yorumlarda dahil baştan sona tek nefeste okudum.
Eline emeğine sağlık.
Ama ufak tefek eksikleri var. Bu eksikleri çözebilsem şu an Crf ilanlarına bakıyor olurum. Ama yazmayı bitirince yine de bakacam lan
1- Bekar olacaksın (Evde hanım ''bir pazarın var çoluğunla çocuğunla ilgilen yine dağa bayıra çıkıyorsun'' demeyecek) ya da o da motosiklet veya enduro sevecek ama artçılı da enduro olmaz ki kardeşim. (itiraf ediyorum kılıbığım ben kalbi ılık da diyebiliriz )
2- Vaktin olacak. Bu hafta sonu araziye çıkayım dediğinde Ankara gibi bir yerde en yakın arazi 20 30 km mesafede. Oralarda piknik yapanlarla dolu. Atletli bir amcanın mangalının üstünden atlamak zorunda kalabilirsin.
3- Şehir içi bir motorun daha olacak Çünkü : Bunlara rağmen gözünü kararttın aldın bi CRF. Malum saydığım durumlardan araziye de çıkamıyorsun. Kızılayın ortasında CRF ile ilerlerken kendimi atla geziyormuş gibi hissederim. Gözüm kaldırıma ilişir sürekli sıkışık trafikte, eğer kaldırımda yaya yoksa. Polis amca da bu durumdan hiç hoşlanmaz emin ol. Otobüse binmekten de nefret ediyorum o yüzden kar kış yağmur çamur demeyip motorla gidip geliyorum. Git gel 28 km. iş ev arasını.
Bu saydığım nedenlerden dolayı çok çok çok istesemde şimdilik benim için hayalden öte değil.
Eline emeğine sağlık. Tekerin düz basmasın. Düz basınca sen sevmiyon