Çok güzel bir yazı. Keyfle okudum. Cross kullandığım zamanların ne kadar eğlenceli olduğunu anılarımda tazeledi.
İstqnbulda veya Türkiye genelinde cross pist veya alanları varmı bilmiyorum. şöyle deneme amaclı ekipman motor arazi, tabi saatlik hatta günlük ücrete karşı. Sanırım, birkaç kez kullandımmı bircsonraki motorum mx olur, buna eminim. Keyfine doymak olmuyor. İster arazi ister yolda. Arazide, satlik veya günlük motocross deneyim imkanı yerler varsa, paylaşırsanız memnun olurum. Son motosikletimi iş için almasaydım, tercihim motocross'du.
Ekipmanin önemini iyi vurgulamışsın. Çünkü nekadar iyide olsa yinede yetersiz kalabilir.
Motosikletler güzel. Ben Kuba Black Cati baya beğendim. Modern alu şase ve sınıfında en hafifi galiba. Mondiallarda güzel.
Ama bunu söylemem gerek, yamaha ve kawaya lafım yok, hondayı inceleyince yine ağzımın tadı tuzü kaçtı. Şu marka kendini bana hiç sevdiremedi, 97'ydi galiba ölüm makinası 900cc çıkardığından beri, şimdide şu crf250L. Küfür et,emek için kendimi zor tutuyor. Herifler abs'siz modele 9bin absli modele 2buçuk katı 23 bin fiyat çekiyor. Lanet sdkkafalılar, bir gram güvenli sürüş sağlıyor diye fiyatı 2 buçuk katına çıkarıyorlar. Bence Türkiyeye hiç gelmez olsalardı. Cehennemin dib8ne kadar yolları var. 600rr, 900rr yok 1000rr, aakadar rr. K.B. havada parçalayasım geliyor caniliklerini. Bir yana.
Tekrar sana teşekkürler Mr Mud. Keyfli ve bilgi dolu bir payladşım. Umarım cross kullanabilecek biryerler vardır.