Hangi lastiği önerirsiniz?
Reklamlar
-
ZXCornering adlı üyeden alıntı
Dostum motolastik tekiler alman üretimi ben bizzat kendim aldım. İletişim bilgileri mevcut arayıp sorabilirsin.
Lastiğin üstünde mi yazıyor nasıl teyit ediyorsunuz?
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Reklamlar
-
Ben de dominar için Mitas Sportforce düşünüyorum ancak tam emin olamadım çok karmaşık birşeymiş bu lastik mevzuu.
-
peyloride adlı üyeden alıntı
Ben de dominar için Mitas Sportforce düşünüyorum ancak tam emin olamadım çok karmaşık birşeymiş bu lastik mevzuu.
Hocam herkes ayri birsey soyluyor maalesef burdan karar vermek dogru degil ama on bilgin oluyor en azindan. En mantiklisi bir arkadasinda varsa bir kullanip bakmak. Ben pirellide karar kildim continentalin daha yumusak hamurluymus ama gerek yok bu sefer omru cok kisa olacak.
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Hocam herkes ayri birsey soyluyor maalesef burdan karar vermek dogru degil ama on bilgin oluyor en azindan. En mantiklisi bir arkadasinda varsa bir kullanip bakmak. Ben pirellide karar kildim continentalin daha yumusak hamurluymus ama gerek yok bu sefer omru cok kisa olacak.
Çevremde motosiklet kullanan hiç kimse yok ki
-
Aldın mı dominarı? Hayırlı olsun. Güle güle kullan. 15000km kullandım orjinal lastiklerini ama daha iyisini takabilirsen tabiki tak. Kaliteli lastiğin zararı olmaz.
-
Lastiğin üstünde mi yazıyor nasıl teyit ediyorsunuz?
Evet arka lastik üstünde made in germany yazar,sadece ön lastik çin neden diye sorarsan 110 ebatında'ki alman üretiminden kaldırıldı artık(ROSSO2)üretilmiyor.
NOT: Çin üretimi diye kötü sanma brezilyaya oranla tutuşu daha iyi, brezilyaya göre çin üretimi daha yumuşak.
Daha iyi tutuş,virajda daha fazla güven diyorsan mutlaka alman üretimi al pişman olmazsın.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Aldın mı dominarı? Hayırlı olsun. Güle güle kullan. 15000km kullandım orjinal lastiklerini ama daha iyisini takabilirsen tabiki tak. Kaliteli lastiğin zararı olmaz.
Geçtiğimiz cuma günü aldım, teşekkür ederim. Yağmur çamur her türlü kullandığım için orjinal lastik hakkında duyduklarım çok korkuttu beni. Lastiği 1 ay erteleyecektim sigorta vs. yüzünden ama erkene almam gerekecekmiş gibi hissediyorum. Dominar için ne önerirsin?
-
Geçtiğimiz cuma günü aldım, teşekkür ederim. Yağmur çamur her türlü kullandığım için orjinal lastik hakkında duyduklarım çok korkuttu beni. Lastiği 1 ay erteleyecektim sigorta vs. yüzünden ama erkene almam gerekecekmiş gibi hissediyorum. Dominar için ne önerirsin?
Ben orjinal lastiklerle 15000km yaptım. Yağmurda azıtmayacaksan çokta kötü değiller ama ıslak-kuru yada kuru-ıslak geçişleri rezalet. Yazın sıcak havada güzel tutuyorlar.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Ben orjinal lastiklerle 15000km yaptım. Yağmurda azıtmayacaksan çokta kötü değiller ama ıslak-kuru yada kuru-ıslak geçişleri rezalet. Yazın sıcak havada güzel tutuyorlar.
Ani gaz açışı yapacak ne bileyim teker falan deneyecek bir tip değilim, virajda sabit gazda altımdan kayıp gider mi motor derdim o açıkcası.
-
Yok gitmez ama hani bir tık daha az hız ile seyir etmen gerek. Birde 2017modeldir o. Yani motorun üstünde 2yıldan fazladır duruyor. Önce bir Lastikçiye götür, kontrol ettir. Sonra gerekirse değiştir. Biz değiştirenler 120/160 ebat takmıştık ama sen orjinal boyutlarda da kalabilirsiniz.
-
rosso2 memnun eder kışın tutmaz denilen lastik böyleyse yazın yola yapışır herhalde daha sorun yaşamadım ben dün yağmurlu havadada kullandım en ufak kayma olmadı hiç,kalkışlarda ani gazda açıyorum asfaltı tutuyor lastik sadece ilk 5-10dk tedbirli kullanıyorum o da geç ısınıyo dedikleri için
-
Arkadaşlar bende cbr250r var 10.500'de lastikleri orjinal ama viraja girdiğimde sanki arka teker biraz yokluyo beni ve biraz irc den bahseden arkadaşlar beni baya korkuttu değiştirmelimiyim yoksa biraz daha idare edermi beni?Alırsamda hangi lastiği tavsiye edersiniz
-
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımda gördüm "MICHELIN Pilot Power 2CT" diye bir lastik o da yeni taktırmıştı arkası 150/60/17 lastiğe dokununca bile farkettim resmen yapışıyordu bu lastiği kullanan var mı? birazdan sipariş verice son kararımı veremedim rosso II'yi sipariş vericem sanırım
-
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımda gördüm "MICHELIN Pilot Power 2CT" diye bir lastik o da yeni taktırmıştı arkası 150/60/17 lastiğe dokununca bile farkettim resmen yapışıyordu bu lastiği kullanan var mı? birazdan sipariş verice son kararımı veremedim rosso II'yi sipariş vericem sanırım
Neye kara verdiniz?Sizin kararınız sanırım benide etkileyecek.
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
benim orijinal lastikler radyal değil ben şimdi kullandığım pilot street ile anlas arasında kaldım gidemiyorum :D Yazında kışında ıslakta ve kuruda aynı lastiği kullanıyorum muğlada olduğum için.Şu anda 7 senelik lastik takılı motorun üstünde daha beni sağanak yağmurda nede çok soğuk havalarda ürkütmedi o yüzden çok kararsız kaldım.Senin önerin ne olur ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Anlası da çok merak ediyorum :D
Pişman olmazsın. Ben 2 ay sonra o lastikten alacam. Tavsiye ederim.
Bu daha iyi olabilir ama bütçe nedir?
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
Neye kara verdiniz?Sizin kararınız sanırım benide etkileyecek.
Rosso II sipariş verdim yine orijinal ebadında kalsın dedim rahmetli videolarda sürekli orijinal ebadı kullanın derdi öyle yaptık bakalım ya şu ırc'lerden kurtulalım da ne olursa olsun. Benim arkadaş rosso takdırdığında virajlara öyle girerdi ki ben ağzım açık izlerdim sonra öğrendim ki bu işin büyük kısmı lastikte bitiyor sonra onun motoru kullandım lastikler resmen şunu diyor "abi yatır daha yatır sen merak etme bendeee" tabi bu belli bir tecrübe istiyor lastikte bir yere kadar her zaman temkinli olmakta fayda var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)