14 şubatta yapılan 15 kuruşun üzerine, 19.02.2019-21.02.2019 tarihleri arasında tekrar zam yapılacak.
https://www.yenisafak.com/amphtml/ek...eniyor-3446891
14 şubatta yapılan 15 kuruşun üzerine, 19.02.2019-21.02.2019 tarihleri arasında tekrar zam yapılacak.
https://www.yenisafak.com/amphtml/ek...eniyor-3446891
Çaya zam, benzine zam, zama zam. En son 10 lira olacak o zaman da millet fıttıracak. Gerçi şuanda da kimsede kafa kalmadı.
şaka mı
Ayarlamadır "o"....
Zam olsa saçın başın dağılır ...
Duramaz sın.
Dizel daha ucuz olmalı 50 krş luk fark nereye gitti
Marketten aldığım sallama çay bile her hafta zamlanıyor, hatta bir ara bir ayda 1.75TL' lik sallama çay 2.75TL oldu. Şimdi 3.5TL... Kelimeler kifayetsiz...
Sonumuz Hayır Ola
Köyün bakkalı o kadar iyi kazanıyormuş ki küçücük iki göz evinden çıkıp kendine yaptırdığı köyün girişindeki muhteşem villasına taşınmış.
Tüm mahalleli de takdir etmiş, helal olsun demiş, iyi çalıştı, bakkalımızda her istediğimizi buluyoruz, o kadar uğraşıyor, varsın villada otursun, o oturmasın da ben mi oturcam, demiş...
Yeni evine, gelenler, gidenler, komşu köyler, itibarı baya bi artmış...
E haliyle yeni eve toprak köy yolu yakışmaz... kaymak asfalt döktürmüş...
Çay geçiyormuş aradan, üstüne köprü yaptırmış ...
Off ki off, ünü yedi cihana, yedi düvele, içeriye dışarıya yayılmış... Hani, türkülerdeki gibi, konaklar yaptırdım mermer direkli ...
Ahali de oldukça gururlanmış da gururlanmış bakkalları ile...
Hatta, kahvede köşede, iyi hoş da neyle yaptırıyor bunları, köycek etimiz belli, budumuz belli diyenlere, laf söyletmez, bakkallarına toz kondurmaz olmuşlar... Tüm komşu köyler bile bizi kıskanıyor... siz ne diyorsunuz demiş kestirip atmışlar ...
Velhasıl bizim bakkal itibardan tasarruf olmaz derken bir hayli borçlanmış...
Gel gör ki gelen giden toptancılar aynı toptancılar, sattığı köylü aynı köylü ...
Bir gün fiyatlara zam yapmış... Köylüler kem küm edecek olmuş; n'oldu da fiyatlar arttı...
Valla, bu borçlar ödenecek... onun için sen ürettiğinin karşılığı daha az tüketeceksin... aradaki benim borçlara gidecek ...
İyi de... senin köprünün, yolun, villanın parasını bana niye ödetiyorsun?
E, onu da aslan bakkal, süpermarketlere karşı derken düşünecektin...
Benzin zammının ve diğer her türlü zammın özeti budur arkadaşlar...
Yoksa, yedi düveli karşımıza alıp cihan harbinden, kıbrıs çıkartmasından çıktık da, elde yok avuçta yok, vatan, memleket için idare etcez artık, ondan bu zamlar diye değil ...
Haa, köyümüze dönersek, uzaktan, olan bitene anlam veremeyen köylünün önündeki koyunların sesi geliyormuş...
Beeee.. Meeeee ....
Zamına koyum böyle işin.
Doğrul, eğril ama EĞİLME
Bunlar güncelleme zam olsa duramazsın. Asıl zam 1 nisanda...
Seçimden sonra görün birde
A.K partisinin seçmenleri de gelsin bu başlığa tartışalım!
Var mı o g.t?
Alan memnun satan memnun..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Utandıklarını sanmıyorum.Utansalar, senelerce ne istediyse verdikleri fetöyü düşünerek, vicdan azabı duyarak istifa ederlerdi vicdanını s..t.klerim!
4TL için 2 saat sırada bekleyen insan mutluysa ben neden mutlu olmayayım?
ben hep 50 liralık sövdüğüm için beni etkilemeyen zam..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)