Antalya'daki Korkunç Kaza..
Reklamlar
-
Antalya’da hafif ticari araçla çarpışan motosiklette bulunan 2 gencin ölümüyle sonuçlanan kaza, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Kaza, dün saat 14.30 sırasında Antalya Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi, Anadolu Caddesi ile 913 Sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Altınkum Mahallesi'nden, üniversite yönüne seyir halinde bulunan Ahmet Çelik (22) idaresindeki 34 GS 6988 plakalı motosiklet, iddiaya göre 913 Sokak’tan caddeye doğru çıkan ve 'U' dönüşü yapan E.Ö. idaresindeki 07 ACP 82 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Ahmet Çelik ve motosiklette bulunan Muhammet Açıkgöz (17) ağır yaralandı. Kazayı görenler yaralı iki gence yardım edebilmek için seferber oldu. 112 acil sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından iki genç, Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Ahmet Çelik ve Muhammed Açıkgöz, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen dün hayatını kaybetti. Kazanın ardından polis tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü E.Ö.'nün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA
Diğer yandan kazanın güvenlik kameraları da ortaya çıktı. Kavşağa geldiği sırada sola doğru 'U' dönüşü yapmak isteyen ticari araca, o sırada arkadan gelen motosikletin çarptığı, motosiklet sürücüsü Muhammet Açıkgöz’ün otomobilin yanına , arkasındaki Ahmet Turan Çelik’in ise savrulup yola düştüğü görüntülere yansıdı.
Kazanın ardından araçtan çıkan kadın sürücü kazanın şokunu yaşarken olaya şahit olan vatandaşlar hemen yardıma koştu. Polise ve sağlık ekiplerine haber veren vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansın, yaralılara olay yerinde müdahalesi ve vatandaşların koşuşturmaları da kaydedildi
Kaynak ve video : http://www.milliyet.com.tr/korkunc-o...undem-2829634/
Reklamlar
-
-
videoyu gördüğümde eyvah kask yok dedim zaten sonuç ortada takın şu si.... kaskını yav takın !
-
Doblo ve kadın şöför combo olmuş.Allah rahmet eylesin.
-
Motosiklette hızlı üstelik anasını satıyım, kaskın yok bi bokun yok ne demeye basıyosun o kadar. Dallamanın biri dobloya biner önüne de kırar u dönüşüde yapar, yapar yani.
-
allah rahmet eylesin.
hadi yazın sıcak diye takmıyorsunuz da(herhangi bir hava koşulu veya gidilecek yolun uzunluğu/kısalığı ekipman takmamaya sebep değil) kışın neden takmazsınız şu kaskı.
bir sürü kurye görüyorum full face kaskı yukarı kaldırmışlar kulaklarına da telefon sıkıştırmışlar bilinmeze doğru yola çıkıyorlar.
-
Çok yazık olmuş... Allah rahmet eylesin
-
Ah ulan bee,
Allah rahmet eylesin, ailelerine sabirlar versin.
Trafigin hali ortada be kardesim. Dikkat edeceksiniz ya. Kask takin, dikkatli surun be kardesim. O genc yasiniz da ah.
Uzuldum be.
-
Hız felakettir, gazı açarken tamda bu şekilde ölümü göze almalıyız.
Elbette Otomobil sürücüsü suçlu ama biz öldükten sonra suçun kimde olduğunun bi önemi yok.
Allah rahmet eylesin
-
İstanbul trafiği motosiklet için tehlikeli deriz ama Anadolu'daki çoğu şehir daha tehlikeli.
Bir Antalya gezimde Korkuteli trafiğine girince nereye geldim ben demiştim.
Tabii şartlar bunlar ise eldeki en azından ekipmana dikkat etmek ve daha sakin kullanmak şart.
-
motor hızının 100 ün üstünde olduğunu varsıyoyorum buda trafik kurallarına aykırı bir durum kadın şöför zaten hatalıda şimdi hızlıydı diycekler kadın hayatına devam edicek olan 2 gence oldu,motor biraz daha yavaş olsaydı belki manevra yapabilirdi hızlı kullanmayalım en azından hayatta kalabilelim bir kazada mekanları cennet olsun
-
Allah rahmet eylesin tamam kadın hatalı diyelim ama burada hatanın büyüğü motorlunun. Hatta kadının hatası olmayabilirde.
-
bu tür dönüşe müsait yerlerde genelde geri aynaya bakmadan önce hafif sağa kırıp sertçe sola dönüş yapıyor araçlar. soldan sıyrılırım diyen patlar.
-
U dönüşü yapmaya çalışan araca çarpmasa bile, o motorla, o süratle üstelik artçıyla beraber öyle basarsan, ya bir yere uçarsın, ya bir tümsekte patlarsın ya da tehlike anında manevra yapamaz fren yapsan dahi duramazsın.. Saydığım ihtimallerin hepsi şehir içinde her an karşılaşılacak sorunlar. Bile bile lades olmuş.. Allah rahmet eylesin..
-
Maalesef video memleketin özeti gibi. Uçuk ekipman fiyatları, fahiş fiyatlar karşılığı alınmış ama beş para etmeyen ehliyet müsveddeleri, eğitimsizlik, denetimsizlik deryası ve yitip giden canlar...
Allah rahmet eylesin.
-
-
Bedava yaşıyoruz
http://video.haber7.com/video-galeri...-kameralarinda şu videoyu izlerseniz şans eseri hayatta kaldığımızı bir defa daha anlarız,ne yazık ki bu organizmalarla aynı karayolunu, aynı oksijeni paylaşıyoruz
-
moonspell07 adlı üyeden alıntı
O ikinci kaza ne öyle ya.. Kavşaklara yavaşlamadan girip kazaya sebebiyet verenleri müebbetle yargılayacaksın abi. Yoksa bu iş düzelmez.
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
O ikinci kaza ne öyle ya.. Kavşaklara yavaşlamadan girip kazaya sebebiyet verenleri müebbetle yargılayacaksın abi. Yoksa bu iş düzelmez.
Eleman kedi gibi kaçıp gitti ya la bir de..
-
doblo+kadın şöför - kasksız 2 kişi
yoruma bile gerek yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)