Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Periyodik bakımlarınıza ne kadar ödüyorsunuz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA NC750S DCT
    K

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------

[/COLOR]
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, bu Honda serviste mi yoksa özel serviste mi, bir de hangi tarihte? Çok uygun geldi bana da ondan sordum, ben geçen sene Temmuz'da CB500F için 500TL verdim Honda serviste...
    1 hafta once yaptirdim,izmir kahramanlardan gerekli parcalari aldim,motomekhan diye ozel serviste degistirdiler,memnun kaldim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2022 DL650A
    Çok teşekkürler, normal diyebiliriz o zaman. Dışarıda daha uygun oluyor tabi, Honda biraz öpüyor...

Motosikleti
    HONDA NC750S DCT
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler, normal diyebiliriz o zaman. Dışarıda daha uygun oluyor tabi, Honda biraz öpüyor...
    Rica ederim,Kesinlikle,hemde en atesli sekilde opuyorlar

Motosikleti
    MSX 125 - MT 07 ABS
    Geçen yıl Nisan başında mt-07 5000 bakımı için 350 civarında ödedim, yağ, yağ filtresi değişimi, işçilik için. Önümüzdeki ay 10000 bakımı için gideceğim ancak fiyatları merak ediyorum. Takipteyim. Aynı motorla yakın zamanda bakıma giren var mı bakalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı french press adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen yıl Nisan başında mt-07 5000 bakımı için 350 civarında ödedim, yağ, yağ filtresi değişimi, işçilik için. Önümüzdeki ay 10000 bakımı için gideceğim ancak fiyatları merak ediyorum. Takipteyim. Aynı motorla yakın zamanda bakıma giren var mı bakalım.
    Ben mt07 ye geçen sene 370 liraya 30 bin bakımı yaptım kendim. Bujiler, hava filtresi, yağ, yağ filtresi, radyatör suyu, fren hidrolikleri, arka fren balatası bu paranın içindeydi. Sadece bujisi biraz zor yerde Yetkili servis 350tl dışarıdaki servisler 250 istemişti sadece işçiliğe. Malzemeler ve işçilik servisten olursa 1000 lirayı bulur bu bakım ama 10 binde buji ve hava filtresine gerek yok.

kurubuzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj discovery
    Bajaj discovery 125 st 65 bin bakimi icin dün gitmisdim servise 260 tl isdediler

BikeManiac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw f700 gs
    Bmw f700gs. Her 10bin de bir bakım. 800-900 tl arası birşey ödemistim son bakımda

Mümkünse dndüğümde kendim yapacağım. Bakalım işin içinden çıkabilecek miyiz...

ufoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xpulse 200t
    BN125
    2 litre Motül 7100, yağ filtresi değişimi, zincir gergi kontrolü ve yağlanması, genel kontrol, bir kahve 200 TL.

Motosikleti
    Cf Moto 250 nk
    CF moto 250 NK 300 KM Bakımı için motul 5100 yağ ve yağ filtresi için 230 tl dediler daha gitmedim. (motor 1,3 lt yağ alıyor)

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı ufoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BN125
    2 litre Motül 7100, yağ filtresi değişimi, zincir gergi kontrolü ve yağlanması, genel kontrol, bir kahve 200 TL.
    Ne güzel adamlar kahve ikram ediyor. Yamaha’ya gidiyorsun. Motorla göz göze gelme diyor. Sanırsın jinekolog. Tövbe tövbe.
    ufoz bunu beğendi.

ufoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xpulse 200t
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne güzel adamlar kahve ikram ediyor. Yamaha’ya gidiyorsun. Motorla göz göze gelme diyor. Sanırsın jinekolog. Tövbe tövbe.
    Yahu ben servisin önünden geçerken çay içmeye uğruyorum 10 dk bir sigara bir çay hal hatır sohbet ediyorum (servis yoğunsa sohbet kısmı yok).
    Daha bir kere somurttuklarını, yada kaş göz yaptıklarını görmedim.

Geçenlerde uğradığımda tam kahve içerken kapıya motosikletleri getiren kamyon yanaştı. Herkes dışarda. O sırada bir müşteri geldi. Banada müşteriyle ilgilenmek düştü. Motorlara bir gün önce zam geldiği için ne ettiysem satamadım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)