Volkan76 adlı üyeden alıntı
Selamlar, bana nargile içmeyi almanyadan gelen ve orada acagip çok nargile cafesi var diyen bir arkadaş alıştırdı, Arkadaş, komşu, yanlız izine gelmişti ve hergün illa nargile içmeye gidel diyordu. İstanbulun dörtbir yerindeki kafelerde içtik. Sonundan en yakınına karar verdik. Arkadaş daha fazla nargile keyfi için, dedi.
Arkadaş el fakir üzüm nanede kararını kılmıştı. Bense aromaları sırayla geçiyordum. El fakir en çok hoşuma gidendi, el fakir vişne o vişne bu derken bir karışım buldum. Arkadaş, gittikten sonra güzel bir nargile aldım, hindistancevizinden kömür ve tabi o karışımı. Keşfrettiğim ksarışım "El Fakir az vişne ve veeee bol Tarçinnnn. Aldığım yerde kavelere toptan malzeme satıyiormuş, yaşlı bir abi. İnceliklerini sordum ve bana neye dikkat edip nasıl hazırlayacağımı anlattı, sağolsun. Arkadaş, 6 ay tüm boş zamanımda evde yazın sıcağında balkon kapısını açıp nargile içtim. Ama insan bundanda bıkıyor. Sağlığım benden bıkmadan, her gün içmeyi ben bıraktım. O nargileciden öneri üzeri sattığı iki marka daha aromalar aldım. Araıra arkadaşlarla içiyordum,. Aromaya bayılıyorlardı. Aldıklarımı tüketeli bir sene oluyior, ondan beri içmedim. Ortamda güzel, muhabbet sohbet, yoksa 30 saat her nefes yerine nargilke çekmek akoıl işi değil.
Nakla eh, bahrain yok arkadaş, belleş içmen, veya sahtesini den3dim, beğenilicek bir tarafı yoktu, farklı yerlerde denememe rağmen.
Tavsiyem, bantrollu el fakir, favori markam Starbaz 250gramlık kutu pof diye 3 kişi bitirdik, aromasının adı ''sex on the beach'' olunca, pofff bee... Birde Bang Bang Tabacco, israil markası olsada, her aroması fantastik. Tabi, Starbaz ultra fantastik, dimi Cyan. Bilen bilir, bilmek isteyen, Bakırköy Carrefour izasından, aşağı duğru 100-150 metre ilerde bir pasajda, yaşlı abi güzel ve temiz ürün satıyor.... Keyfli zamanlar....