+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Walla benim gözümde parası olan GS, olmayan AT alıyor gibime geliyor. Parası olan; verdik bu kadar hödö hödö die tüm herşeyi kullanıyor. Parası olmayan; ne de olsa aynı yeeaa diyip, tüm özellikleri mundar ediyor.
Trafikte de dikkat edin, hep fakir arabaları kaza yapar. Zenginin arabasına vurmaya bile cesaret edemezler...
Karda cub sürdükten sonra enduroyu düşünmedim değil hee :B
Billah benim gözümde, zengin dediğin, para vermişim taksici değilim, diyip kazada 5 kişilik arabada tekbaşına, fakir dediğinde, 5 koltukda oturmak için bugün benle yarın senle gidelim muabbet sohbetde olur diye düşünüyor. Kazadada her neyse fakir dediğin sayısı daha çok oluyor. Bence ortamda fakkr zengin muhabbeti zaten doğru değil.
Aga sen bana bakma. Ben trafikte illa bir arabanın önüne kıracaksam o kesinlikle benim arabamdan değerlidir. Bilirimki millete ben paramla aldım die tüm haklarını çiğneyecek, ben buna para verdim die yolda yanımda silme tam gaz gidecek insanın gözünün yaşına bakmam.
Daha çok şey yazarımda geceyi evimde geçirmek daha mantıklı geliyor...
Doğrudur, dostum. Hatasız kul olmaz. Toleransızda kul olamayacağı gibi. Dikkatli kullanalım, keyfimizin tadı tuzu kaçmasın.
Maalesef öyle, olan oluyor, sonradan geçmiş olsun demek kalıyor. Geçte olsa geçmiş olsun.
2 gündür karda spor motosiklet sürüyorum. Yemin ederim bu MrMud yüzünden içinde filizlenen arazi merakı sıfırlandı, tiksinir oldum. Her an motosikletin sağa sola öne arkaya kayıyor olması berbat bir his. Her an binlerce liralık karenajların yerle temas etme ihtimali... Bu iki günde allaha şükür kaza yapmadım ama saçımdan birkaç tel beyazladı. Net bir şekilde karar verdim benim yerim virajlı kuru asfalt.
Bence virajıda boşverin hocam, en temizi 4 silindir bi motor alıp ara gazi vere vere bi cafe önüne çekip, dainese montla ice mocha chocolate içmek
İlgi falan da çeker mis gibi oh.
Motordan anlamayan bir arkadaş gelip birşeyler sorduğunda, "Ya riskli, ölümle burun buruna bir hayat ama, seviyoruz bu hayatı" felsefesi falan yaptık mı ohh , gece yastığa başımızı koyup egomuzla kucak kucağa uyuruz huzur içinde
Benim aklıma yattı, arazi viraj felan traş
He ayrıca, Enduro makina sürünce grenaj falan derdi olmuyo, bilin istedim
Şahsen benim öyle grenajım çizilir gibi düşüncelerim olmadığı için tapagaz yardiriyorum yağmur çamur kar kış kıyamet, no problema yani
MrMud eline sağlık.Tamamını bir solukta okudum Wrmi Crfmi derken yol motoru almıştım ikinci motor olarak fakat konuyu görünce dellendim biraz neyse..
Şu altıncı sayfadaki linki verilen Yuki yetmiş kusur ağırlığı ve 84cm selesiyle dikkatimi çekti.Yurtdışında 1000usd küsür fiyatı var sanırım.Yuki 8000 lira demiş.
Rks'yi elden çıkarıp bunu mu alsam diyorum eşek niyetine binmeye, gaza geldim akşam akşam.Şehir içi ufak tefek yola da gelir ve seksen yüz yapar gereğinde gibime geliyor.
Motor şu videosunu yüklediğim motor, ya da birebir çakması, Çin sitelerinde de var.Fakat; kontak anahtarı var mı switchli mi ve bu tarz motorların bakım aralığı sık mıdır kafamda çeşitli sorular..
Çok tatlı bişey..Al sırtına evin balkonuna çıkar gece. Buyrun arkadaşlar,
Valla en rahatı öyle Hatta 4 silindire gerek yok RS200'ün şekli güzel. Motosikletten anlamayanlara süperspor yarış motoru diye yedirebilirim Gerisi benim aforizma ve goygoy potansiyelime kalmış.
Karda sürüş yapmanın egoya faydası yok. Bugün motoru yatırmamak için bütün becerilerimi sonuna kadar kullanarak saatlerce mücadele ettim bir kişi de gelip "Abi ne güzel fren kombinasyonu yaptın öyle. Nası da indin o yokuşu" demedi. Alkışlayan falan da olmadı. Anca halime acıyarak baktılar
Doğru söze ne denir...
Bu gün karda arazide o kadar yardirdim, kaskım tepesine kadar gözünün görebileceği her yerim kar ve çamur karışımı, ama bir hatun kişisi de demedi "Ay ne kadarda endurocu erkek" :(
Sadece bi paketçi kardeşimiz "Yaşıyosun bu hayatı reis" dedi o kadar :(
İroni yaptığımı açıklarsam esprisi kaçacak, açıklamasam biri ciddiye alacak diye korkuyorum napsam bilemedim :(
Teşekkürler paketçi kardeş, yaşıyoruz da yanlız yaşıyoruz :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Çinlilikten ziyade, gidon motorun en geniş kısmı olduğu için çoğu düşüşte gidon sayesinde başka bi yeri zeminle temas etmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
Tam bir başlangıç motoru gibi valla, acayip bişey, ama 8bin değermi bilemiyorum tartışılır kişiye göre.
Fakat cidden şehir içinde felan bisiklet gibi huzurlu olur bu.
Videodaki sürücünün kullanışa bakarsak pek zora gelen bi motor değil, soft sürüş için süper ama.
Bu makinayi bi bayide bulup kurcalamak farz oldu
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)