Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

600 cbr f i nasıl bilirsiniz

REKLAM ALANI
    egoll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R6
    motorun ömrü ne kadar olur yada diğer ince bilgiler nelerdir bir bilen varsa bilgilendirsin beni rica etsem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    Yamaha R6
    kendime en az 2002 model cbr f arıyorum fiyatıda makul olmalı . daha önce zzr 600 kullanıyordum model yükseltmek için cbr f 600 ü seçdim umarım yanlış bir seçim yapmamışımdır.
    cbr f konusunda bana ince bilgiler verecek olan herkese şimdiden teşekkür ederim ....

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    geldim arkadaşlar...
    F makınalar arasında en dayankılı motorlardan biridir..
    coook dengeli olup virajlarda küçük plotaj hatalarını bile kapatabilen bir makınadır..
    cok hor kullanabilecegin parcası var ve tamirinden mahalledeki tamirci bile anlar..
    110 beygir 600 cc motor son sürati 288 e rahat cıkar..
    yol tutuşu güzel ve en önemlisi R makınalar gibi motorun üzerine yatarak degilde daha dik kullanabiliyorsun..
    buda uzun yolda yorulmadam kilometrelerce gidebilirsin demek..
    şimdilik bunlar var aklımda takıldıgın bişi olursa bilirsem cevabını seve seve yanıtlarım haıylı olsun..
    [B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı vedat kaya adlı üyeden alıntı
    geldim arkadaşlar...
    coook dengeli olup virajlarda küçük plotaj hatalarını bile kapatabilen bir makınadır..
    cok hor kullanabilecegin parcası var ve tamirinden mahalledeki tamirci bile anlar..
    yol tutuşu güzel ve en önemlisi R makınalar gibi motorun üzerine yatarak degilde daha dik kullanabiliyorsun..
    şimdilik bunlar var aklımda takıldıgın bişi olursa bilirsem cevabını seve seve yanıtlarım haıylı olsun..
    Ben ikinci el RR yada F düşünüyorum hatta idealim ne dersiniz dikkat etmemiz gereken noktalar neler tavsiye edermisiniz yedek parça konusu çok önemli servis yaygınlığı büyük avantaj altta movistar RR Honda 600

Motosikleti
    Yamaha R6
    öncelikle ilgine teşekkür ederim . ilk sorum km ikinci ellerde ne olmalı 15000 ve 20000 km arası olması tercihin olsun diyorlar .ayrıca piyasada bildiğin bana önerebileceğin cbr f varmı ben antalyada kalıyorum öncelikle onu söylim dedim.

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    ne demek kardeşim elimden geleni yaparım..
    valla seneye inşallah alıcagım makın 600 RR..
    sırf egzosu selenin altında diye..
    yoksa cok yorucu ve biraz denge problemi olan makına..
    R makınalar F lere oranla daha spora gruba girer..
    RR biraz uzun ve motor önde kaldıgından virajlarda dengesini bozabiliyor buda eger iyi billmiyorsan sorun demek..
    ve sıralı seri şanzıman var buda daha agresif ve daha hızlı demek ..
    ama özel bir yag sayesinde yüksek süratlerde gidon sertleşiyor ve buda daha güzel kontrol saglamak demek..
    ilk kez kullanacaksan büyük makına kesinlikle F 600..
    km 15 000 olursa iyi olur genelde RACE makınalarda 50,000 km arabaların 100,000 km sine eş derler..
    [B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    600 f ler benim de dikkatimi çekiyor ama baktığım kadarıyla f,f1,f2,f3,f4,f5.. Diye kasa numaraları var. n anlama geldiğini biliyor musun Vedat? Haa birde kısa süreliğine üretilen sportlar var.

Anladığım kadarıyla şu an üretilen kasaya 2001 yılında geçilmiş. Güncel görünüm için 2001 ve üzerini almak yeterli midir. yoksa 2001 den buyana herhangi bir değişiklik var mı?
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha R6
    vedat bey size çok teşekkür ederim artık başınızın belası olacam galiba bulduğum her cbr f için sizi rahatsız edecem ..

