Elektronik nargile al çek uçmakdereye motoru sonra nargileni çek
Pierre loti tepesindede nargile varmış galiba
Elektronik nargile al çek uçmakdereye motoru sonra nargileni çek
Pierre loti tepesindede nargile varmış galiba
Ben Ağva’dayım şimdi. Nargile yok ama fenerde bir cafe buldum. Köfte yiyen bari dedim. Araba ile geldim orası ayrı
Elektrikli en mantıklısı, hele motosiklet için, küçük pratik ve okadar zararlı değil. Kömür yerini elektrikle aromayı buharlaştırıyorsun. Ne kömürdeki karbondioksit nede tütündeki fazla kurşun. sade subuharında dağılmış aroma.
Pirre Loti'de en son geçen sonbahar oturup, terasda akşam manzarasında selfi çekmiştik. Nargile yeni olmalı. Hatırlamıyorum. Fakat oradayken içim hiç rahat olmuyor. Baya yüksek ve dik bir yamacın 4-5 metre genişlığindeki çıkıntida üstü açık bir mekan, insanlar oturmak için sıra bekliyor ve birtarafında terasa bağlı baya bir teleferik. Pierre Loti istanbula hayran kalıp, oralara yereşsede, ben o mekana pek hayran kalamadım. İyi eğlenceler.
Ağva’dan dönüp, Büyükçekmece Dalyan sanat cafe’ye oturdum. Burasına güzel nargile yapıyor. Aklınızda bulunsun
smoky de arkadaşlar yorum yapmam ikram çok doludur genelde gece dolar iş çıkışı , akşam geç vakitler mesela şimdi şu saatte git doludur.. gündüzleri sakindir onun kemik tayfası vardır fiks yılladır hiç değişmez.. beşiktaşda tanımadığım cafe,meyhane sahibi azdır.. nargile satan yerler içinde çok kaliteli nargile yapan yer nerdeyse azdırki bunu çoğu cafe sahibide söyler zaten.. bununda nedeni genel olarak tütün faktörü çoğu zaman..
Evet şimdi önerilerdeki yerlere bakıyorum ve bir yerlere gideceğim. Hemencecik hızlı bir göz gezdiriyorum.
Valla İstanbul’da yaşarken Tophanedeki Ali Baba’ya giderdik.
Ortam ve nargile güzeldi ama biraz pahalıydı.
Çok uzun zaman oldu ama
23 sene günde 1,5 paket sigara içtim.Çok şükür 2 sene oldu bırakalı.Tek zararı kilo aldım.Ama bir kere bile nargile içmedim hayatımda,önüme getirseler nasıl içilir bilmem bile.
Şu "nargile zararlıdır" kamu spotunu izledikten sonra daha da elimi sürmem o hortuma. Resmen mide bulandırıcı bir spot yapmış adamlar yau!
Tütününü kapan gelsin karadeniz kıyısında mis gibi içelim nargilemizi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)