenler min 29.900 diyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Youtube a 3 aydır düşüyor yeni kasa videoları...yani bu yeni kasa 2018 sonuna doğru üretime başladı...Bildiğim kadarıyla eskiden ağustostan sonra üretilen otomobil-motosikletler bir sonraki model yılı adı ile satılıyordu artık yasak 31 Aralık 2018de yani yılın son günü bile banttan inen araç 2018 model olmak zorunda
Türk gümrük kanunlarına göre üretim yılı 2019 yılı içersinde olmayan araba/motosikleti 2019 model yılı olarak çıkartamazsınız ruhsatını.
Uzakdoğu üretimi olan araçların nakliye süresi oldukça uzun sürdüğü için mart-nisan ayına ocakta üretilen araç yetişemeyebilir, yoksa 2019 model -yeni renk olan araçlar ağustostan itibaren üretilmeye başlar.
önceden plakayı temmuz sonunda çıkartınca bir sonraki model yılı olarak ruhsatlandırılabiliyordu araçlar, bu da zaten iki farklı kasa aynı model aracın aynı model yılı ruhsatlı olması gibi aptal bir durum ortaya çıkarıyordu, şimdi bunu düzelttiler ancak bu sefer de abartıp üretim tarihi günü gününe tutması lazım oldu.
saçmalık.
sanki eski kasanın farlar daha çekiciydi , fotolardan ziyade canlısını görmek lazım , şimdi eski kasaların fiyatlar dip yapar ha ,,,
35 bencede zor fakat bu fiyatlara ayin 25 icin %20 ekleyin. Honda ile yamaha ölümüne rekabete girmişler herşey %20 uygun ayrica mart sonuda yuzde 8 eklerseniz yani toplamda 20+8 nisandaki fiyatini bulabilirsiniz r25in
o grenajla olacak iş değil motoru şimdi fuarda inceledim gerçekten büyük motosiklet kullanıcısı olarak süper bir işçilik çıkarmışlar. Zaten kadran r1 deki gibi tft ekran olmuş. Eski motosiklete oranla çok daha pahalı motor hissiyatı görünüyor. Muhtemelen yamaha geçen sene getirdi bu motorları ama eski kasaları bitirmeden satışa çıkarmadılar. Dolayısıyla böyle komik bir açıklama eklenmiş olabilir.
ooo güzel zarar edeceğiz :D Eski kasası (2017-2018 abs ) 26.900 tl ' e satıldı vallahi yazık piyasanın ne olduğu belli değil. Saçma sapan bir hal aldı iyice motosiklet piyasası.
Zaten %8 ötv konunca 28300 oluyor. Üstüne bir güncelleme direk 30’a fırlar. Benim motorumda 2018 11.ay trafiğe çıkışlı ama 2017 model. Beni kıracaksınız? 2019 die anlaşalım?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)