Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

600 cbr f i nasıl bilirsiniz

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    Ya basından beri sırf 600 f hakkında bilgi almak için okuyodum bu yazıyı ama git gide cıvığı çıkıyor lütfen motosikleti olmayan konuşmasın veya 600 F kullanmayan resmen Ağzı olan konuşuyo durumuna döndü.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    valla ne diim beyler..
    siz haklısınız diim..
    yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim..
    sayenizde bende bilgilerimi tazeledim sagolun..
    bu durumda benim motor 100 km. geçtiği için seviniyorum..
    en azından çin malı motorladan hızlı gittiğinde hemfikir olduğumuza inanıyorum..
    yarışlarda kullanılan motorların fiyatını biliyorum sadece niye bazı şeyleri değiştirme geregi duyuyorlar..
    ve bu deişikliklerin (egzoz filitre fazlalıkların atılması vs.vs.) motorhızına etkisine dikkat çekmek istemiştim..
    bu 288 km meseleside drag yarışlarında görünen hızdır ki yazıyı birdaha okursanız ''288 cıkabilen'' makına diyorum..
    [B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    600 F Çin'de üretiliyormuş ona bakarsan...
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    Alıntı Shamyl adlı üyeden alıntı
    600 F Çin'de üretiliyormuş ona bakarsan...
    işte hergün bişiler ögreniyoruz..
    sizlere göre biz 5 aylık motorcular bişi bilmez..
    anca 30 yıl motor kullanıcaz ki size göre burada oturup konuşalım..
    insanlar km. olarak 247 yi görüyor diyorlar inanıyoruz neye göre bilmem aradaki kalan 41 km.den dolayı 4-5 sayfa yazı yazıldı..
    bileydim 300 felan derdim bi işe yarardı..
    demekki araştırırken yanımızda yalan makınası taşıyıcaz sorugumuz insanın dogrumu yalanmı söylediğini başka nasıl belirleriz bilmem..
    247 km.yi gören acaba dogrumu söylüyor motorun rodajı bakımı tekerlegi bu sürati yaparken nasıl etkiledi bunlar için bence yurdışından bilirkişi getirelim..
    neyse bu konuları okuyucaz kendi mantık süzgecinden geçiricez kendi doğrularımıza inanıcaz..saygılar sevgiler..
    [B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @vedat kaya
    işte hergün bişiler ögreniyoruz..
    sizlere göre biz 5 aylık motorcular bişi bilmez..
    anca 30 yıl motor kullanıcaz ki size göre burada oturup konuşalım..
    5 aydır motor kullanıp 600F gibi bir alete biniyorsan bence zaten yanlış yoldasın. Sana hiçbir şey diyemem. Belki 288 km/h yapamıyor ama altındaki alet bir ölüm makinası. 5 ayda ne deneyim kazanmış olabilirsin sence? Deneyim bu motoru 1.vitese takıp stop ettirmeden kaldırabilmek midir sence? Ben sana 600F 4 sene kullandım diyorum, inanmıyorsan forum galerisindeki resimlere bak veya beni tanıyan arkadaşlara sor çünkü sık sık gezilere katılırım. Bu motor hakkında herşeyi biliyorum. Sadece insanların insanları yanlış bilgilendirmelerine ve daha sonra da yok dragda 288 km/h sürate çıkıyor deyip bahane bulmasını hoş karşılamıyorum. Bu hız bahsettiğin modifikasyonlarla mümkün değil dedim yoksa NOS tak, 300 km/h de görürsün.

Bu arada ufak bir not : 16 senedir motora biniyorum... Son 8 senedir de 600cc ve 1000cc racing kullanıyorum.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    @vedat kaya

5 aydır motor kullanıp 600F gibi bir alete biniyorsan bence zaten yanlış yoldasın. Sana hiçbir şey diyemem. Belki 288 km/h yapamıyor ama altındaki alet bir ölüm makinası. 5 ayda ne deneyim kazanmış olabilirsin sence? Deneyim bu motoru 1.vitese takıp stop ettirmeden kaldırabilmek midir sence? Ben sana 600F 4 sene kullandım diyorum, inanmıyorsan forum galerisindeki resimlere bak veya beni tanıyan arkadaşlara sor çünkü sık sık gezilere katılırım. Bu motor hakkında herşeyi biliyorum. Sadece insanların insanları yanlış bilgilendirmelerine ve daha sonra da yok dragda 288 km/h sürate çıkıyor deyip bahane bulmasını hoş karşılamıyorum. Bu hız bahsettiğin modifikasyonlarla mümkün değil dedim yoksa NOS tak, 300 km/h de görürsün.

