Arkadaşlar merhaba..homda cbr 250 r almayı düşünüyorum ikinci el fakat duyduğum birşey canımı sıktı bu araçlarda kronik hastalıkmış 40 bin 50 bin km den sonra motor kilitliyormuş doğrumudur acaba..?
Arkadaşlar merhaba..homda cbr 250 r almayı düşünüyorum ikinci el fakat duyduğum birşey canımı sıktı bu araçlarda kronik hastalıkmış 40 bin 50 bin km den sonra motor kilitliyormuş doğrumudur acaba..?
Bendede CBR250R var 2017 ilk defa duyuyorum bunu ama kesin bilgisi olan birisi varsa en azından önlem almaya çalışırız.Benim duyumlarımda CBR250R larda kronik problemi yok diye biliyorum yeni kasalarında
öyle diyolar ama belki kullanıma göredeğişir motorun canını almadan kullanın.
evet, doğru. krank, piston dağıtan çok var.
neden ?
250cc motoru 600cc gibi kullanırsan kırar.
adam akıllı,uslu kullanıp, bakımlarını aksatmazsan sıkıntı olmaz.
sürekli red-line, tapa gaz gidilmez.
tek silindirli, 250cc motoru üstrüplu kullanacaksın.
ne kadar ekmek o kadar köfte.
2. el alacaksan önce motora değil kullanıcının tipine/ hal-hareketlerine bak. (burada ne anlatmak istediğimi anladın düşünüyorum)
20k dan sonra kesin bir şeyleri patlıyor o motorun forumdan takip ettiğim kadarı ile kullanımla da alakalı ama neyse
hocam 2014 modelini 19 binde aldım 23 binde şuan 1 yıl oldu herhangi bir sorun açmadı başıma
Aynı konudan 2 gün önce açtın orada da yazdık. Ayrı konulara da yazdın. Hepsine benzer cevaplar geliyor. Tekrar yazmayacağım ben de. Yukarıda yazmışlar.
93 bin kmdir kullanan bi tanıdığım var, debriyaj balatası harici bloğa dokunulmamış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)