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Vedat abi sen bi köşe aç kendine

Bu arada gerçekten bilgiler için teşekkür ederiz

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı vedat kaya adlı üyeden alıntı
    geldim arkadaşlar...
    600f 'ler 288 görüyor mu??? vay beee. yaa ozaman 600rr almaya pek gerek yok. 600f alıp eksozu koltugun altına aldırabilirsin

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    haftaya cbr 125 ime kavusayim, bi 4 sene sonra da cbr 125 i tamamen şehiriçi işe gidiş geliş kullanimim için ayırıp, gezilerimde vb keyif için 600f almayi düşünüyorum(tabi o zaman keyfime ayirabilecegim bu kadar param olur umarim).

oturuş pozisyonu çok önemli ve bence 1000 lik bi makinenin türkiye de kullanilmasi çok gereksiz, limitlerin yakinina ulaşmaya çalışmak bile çok tehlikeli. 600 f hertürlü özelliğiyle bence buraya yeterli ve çok güzel bir motosiklet.

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    Alıntı Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
    600 f ler benim de dikkatimi çekiyor ama baktığım kadarıyla f,f1,f2,f3,f4,f5.. Diye kasa numaraları var. n anlama geldiğini biliyor musun Vedat? Haa birde kısa süreliğine üretilen sportlar var.

Anladığım kadarıyla şu an üretilen kasaya 2001 yılında geçilmiş. Güncel görünüm için 2001 ve üzerini almak yeterli midir. yoksa 2001 den buyana herhangi bir değişiklik var mı?
    arkadaşlar işler yogun arabir kaçıyorum kusura bakmayın..
    valla bu F1-F2 konularının teknik acıklamasını bilmiyorum kulaktan dolma bilgileri sizlerle paylaşabilirim..
    F 600 ün yıllara göre gelişimini anlatıyor..
    yani örneğin :2001 (F1)de makına hızlı ama frenler zayıfmış beygir gücü max:98..
    2002 (F2)airodinamik yapı gelişirken denge problemi varmış güç max: 104..
    2004 de (ki Benim makına) tüm sorunlardan kurtulup tümüyle dengeli bir makına olmuş..sadece kayıtlara arka fren zayıflıgı gecmiş..güç max:109 olmuş
    2005 aynı makına ama bu defa RR devreye girip F in en iyi yanlarını almış
    ama makına hızlı olsun airodinamik olsun diye inceltip uzatınca bu yıllarda denge problemi yaşıyor..
    bu beygir gücü fabrika cıkış gücünü yazdım..kullanılan hava filitresi buji ve egzost güçü değiştirir ..
    tafsiyem 2004 (F4) makına alman..

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    Alıntı küçükdesperadost adlı üyeden alıntı
    vedat abi bizi diskoya götür
    bin motora cık istanbul trafiğine...
    diskoda oynanan figürlerden daha güzelini yapıp eylenmesen gel götürim istediğin diskoya..

Alıntı FutureShock adlı üyeden alıntı
    Kaptan flaplar 45
    pistonlara tam güç

Abi bu kadar şey biliyon o kadar dengeli makina diyon hala nasıl düşüyoooooooonnnnn
    eeee terzi kendi söküğünü dikemezmiş...

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

KONU DIŞI MESAJLAR SİLİNMİŞTİR

Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Motosikleti
    Yamaha R6
    cbr f varken cbr rr almaya gerek yok bence ve cbr f sürüş zevki daha fazla aynı zmanda tam bir uzun yol aracı..öyle değilmi vedat bey

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    Alıntı egoll adlı üyeden alıntı
    cbr f varken cbr rr almaya gerek yok bence ve cbr f sürüş zevki daha fazla aynı zmanda tam bir uzun yol aracı..öyle değilmi vedat bey
    tümüyle katılıyorum..
    ama ben sırf görünüşü RR için istiyorum bakalım..

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    RR ısrar ediyorum.Kullanmadım performansını bilmiyorum ama aklımı alıyo o makina

agcaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Focus 100
    kardeş bi anda kendimi cenazede hissettim 600 cbr'yi nasıl bilirdiniz iyi bilirdik

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı agcaoglu adlı üyeden alıntı
    kardeş bi anda kendimi cenazede hissettim 600 cbr'yi nasıl bilirdiniz iyi bilirdik

CBR 600F Honda,

red - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 250 mct (metal fırtına)
    türkiyede cbr 600f canavar gibi motordur. 1000cc alsan nerede sürecen nerede basacan gaza zaten yollar malum.. Allah herkese böyle makina nasip etsin...

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler