Nihayet ilk motosikletimi alıyorum fakat ikinci el
Reklamlar
-
Dostlar selam, nihayet ilk motosikletime kavuşacağım. Başlangıç olarak ikinci el hero hunk düşündüğüm için bi abi ile anlaştık. Pazartesi günü önce servise götürmeyi sonrasında noter işlemleri vs. halletmeyi düşündük. Servise gideceğiz lakin yine de sizlerin görüşünü almak istedim, nelere dikkat etmeliyim?
İlk motosikletim olacak ve gösterme-satınalma işlemlerinde tek olacağım. 2016 model 11bin km civarında. Ek olarak merak ettiğim motosiklete ayırdığım bütçe harici ne kadar masrafım çıkar, tahmini olarak noter-ruhsat sigorta gibi işlemlerde..
Teşekkürler, inşallah sizlerde istediğiniz motorları alabilirsiniz.
Reklamlar
-
Noter parası, sigorta. Sağlıcakla ve zevk alarak kullan. Önemli olan sensin. Motoru düşünme yeter. Tehlikeye düşme bize yeter
-
-
1)noter 230tl
2)trafik sigortası 500tl
-
Motoru servise gösterme parası 30-40 lira alırlar, usta motora binecek sokağın sonuna gidip gelecek. Motor iyi alabilirsin diyecek, çok detaylı bakmalarını bekleme ama motoru sürmesi bir çok sorunu anlamasına yeterli olur.
İlk motoruna bakmaya gideceğin için aslında söylenecek çok şey yok, 2016 model bir çinlinin iyi bakıldıysa şimdi genel olarak iyi durumda olması gerekir. Kırık dökük bir şeyse alma, paranı yer o senin.
Bol şans
ek: İlk motorun sigortası 1000 TL civarında çıkacaktır, buna hazırlıklı ol daha düşükte çıkabilir ama aklında olsun.
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
Motoru servise gösterme parası 30-40 lira alırlar, usta motora binecek sokağın sonuna gidip gelecek. Motor iyi alabilirsin diyecek, çok detaylı bakmalarını bekleme ama motoru sürmesi bir çok sorunu anlamasına yeterli olur.
İlk motoruna bakmaya gideceğin için aslında söylenecek çok şey yok, 2016 model bir çinlinin iyi bakıldıysa şimdi genel olarak iyi durumda olması gerekir. Kırık dökük bir şeyse alma, paranı yer o senin.
Bol şans
ek: İlk motorun sigortası 1000 TL civarında çıkacaktır, buna hazırlıklı ol daha düşükte çıkabilir ama aklında olsun.
Çinli değil hacı ,hero hindistan
-
Bol şans
Ne 1000 tlsi reis naptın ilk motoruma 400 TL çıktı.Yine sigorta yaptırdım yine aynı çıktı.
-
Youjoee adlı üyeden alıntı
Çinli değil hacı ,hero hindistan
doğrudur, dikkat etmemişim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Ne 1000 tlsi reis naptın ilk motoruma 400 TL çıktı.Yine sigorta yaptırdım yine aynı çıktı.
sigortayı etkileyen bir çok faktör var, yaş gençse yüksek çıkıyor, şu anda motorun plakasının bağlı olduğu il etkiliyor mu bilmiyorum, eskiden etkiliyordu.
-
doğrudur, dikkat etmemişim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
sigortayı etkileyen bir çok faktör var, yaş gençse yüksek çıkıyor, şu anda motorun plakasının bağlı olduğu il etkiliyor mu bilmiyorum, eskiden etkiliyordu.
İl hala etkiliyor diye biliyorum
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, sigorta parası beni de korkutuyor açıkcası. Bakalım yarın göreceğiz inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)