Bu arada ufak bir not : 16 senedir motora biniyorum... Son 8 senedir de 600cc ve 1000cc racing kullanıyorum.
    yaaa ben anlamıyorum yaaa..
    abiler niye büyük cc yle başlanmıyor ..
    ölüm makınası nasıl oluyor bu makına..
    gaz elinde fren elinde +ayagında..
    altındaki gücü kontrol edemiyorsan küçük CC dede ölürsun..
    ben kendi adıma önümde ve arkamda en az 1 km. mesafe varsa acarım gazı ve inandırmak zorunda degilim 230 u hemde 2 kişiyken gördüm(yer edirne kıyıköy araştırma gezisinde otobanda) ve bu gibi boş yollarda 190-200 ortalamasıyla gidiyorum..
    yerleşim yerlerinde ve şehir içinde 20-30 u geçmem riske girmem ama altımdaki güçü kullanmam gereken yerdede kullanıyorum..
    ha belki bugün varım yarın ölürüm unutma kerkezin vakti gelince ölüm şekli vesiledir kardeşim..
    yani bende 16 sene kullanıncamı oturup yorum yapiim..
    senin kullandıgına inanıyorum ama bana anlatan insanlarında enaz senin kadar deneyimleri var onlarada inanırım o zaman bu çelişki niye..
    bende gezilere katılıyorum ki yol yapayım..19-20 sinde izmir e gidicem sırf yol olsun diye buyur gel yolda senin deneyimlerinden yararlanalım..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    bence istanbulda motor kullanıyorsan en önemlisi trafiği okumak ve trafiğin akışına göre gaz vermek bende 4ay önce cbf 500aldım ilk motorum 20yıldır araba biniyom ve trafikte nerden tehlike oluşur çok iyi bilirim ama vedatın dediği gibi gazı nerde açıyorsun o önemli bu arada cbf 500 son hız 180küsür
    gösteriyor ama 200rahat gördüm hemde motoru hiç değiştirmeden sadece
    adam gibi köklücen

egoll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R6
    Alıntı hector81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya Egoll şu poz çok bomba ya! Nasıl edinebiliriz?
    ayıp ettin avarterin üstüne sağ tıkla kopyala seninde olsun

Motosikleti
    Yamaha R6
    kim ne derse desin gün geçtikce ben tam bir cbr f hastası oluyorum eniyisini bulmak içinde eleimden geleni yapıyorum ve sizlerden gelen yardımlar içinde gerçekten çok teşekkürler inanın bu kadar çok bilgi bulabileceğimi hiç tahmin etmiyordum.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @vedat kaya
    yani bende 16 sene kullanıncamı oturup yorum yapiim..
    senin kullandıgına inanıyorum ama bana anlatan insanlarında enaz senin kadar deneyimleri var onlarada inanırım o zaman bu çelişki niye..
    Arkadaşım, ben sana yorum yapabilmen için 16 sene kullanman gerekiyor demedim. Sadece bir bilgi veriyorsan, o bilginin tutarlı, sağlam kaynaklara dayanan bir bilgi olması gerektiğini vurguladım. Yani 600F ile ben 288 km/h yaptım demek başka 600F 288 km/h yapıyormuş demek başka. Bütün sorun bu miş, mış, muşlardan kaynaklanıyor. 200+ km/h yapıyorum diyorsun, o zaman bir gün 288 km/h yapmayı denersin, o zaman senin kendi ağzından yorumları alırız. Başkasının dediği beni ilgilendirmiyor. O kadar gereksiz insan var ki çevremizde onların söylediklerinin hiçbir tutarlılığı yok benim için. 600F'in özellikleri ve kapasitesi belli. Belli modifikasyonlarla da maksimum sürati belli bir yere kadar arttırabilirsin. Bu motorun teknik donanımı 270+ km/h süratlere uygun değil.

GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    yav şurda iki dakka bilgi alalım dedik gene çatışmanın içine düştük
    neyseki gördügüm tartışmada olsa düzeyli olanı herzaman iyidir bilgi aktarımı açısından ...
    neyse tartışmayı bırakında söyleyin bakalım
    cbr 600 mü 600f4 mü 600r mı hangisi sizce ve neden
    vedat kardeşime katılıyorum güç ve kontrol elinde oldugu sürece problem yok ammmaaaa motor tecrübesi trafik tecrübesi birazda irade ve beyin şart. vedatım 1 tur versene
    teknik konulardA yukarıda verdigim 3 modelde beni aydınlatırsanız sevinirim
    boy kardeş yazdıklarından anladıgım kadarı ile uzun bir motosiklet maceran var ve bildigim kadarı ile eşinede cbr125 almıştın bende eski bir gsx600 ve düşüş dönemim olan cbr125 kullanıcısıyım şimdide 600 lük hondanın bu modellerini düşünüyorum.
    hadi bakalım bırakın tartışmayıda voltranı oluşturun bilgi ve deneyimlerinizi birleştirip bi yardım edin şu kardeşinize.
    saygılarla.

Motosikleti
    Yamaha R6
    valla arkadaşlar ben şu cbr f i bulana kadar burası kan gölüne dönecek vay be ne başlık açmışım böyle ama bilgiler süper cbr olsun benim olsun..

Rahmi&Halime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @vedat kaya

Arkadaşım, ben sana yorum yapabilmen için 16 sene kullanman gerekiyor demedim. Sadece bir bilgi veriyorsan, o bilginin tutarlı, sağlam kaynaklara dayanan bir bilgi olması gerektiğini vurguladım. Yani 600F ile ben 288 km/h yaptım demek başka 600F 288 km/h yapıyormuş demek başka. Bütün sorun bu miş, mış, muşlardan kaynaklanıyor. 200+ km/h yapıyorum diyorsun, o zaman bir gün 288 km/h yapmayı denersin, o zaman senin kendi ağzından yorumları alırız. Başkasının dediği beni ilgilendirmiyor. O kadar gereksiz insan var ki çevremizde onların söylediklerinin hiçbir tutarlılığı yok benim için. 600F'in özellikleri ve kapasitesi belli. Belli modifikasyonlarla da maksimum sürati belli bir yere kadar arttırabilirsin. Bu motorun teknik donanımı 270+ km/h süratlere uygun değil.
    Arkadaşlar gereksiz polemiklere girip birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok. İsteyen istediği Km.yi yapar Boy Arkadaşım ben de 30 yıllık Motor kullanıcısıyım CBR 600 le en fazla 250.Km yaptım üstünü denemedim.. Benim Babam da motorcu. Ne olacak şimdi. Bugüne kadar da Sen 6 aylık kullanıcısın sen 1 yıllık kullanıcısın diye hiç mi hiç ayrım yapmadım. Öyle arkadaşım var ki altında 1000 RR makina var benden heveslenerek aldı ilk motorunu 600 RR dı ozaman ilk motoru fakat kendisi daha bisiklete bile binmemiş bir insandı 3 yıldır da Race motora biniyor bu dediğim arkadaş ve daha bir kazası yok. Kullanmaya gelince benden güzel kullanıyor açıkçası ben fazla riske girmem o giriyor fakat ustaca. Yaani bunları buradan yazarak kendimizi reklam mı etmemiz gerek yoksa arkadaşlarımıza doğru bilgileri verip herkezin bilinçlenmesini mi sağlasak. Bu topiği açan arkadaş zaten Bu Motor ile ilgili bilgileri saadece buradan aldığı bilgiler ışığında da almaz zaten. Senin vermiş olduğun bilgiler yanlış demiyorum fakat hiç kimseyi küçümsemiyelim lütfen. Vedat Arkadaşımla Kıyıköy Keşif gezisinde de beraberdim dediği Km.leri yaptık Reklam olur diye Filme almadık...
    [COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    Alıntı GÖKSEL... adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav şurda iki dakka bilgi alalım dedik gene çatışmanın içine düştük
    neyseki gördügüm tartışmada olsa düzeyli olanı herzaman iyidir bilgi aktarımı açısından ...
    neyse tartışmayı bırakında söyleyin bakalım
    cbr 600 mü 600f4 mü 600r mı hangisi sizce ve neden
    vedat kardeşime katılıyorum güç ve kontrol elinde oldugu sürece problem yok ammmaaaa motor tecrübesi trafik tecrübesi birazda irade ve beyin şart. vedatım 1 tur versene
    teknik konulardA yukarıda verdigim 3 modelde beni aydınlatırsanız sevinirim
    boy kardeş yazdıklarından anladıgım kadarı ile uzun bir motosiklet maceran var ve bildigim kadarı ile eşinede cbr125 almıştın bende eski bir gsx600 ve düşüş dönemim olan cbr125 kullanıcısıyım şimdide 600 lük hondanın bu modellerini düşünüyorum.
    hadi bakalım bırakın tartışmayıda voltranı oluşturun bilgi ve deneyimlerinizi birleştirip bi yardım edin şu kardeşinize.
    saygılarla.

