Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kaç kere kaza yaptınız ve hız kaçtı?

REKLAM ALANI
    masken37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben küçük puch marka motorum vadı 2 vitesti 80 km yapar dı toprak yolda kuma kaptırdım motoru ve dereye uçtum dereye uçan bendim motor çalılıklarda kalmıştı o günden sonra bi daha toprakta öyle gitmedim şim hyosung bayisiyim gv 250 motorum var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    oooo ben o kadar dustumki (acemiligimde tabii) hangi birini anlatayim..ilk motora vitesli mz ile basladim..ve ilk surusumde duvara vurdum..gene ayni motor ile 120 km hiz ile sahine sag arkadan carptim gece adam zil zurna sarhostu eger motoru yatirmasaydim..kurtulmasam bile sakat kalabilirdim. sonra tabe buyuk motora gectim..onunla ufak tefek dusmelerin disinda kazam yok ama komik olan xr600r motrumun ustunde uyumaya bayiliyorum bi gun kiz arkadasimi beklerken dalmisim gene motrun ustundebirden motorun ayagi topraga batti ve oldugum yere dustum..cok komikti yaa neyse kazasiz gunler arkadaslar...
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

4muratt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rs 151 ama yamaha xmax250 istiyorum.
    şükürler olsun siftah yapmadım daha....
    ama arabayla bi kere takla atmıştım .adrenalin dehşet bişey

KANUNSUZ 61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 750 R /SUZUKI DR BIG 800
    Kazami???? Evet Arkadaşlar Petrol Ofislerine Giriş çikşlarda Dikkat!!!!!! Ben Ilk Kazami Bomrumda Petrol Ofisine Girerken Yaptim Fazla Süratimde Yoktu Fakat Zemin Temizlenmiyor Tamamen Petrol Artiklari . Yani Resmen 25 Metre Sürüklendim Ve 10 Gün Raporlu Kaldim ..... Kazasiz Belasiz.....

unsalyzf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2004 Kanuni Hussar 125 - YZF R1 2006
    Çok eskiden 2 defa mobiletimi samimi bir arkadaşıma vermiştim onun arkasında 2 defa düştük. 350cc jawa ile 30 dar bir yolda önüme arkaya bakmadan önüme direksiyon çeviren kartala çarptım yolun kenarındaki su arığına düştük. en kötüsü şehir içinde 125cc Gilera ile 80km hızla giderken karşıdan gelen Anadol pickup önümüze aniden döndü ve kasaya büyük bir hızla çarptım arkadaşım havaya fırladı bende kasanın altına girdim.
    GÖRÜNMEZ ADAMLAR

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı MaRaNtZz adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun...

Acaba bu şekilde düşen arkadaşımız kask ve eldiven dışında başka bir koruyucu taşıyormuydu o hızda ufak çiziklerle atlatmak artık ustalıkmı, şansmı merakettim...
    benzer bir durumda ben de düştüm hızım 60 civarıydı tam koruma vardı üzerimde ama buna rağmen sağ dizimde, sağ kolumda küçük sıyrıklar, motorun sağ grenajında çizik ve sağ sinyal lambası kırılmıştı

ya arkadaslar kazadır halıyle olur ben su ana kadar 12 yıldır kullanıyorum 4 buyuk ve 3-5 tane kucuk kaza atlattım ama buyuk kazalarım race tarzı motorla oldu enbuyugu 1999da cesmede oldu altınyunus otelın ordan arkadasla drag yaparken 160,180 ıle mıcıra gırdım (halıyle kafa dıktı ve takla)dız kapagım kırıldı hala platın var ama vaz gecemedım bır yıl su terapı gordum suan enduru sayet hakımıyet te hız da yeterlı ama hala aklımda kawasakı zxr serısı bakalım belkı bıgun gene olur

agcaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Focus 100
    allaha şükür daha bu güne kadar hiç kaza yapmadım motorla zaten hayatım boyunca 80'i de geçmedim ama bisikletle deseydin sınırsız kazazlarım özellikledee duran arabalara çarpmak konusunda çok yetenekliyimdir bisikletle

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler