Bu işler sağlığa zararlı Mr Mud'un gazına gelmeyin.
https://www.youtube.com/watch?v=JmYPbUwyP6c
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
Ooo Sıtkı hocam vallahi mutlu oldum
Kampçı adamsınız siz, mutlu edeceğini umuyorum.
Hem kamp rotalarında yol bozukmu, toprak varmı, çukur varmi diye düşünme derdi de kalkar, hayırlısıyla gelsin inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
Enduro Kex izlersen tabi psikolojin bozulur koçero
Adamlar global sıralama yapsan en dengesiz enduro gruplarında rahat ilk 10'a girer
Içlerinde kendi çapında yarışlara katılan sürücülerde var, sadece free takılıp böyle dingil dingil hareket yapanlarda, çok tehlikeliler
Hele bir Derek isimli eleman var, tek başına film.
Bir videoda motoru ağaçta kalıyordu gerisini tahmin et işte :D
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Yok be abi ne doblosu. Virajda devriliyor onlar Lakin serviste sabah gitmeside ayrı rahatlık. İçlik giyme derdi yok, sürekli focus bir şekilde odaklanma derdi yok. Takıyorum kulaklığı, yayılıyorum koltuğa. Benim yerime getiriyor. Üstüne birşey olursa direk iş kazası raporuna da sahip oluyorum. Her yönden kârlı
-MrMud
Öyle deme
Senim beğenmediğin o motorun hayaliyle uyuyan çocuklar vardır belki de bir yerlerde
En değerli motor, sahip olduğun motordur.
Ha gönül ister bi 701sm alayım şaak diye ama, hali hazirda ki kredi borcu avucunu kaşıyor
Benim gariban dediğin mondi'ye, "Vay ne ne motor ama" diyen çocuklar var
-MrMud
Tmm hayali ile uyuyanlar var ama motorun yetmediği yerde ben ne yapabilirim? Hani düz yolda gaz yolu çevirenlerden de değilim
-MrMud
Nedir bu motokrossçuların çilesi?Kafama başka motorun ön tekeri çarpmadığı sürece eğlenceli gözüküyor.
Şaka maka şu sigorta fiyatları fırlamadan önce ikinci motor olarak bir adet Xtreme Max 150 almayı düşünüyordum.Ama malum sigortası,vergisi,muayenesi ıvırı zıvırı vazgeçtim.
10k devirde
https://www.skoften.net/skft/87366/e...een-compilatie
açtığın konudan sonra gaza gelenler
O ne la
Hiç zahmet etmesin bence, Tork'un geldiği yola değmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Her sınıfı tarzı çözdüm, ama bu scootercıları çözemedim.
Mesela Endurocu, racingci, cruisercı felan az çok bir kullanıcı profili oturmuş sınıflar.
Ama scooter süren Hırsızı var doktoru var, esnafı var, akıllısı var dengesizi var, her çeşitten tonla var.
Tamam diğerlerinde de var hepsinden ama, Mesela cruisercı dediğinde gözünde bir profil canlanır, yada enduro diyince felan.
Scooter diyince beyin error veriyor :D
-MrMud
Tabiki değmiyor. Şimdi Fiat ducato servisimde torkun 1750rpm’de gelip beni götürmesini izliyorum. Hemde klimasınıda açtık. Mis gibi mis...
Walla umurumda bile değil. Benim gözümde harry potter’daki atsız faytonlar gibiler. Sadece biniyorum ve beni eve getiriyor.
Yarın motoru çıkarırım ama. Lakin çıkarıncada işten eve gitmek falan koyuyor. Direk uzun yola çıkasım geliyor.
-MrMud
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)