İşe KTM 1290 super duke gt ile gidip gelmek...
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba
5 senedir KTM 390 kullanıyorum ve memnunum günde 60 km yapıyorum ama artık daha yüksek güçlü, hem sabah 08-09, akşam 18-20 arası e5 trafiğinde hem de hafta sonları yada 1 haftalık izinlerde 200 den başlayıp -3.000 km lere kadar rahat yol yapabileceğim bir motor istiyorum. KTM 1290 GT almayi çok istiyorum ama açıkçası sabah ve akşam işe gidip gelirken bu makineyi kullanmak çok saçma ve israf olur gibi geliyor. Bakkaldan ekmek almaya ferrari ile gitmek gibi birşey ve bu da beni engelliyor. Sizlerden de bir görüş almak istiyorum bu seviye de bir makine ile gerçekten işe gidip gelenler var mı?
Reklamlar
-
1290 in yanina bir scooter aliyor keyfinize bakiyorsunuz o makineyi is saatleri trafigine sokmak hem size hem motora eziyet
-
ferrarim olsa ekmek almayada onla giderim.
-
ferrarim olsa ekmek almaya benmi gidicem lan höööst.
-
bütçe sorunun yoksa yanına birde 100cc skuter ister.şehiriçinde GT ile gezmek yürek ister.
-
e motoru alıyorsun ne için? kullanmak için aliyosun.
İşede gidilir ekmek almayada. Yalnız tek sıkıntı öylece sokağa bırakıp giderseniz birgün geri döndüğünüzde bıraktığınız yerde olmayabilir
-
-
Yanına bir de scooter mantıklı. Tek sıkıntı her şey çift olacak. Sigortası vergisi bakımı otoparkı vs. Ama anladığım genel eğilim şehir içi için 2. bir motor şeklinde. Mevcut motor kalsa bunu şehir içinde kullansam diyeceğim ama şehir içi 390 da lüks kaçar. Periyodik bakımı 600 tl lere çıktı. Bu arada bir tane de araba toplam 3 araç olmuş olacak devlete çalışacağız...
-
-
-
Günde 60 km az değil dur kalk trafiğine yakalanmazdan bence üzmez.trafik aktığı kadar mutlu olursun gücü geç motor ısısı zaten adamı bitirir.300 500 metreye gitmez sigara falan almaya yazık günah.al bi 50 cc yanına onla git gel.bu arada ktm390 250 serisi alana mondial 50 cc scooter hesiyesi var dı bi satıcının çok hoşuma gitti kampanyası motor almaya doyuyorsun
-
hocam bana sorarsan iş yerinde park edebileceğin güzel bir yer varsa bin üzerine vur kırbacı.
-
hocam güzel motor ama satarken ederine satabilicekmisiniz ilanı bile yok motorun para sıkıntınız olmasa bile kimse zarar etmek istemez bence,ben olsam daha yaygın bir yüksek cc bakardım
-
Başlığı görünce ya trol ya da Tr dışı yaşayan birisidir herhalde dedim ama...
İşe gidip gelmeye yeni xmax 250 tarzı bir şey alıp hsonu için de mt10 ya da gsx 1000f tarzı bir şey alırdım herhalde. sd1290gt den ucuza gelir toplamda sanırım.
-
Ferrarim olsa ekmek mi yicem pasta yerim
-
Konuyu benim icin mi actin kardeş yanina bi yanci sart. Kilitlemesiyle, çözmesiyle uğraşmak dert bunlari ama tam gazlamalik uzun yol makinesi
-
Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler.
-
Tek derdim bu olsa keşke.. bende benzin ışığı yandığında ne yapacağım diye düşünüyorum
-
Bu durumun çözümü 2. ufak motor. 100cc ve altına vergi yok sadece sigorta isteyecektir. Ancak 100cc scotter orman kanunlarının geçerli olduğu bizim trafiğimizde hiç güvenli değil tabi o konuda önemli ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)