abim bu sorularının cevabın 10-20 yıl motor kullanan kardeşlerimiz versin ben 5 aylık motorcu ne bilirim..
    üstelik 600 cc ile başladım diye ölü gözüyle bakıyor..
    ben şimdilik miş li muş lu konuşabiliyorum üzgünüm yardımcı olamıyacagım..
    ehliyet al motora ne zaman istersen binersin abi senden değerlimi

GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    Alıntı vedat kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abim bu sorularının cevabın 10-20 yıl motor kullanan kardeşlerimiz versin ben 5 aylık motorcu ne bilirim..
    üstelik 600 cc ile başladım diye ölü gözüyle bakıyor..
    ben şimdilik miş li muş lu konuşabiliyorum üzgünüm yardımcı olamıyacagım..
    ehliyet al motora ne zaman istersen binersin abi senden değerlimi
    aman da aman fırfır kardeşim canım vedatım gülüüüüm banada trip yaparmışşş
    yerim ulen sizin tribinizi
    şurda maksat konuyu dagıtmak olsun diye bişiler sorduk ya cevap verirsiniz yada polis çagırırım
    sen de boyda aklı başında adamlarsınız yav allahaşkına bırakın çocuk gibi davranmayı yav bende ilk okul mezunuyum ama yanımda 8 tane mühendis çalıştırıyorum ne alaka dimi mürekkep yalamayla adam olunmuyor yada cumhurbaşkanı bile olunabiliyor adam var şoför 20 yıldır kullanır ama tecrübe sıfırdır yada tam tersi mükemmeldir adam var 2 aydır hayabusa kullanıyodur süperdir yada 15 gün sonra hakkın rahmetine kavuşacagı bellidir.(polemik için yazmıyorum herşey hepsi olabilir) yani kısacası 5 parmagın 5 i bir degil
    bakın sizin sayenizde 600f hakkında ben dahil bir çok arkadaş bilgi sahibi oluyor ikinizde iyi niyetinizle fikirlerinizi birleştirdiginizde aslında siz tartışırken ortaya güzel sonuçlar çıkıyor tartışma eleştiri olacak seviyeyi aşmadıgı takdirde sizde bunu başarabiliyorsunuz
    tamam hadi soruma cevap ver sen kardeşim vedatım fırfırım

