Arkadaşlarim ve abilerim,
HERO PLEASURE 100 kullanıyorum motorum cok yakıyor gibi geliyor mesela 20tl benzin koyduğum zaman tam 100km götürüyor,bu normal midir?bilgi verebilecek arkadasim veya abim varmı acaba..
Arkadaşlarim ve abilerim,
HERO PLEASURE 100 kullanıyorum motorum cok yakıyor gibi geliyor mesela 20tl benzin koyduğum zaman tam 100km götürüyor,bu normal midir?bilgi verebilecek arkadasim veya abim varmı acaba..
Bana pek normal gelmedi,kullandığın motorla ilgili bir fikrim yok o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama ben genelde sakin-devirli kullanarak 250 cc ye 21 kurus yaktırıyorum ki bu bile bana bazen çok yakıyormuş gibi geliyor. Kullanım alışkanlıklarını göz önüne aldıktan sonra motorun parçalarını gözden geçirmek gerek
Normal değil. Hava filtresini ve bujini değiştir ateşlemeyi kontrol et. Sorun yoksa karbüratör ayarı yap ve test et. Büyük ihtimal düzelir, düzelmezse supap ayarı gerekebilir. 100cc bir motor 100km/2,5 litreyi aşmamalı hiçbir şekilde.
bence normal değil.
benzin yakması lazım normalde. nasıl gidiyor ki kuruşu yakarak ?
yakıt tüketimini kuruş hesabı verirseniz hiç bir anlamı olmaz, istasyondan istasyona bile değişir.
litre/100km olarak verin.
fuelly diye bir uygulama var, telefona kurup benzin aldıkça fiş üzrindne miktarı ve km bilgisini girince bir iki depo aldıktan sonra web üzerinden gayet güzel detaylı tüketimlerinizi görebilirsiniz.
http://www.fuelly.com/
Teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)