Arkadaşlar şimdi honda ataşehir de cbf 125 f 9500 tl ama honda doğu batı da motor 10200 2 side çıplak Maltepe de az aksesuarlı 11369 tl neden ataşehirdeki böyle düşük ordan almayı düşünüyorum ama düşünce içerisindeyim
Arkadaşlar şimdi honda ataşehir de cbf 125 f 9500 tl ama honda doğu batı da motor 10200 2 side çıplak Maltepe de az aksesuarlı 11369 tl neden ataşehirdeki böyle düşük ordan almayı düşünüyorum ama düşünce içerisindeyim
Bayiler 2019 model motor satamıyorlar,hatta ellerinde 2019 motor bile yok bazı bayiler ellerindeki motorları çıkartmak için kampanya yapıyor,zaten alacağın motor sıfır km değil mi? neden endişeleniyorsun
Jant kıran modellerden satıyorlarsa ondan ucuzdur.
Jant parasını düşüyorlar herhalde.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
aksesuar falan filan bunları boşver tek gerekli olan aksesuar koruma demiri,diğerlerini de motora alıştıkca ihtiyaçların ve isteklerin doğrultusunda temin edersin.Hayırlı olsun şimdiden.
Valla ne çukurlara girdim, kasislere yapabildiğim kadar sert frenle girdiğim oldu, amortisör keçem patlak zati... Ama jant kırılmasına ne kendimde ne çevremdeki bir Çinli'de şahit oldum. Allah kimsenin başına vermesin.
9 bin civarın da oda diye biliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)