ARAZİYE SIFIRDAN BAŞLAMAK - SORABİLECEĞİNİZ HER ŞEY
Reklamlar
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Babuş arıza marıza vermediği sürece, wr125x'in babasıdır bu.
Nasıl desem...
Apexten çıkarken ön tekeri pek kullanmaz bu alet, kronik derdi sıkıntısı varmı bilmiyorum doğrusu, ama sürüş keyif güç olarak, cidden acemi işi değil :D
Şöyle sesi yerinde iki tur atsan ne dediğimi anlarsın zaten
Sana acemisin felan dediğimden değil yanlış olmasın, alet nalet diyorum senin anlayacağın.
Tekerli mermi.
Pek titreşimli bide eski model ileride ne olur yedek parça ister mi bulunur mu bilmem şimdilik mutluyuz. Ama Mt07den kat be kat zevkli. Hele 4. vites tapa gaz basıp gazı kesince ak47 gibi ateş etmesi yok mu beni benden alıyor 😀
Virajı felanda mükemmel geldi bana wr125 i alıcam bunu satarsam wr250 ye geçerim satılmazsa dursun garajda yer çok, bu yaz plaka çıkarıp canım hangisini isterse ona binerim 😀
Reklamlar
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Pek titreşimli bide eski model ileride ne olur yedek parça ister mi bulunur mu bilmem şimdilik mutluyuz. Ama Mt07den kat be kat zevkli. Hele 4. vites tapa gaz basıp gazı kesince ak47 gibi ateş etmesi yok mu beni benden alıyor
Virajı felanda mükemmel geldi bana wr125 i alıcam bunu satarsam wr250 ye geçerim satılmazsa dursun garajda yer çok, bu yaz plaka çıkarıp canım hangisini isterse ona binerim
Hacı senin beygiri gördüm ilanda tam da motor aradığım zamana denk geldi.DRZ400SM arıyordum.Çok kötü aklımı çeldi seninki.Yedek parça vs yüzünden vazgeçtim.Yoksa gözüm dönmüştü yalan yok.
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Hacı senin beygiri gördüm ilanda tam da motor aradığım zamana denk geldi.DRZ400SM arıyordum.Çok kötü aklımı çeldi seninki.Yedek parça vs yüzünden vazgeçtim.Yoksa gözüm dönmüştü yalan yok.
nasip kısmet bu işler, yeni nesil alternatif pek yok memlekette bu tarzda. Ben duke200 duke390 a da bindim onlarda hiç made in australia yazısı görmemiştim, bunda şasiye kocaman yazmışlar 😊
Parçaları felan çok kaliteli açıkçası, amortisörler wp muazzam , frenler brembo hortumları çelik zımba gibi duruyor. Benim tek şikayetim peglerdeki titreşim birde karbüratörlü motosiklete alışık değilim hep enjeksiyonlu kullandım biraz yadırgadım ilk başta spnraları alıştık hava ayarıydı rolanti ayarıydı .
Yedek parça şimdilik var ama ileride ne olur bilmem , iran gezisi planımız olmasa binerdim bu sezon, düşük yakıtlı her yere girip çıkacak bi motosiklet lazım bu yaz.
Drz lerde yedek parça durumu ne bilmiyorum ama 15 bin lira dan aşşağı pek yok. Benim motosiklet drzlerin fiyatına bakarsan bedava 😊
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Pek titreşimli bide eski model ileride ne olur yedek parça ister mi bulunur mu bilmem şimdilik mutluyuz. Ama Mt07den kat be kat zevkli. Hele 4. vites tapa gaz basıp gazı kesince ak47 gibi ateş etmesi yok mu beni benden alıyor
Virajı felanda mükemmel geldi bana wr125 i alıcam bunu satarsam wr250 ye geçerim satılmazsa dursun garajda yer çok, bu yaz plaka çıkarıp canım hangisini isterse ona binerim
Yokuş aşağı vites düşürüp sal motoru gör ak47'yi, rahmetli kalashnikov mezardan kalkıp telif hakkı ister
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Bende yarın soğuktan çekinmez isem Asfalt'ta medenice işime gideyim
-
Valla bu gün öğlen bile buz gibiydi hava gunes olmasına rağmen, yarın üzerine ne bulursan giy, demedi deme.
-
Servis evin yanından geçecek yarın. Sıcak sıcak giderim. Giyinmesi, soyunması ayrı dert Yarından sonra motora sulanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Yaşasın tatlı su motorculuğu
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Servis evin yanından geçecek yarın. Sıcak sıcak giderim. Giyinmesi, soyunması ayrı dert
Yarından sonra motora sulanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Yaşasın tatlı su motorculuğu
Şuan uyuşan ellerimle yazıyorum, saygılar.
-MrMud
-
İyiki almamışım. Üstünü kurumda değiştir, çıkarken geri giyin falan sıkıntı. Zaten motosikleti sürünmede hep bir basma hevesi var şu aralar. Akşamda uzanarak giderim artık evime
-
İyiki almamışım. Üstünü kurumda değiştir, çıkarken geri giyin falan sıkıntı. Zaten motosikleti sürünmede hep bir basma hevesi var şu aralar. Akşamda uzanarak giderim artık evime
Pırıl pırıl hava var bu gün be, bu gün sürmeyeceksin ne zaman süreceksin :D
Ohooo forum ölümüne tatsumo dolu bu ne anam babam :D
-MrMud
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Pırıl pırıl hava var bu gün be, bu gün sürmeyeceksin ne zaman süreceksin :D
Ohooo forum ölümüne tatsumo dolu bu ne anam babam :D
Heeeç alınmıyorum üstüme. Servisimde keyfim gıcır. Hatta dinlediğim parçayı da atıyorum ahanda buraya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
https://youtu.be/eGuqddgy6Ds
Ne olur ne olmaz die linkini de buraya bırakıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Dayanamadım çıkardım motoru
-
Enduro aşkı başka; adam instagramdan bile konusunu sahipleniyor motosiklet.net sayfasında
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Enduro aşkı başka; adam instagramdan bile konusunu sahipleniyor motosiklet.net sayfasında
Nasıl hacı anlamadım ? :D
-MrMud
-
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Nasıl hacı anlamadım ? :D
gecen gördüm; "aha benim actıgım konu" tarzı bişi yazmıssın instagramdan
fotoğraftan sen sandım kaskı görünce
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Şuan yanımdaki camlardan iliklerime kadar soğuk geliyor. Çare bulamamaktan motor montum ile oturuyorum masanın başında :(
-
Allah Allah, hatırlamıyorum tekrar denk gelirsen bi link at.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Şuan yanımdaki camlardan iliklerime kadar soğuk geliyor. Çare bulamamaktan motor montum ile oturuyorum masanın başında :(
Yaa, hayat böyle giydirir o montu işte :D
Senmiydin hava soğuk diyip motora binmeyen der gibi :D
-
aha onu ben yazdım :D :D
Rise and shine Mr. Freeman. Rise and shine...
-
DrFreeman adlı üyeden alıntı
hahah kaskları benzettim o zaman
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
DrFreeman adlı üyeden alıntı
Kardeşimsin, benim değil hepimiz için bu mücadele, bütün ortadoğuyu endurocu yapıcaz, herkes bakkala tekerde gidecek,
Sloganımız da hazır.
Topraktan geldik, toprağa gidiyoruz :D
-MrMud
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler