Bajaj motor mu ya
Kawasaki aldım kafam rahat
Bajaj motor mu ya
Kawasaki aldım kafam rahat
Ben de bir Afrika Twin almayı düşünüyorum da şu haciz memurları gitsin de sonra düşüneyim.
Bajaj pişmanlık oldu dominar 400 ug kronik sorunlu servis bakmıyor oyalama yapıyor ithalatçı firma da parça çünkü
motorum bu gün itibarı ile bir haftadır serviste. daha parçaların bir kısmı gelmiş. Önümüzdeki iki haftaya inşallah gelecek de biz de bineceğiz.
Başka girişimcilerin de hakkına giriyorlar. Bu saatten sonra yeni markaların hiç birine güvenip de almam. eski püskü de olsa japondan şaşmam.
Sosyal medya hesaplarında Cumhuriyet bayramımızda, Zafer Bayramımızda, 19 Mayısda kutlama paylaşımı yapmayan, 10 Kasım'da asla taziye paylaşımı yapmayan ama tüm kandil, dini bayramlar ve 15 Temmuz aksatmadan paylaşım yapan markanın distribütörü olduğu firma. Görüşlerine saygım var ama benden uzak olsunlar, almam ve tanıdıklarıma aldırmam.
Bu 10 Kasım'da da şaşırtmayıp paylaşım yapmayan firma...
Ben firmaların bu tarz paylaşımları yapmama özgürlüğü olmasındna yanayım. Yani yapmak istemiyorlarsa yapmasınlar daha iyi. En azından ne olduklarını anlamış oluruz. Ticari olarak bir kesimi dışlamak istiyorlarsa kendileri bilir, biz de onlardan alışveriş yapmayız.
Asıl sorun böyle zamanları hiç kaçırmayıp diğer zamanlarda çaktırmadan iktidarda kim varsa onun suyuna gidenler. Bu devrin en çok kazananları yine bildik büyük holdingler ve devasa reklam bütçelerinden bir miktar ayırıp (tabi ki vergi matrahından düştükleri) videoları böyle zamanlarda dolaşıma sokup gazı verenler.
takiyyeci badem tayfanın ticaretinden beklenen hizmet kalitesi. 20 yıldır sektördeyim 20 yıldır hala kötü ürün satarak para kazanıp müşteri mağdur etmekten vazgeçmediler. 20 sene önce 2000'li yıllarda kanuni marka çöp satarlardır, 2020 yılındayız hintlilerin çöpünü satıyorlar. Vallahi pes.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
moto-33'ün yazdıklarından sonra "Bajaj Türkiye" Facebook sayfasına girdim. 28 Ekim'de Mevlit Kandili kutlaması var, Allah razı olsun iyi ki kutlamışlar. 29 Ekim'de paylaşım yok, direkt 30 Ekim'e geçmişler. 10 Kasım ile ilgili paylaşım da yok, en son paylaşımı dün yapmışlar. Bajaj Türkiye'yi takiyye yapmadıkları ve oldukları gibi göründüğü için tebrik ediyorum ama kendi adıma konuşayım; dünyanın en güzel motorunu en uygun fiyata satsınlar, alırsam namerdim.
Bajaj Dominar 400ug ileride alınabilir dediğim motorlardan biriydi ama bu marka hakkında bu kadar şikayet olduğunu bilmiyordum.
öncelikle geçmiş olsun motora bınmekten cok motor sizlere bınmış gibi gözukuyor. Bence tuketıcı haklarına basvurun zaten dediğiniz gibiyse bajaj turkıyeden bıle cekılabılır yanı bu kadar cok sorun cıkartıyorsa
Birdaha Bajaj mı Allah korusun dominar 400 ug aldım aldıgım motorlar içinde en kötüsü servisi ise maldan daha berbat birsürü kronik sorunlu parça yok olsada 2 ayda geliyor oda yanlış parça servis telefonlara bakmıyor yani marka ve ithalatçı firma berbat hiç bulaşmayın başınızı arıtmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
Paranın ön planda hizmetin ve Müşterin ikinci planda tutulduğu bir firma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)