Ahh o cezayı bende yedim kulu makasa gelmeden 120 ile B maddesine giriyor diye iki katı ceza
90 olan yerde 99 la hız cezası yemişliğim var benimde... Basmamak lazım adım başı radar var.. yerlerini ezberlemek mümkün değil
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Trafikte belli bir düzen için 120 km hıza çıktığınız o otobanda 300 + hızlara çıkabilen bir motosiklet ve 90 km hıza anca çıkabilen motosikletler var.. Aynı şekilde 90 a zor çıkan bir otomobil ve 200+ hızlara çok rahat çıkabilen araçlar arasında bir denge kurulabilmesi için hız sınırı var. Dünyanın hemen hemen heryerinde hız sınırı var. Otomobillerin az geçtiği hız sınırının olmadığı otoyollarda var tabiki.
120 motor için yüksek bir hız değil maalesef ülkemizdeki düzen bozukluğu. Canınızı sıkmayın. geçmiş olsun.
Makam araçlarının yaptığı ihlaller türkiyenin özeti zaten.
Halk tepki vermezse o makam araçları bir yüzyıl daha ihlal yapar.
Merak ettiğim bir konu var açılmışken sorayım, şehirler arası yola plaka katlayıp çıkılsa hızlı gidilse ceza yeniyor mu ? Yada illa HGS ye bakıyorlarmı polis çevirmesinde.
Yani mesela gişeden geçerken plakayı kapatsa ilerde tekrar açsa plakayı, okuyamadığından giriş çıkış saatini hesaplayamaz ?
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Uymayacağım demedim , merak ettiğim bir konu olduğu için sordum
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Hadi sen ninja 250r ile yemişsin o cezayı, ufak mufak adı supersport.
150cc enduro makinanın canını çıkarsam 120 zor görüyor, ve ben bu aletle hız cezasi yedim.
Beterin beteri var.
Böyle durumlarda farklı bir güç devreye giriyor ve plakalığım kapanıyor bazen tam çözemedim sırrını bu işin . Ceza yiyen arkadaşada geçmiş olsun.
silahlar da satılıyor alıp sıka sıka gidelim o zaman.
hızlı araçlar da hızlı gidebilir. sadece trafikte gidemez.
he diyeceksin de nerde gidecez , onu da alırken düşüneceksin. (pist , babanın varsa arazisi vs.)
bazuka alsan aldık artık bir yerlere sıkmam lazım diyemeyeceğin gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)