Çok teşekkürler, normal diyebiliriz o zaman. Dışarıda daha uygun oluyor tabi, Honda biraz öpüyor...
Geçen yıl Nisan başında mt-07 5000 bakımı için 350 civarında ödedim, yağ, yağ filtresi değişimi, işçilik için. Önümüzdeki ay 10000 bakımı için gideceğim ancak fiyatları merak ediyorum. Takipteyim. Aynı motorla yakın zamanda bakıma giren var mı bakalım.
Ben mt07 ye geçen sene 370 liraya 30 bin bakımı yaptım kendim. Bujiler, hava filtresi, yağ, yağ filtresi, radyatör suyu, fren hidrolikleri, arka fren balatası bu paranın içindeydi. Sadece bujisi biraz zor yerde Yetkili servis 350tl dışarıdaki servisler 250 istemişti sadece işçiliğe. Malzemeler ve işçilik servisten olursa 1000 lirayı bulur bu bakım ama 10 binde buji ve hava filtresine gerek yok.
Bajaj discovery 125 st 65 bin bakimi icin dün gitmisdim servise 260 tl isdediler
Bmw f700gs. Her 10bin de bir bakım. 800-900 tl arası birşey ödemistim son bakımda
Mümkünse dndüğümde kendim yapacağım. Bakalım işin içinden çıkabilecek miyiz...
BN125
2 litre Motül 7100, yağ filtresi değişimi, zincir gergi kontrolü ve yağlanması, genel kontrol, bir kahve 200 TL.
CF moto 250 NK 300 KM Bakımı için motul 5100 yağ ve yağ filtresi için 230 tl dediler daha gitmedim. (motor 1,3 lt yağ alıyor)
Yahu ben servisin önünden geçerken çay içmeye uğruyorum 10 dk bir sigara bir çay hal hatır sohbet ediyorum (servis yoğunsa sohbet kısmı yok).
Daha bir kere somurttuklarını, yada kaş göz yaptıklarını görmedim.
Geçenlerde uğradığımda tam kahve içerken kapıya motosikletleri getiren kamyon yanaştı. Herkes dışarda. O sırada bir müşteri geldi. Banada müşteriyle ilgilenmek düştü. Motorlara bir gün önce zam geldiği için ne ettiysem satamadım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)