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Rahmi&Halime
    Öyle arkadaşım var ki altında 1000 RR makina var benden heveslenerek aldı ilk motorunu 600 RR dı ozaman ilk motoru fakat kendisi daha bisiklete bile binmemiş bir insandı 3 yıldır da Race motora biniyor bu dediğim arkadaş ve daha bir kazası yok. Kullanmaya gelince benden güzel kullanıyor açıkçası ben fazla riske girmem o giriyor fakat ustaca.
    Herşeyin bir yolu yordamı vardır. Senin arkadaşın bisiklete bile binmeden ilk motoru 1000RR seçmiş olabilir, 3 senedir başına birşey gelmemiş de olabilir. Bu onu deneyimsizliği sonucu bir anlık hata yapıp ölmesinden kurtarmaz. Önemli olan deneyimdir, eğitimdir. Aynı şartlarda motor kullanmışlarsa 3 senelik adamla 30 senelik adam bir olmaz. Her işte olduğu gibi bu işte de çırak, usta kavramı vardır. Kimse motora biner binmez usta olmaz. Haa sen 30 senedir kullanıyorum ama arkadaşım 3 senede benden iyi kullanıyor diyorsan, orada problem sendedir. Anlatabiliyor muyum?

@vedat kaya
    Aynen dediğin gibi... Konuyu anlayabilmişsin. 5 ayda kendini usta sanıyorsan, onca senedir kullananlara yazık valla. Motor hakkında bilginin olması başka, motoru nasıl kullandığın başka. Nedense büyük hacimli motor alan aslan kesiliyor... Kime sorarsan sor, başlangıç motoru olarak 600cc bir racing yanlış seçimdir. Kaza yapmış olmandan da anlaşıldığı gibi Geçmiş olsun bu arada...

Rahmi&Halime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS
    [QUOTE=boy;391212]@Rahmi&Halime

Herşeyin bir yolu yordamı vardır. Senin arkadaşın bisiklete bile binmeden ilk motoru 1000RR seçmiş olabilir, 3 senedir başına birşey gelmemiş de olabilir. Bu onu deneyimsizliği sonucu bir anlık hata yapıp ölmesinden kurtarmaz. Önemli olan deneyimdir, eğitimdir. Aynı şartlarda motor kullanmışlarsa 3 senelik adamla 30 senelik adam bir olmaz. Her işte olduğu gibi bu işte de çırak, usta kavramı vardır. Kimse motora biner binmez usta olmaz. Haa sen 30 senedir kullanıyorum ama arkadaşım 3 senede benden iyi kullanıyor diyorsan, orada problem sendedir. Anlatabiliyor muyum?

Biz Anlıyoruz Arkadaşım fakat sen anlamıyorsun. Gereksiz yere herkesle polemiğe giriyorsun. Yazımıda iyi okumamışsın anlaşılan. Bahsettiğim arkadaşım 600 RR la başladı şimdi 1000 RR ı var kendine çok güveniyorsan gel sizi kapıştırayım bu kadar laf ettin demekki sen bir profesyonelsin o da bir acemi senin yanında. Bana gelince aynen vedatın dediği gibi riske girmeden basarım 250.km hıza rahatlıkla çıkıyorum daha sonrasında çocuklarım aklıma geliyor. Problem bu... Hadi gel Bulgaristan'a gidiyoruz Usta-Çırak ayırmıyoruz gel o yollarda göreyim seni...
    [COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    [Aynen dediğin gibi... Konuyu anlayabilmişsin. 5 ayda kendini usta sanıyorsan, onca senedir kullananlara yazık valla. Motor hakkında bilginin olması başka, motoru nasıl kullandığın başka. Nedense büyük hacimli motor alan aslan kesiliyor... Kime sorarsan sor, başlangıç motoru olarak 600cc bir racing yanlış seçimdir. Kaza yapmış olmandan da anlaşıldığı gibi Geçmiş olsun bu arada...[/QUOTE]

----------------
    ben kendimi 5 ayda usta motorcu görmüyorum bunu bi hatırlatim kardeşim..
    600 cc motorum var diye aslanda kesilmiyorum ki sevmem böbürlenmeyi..
    sadece beceri meselesini anlatmaya çalışıyorum..
    senin becerilerinle benimki bir olamaz..
    okumak araştırmak farklı kullanmak farklı onda sana katılıyorum ok..
    ama 10-15 kullanıpta ben ustayım demek ne derece dogru..
    hiç kaza yappamazmı diyosun(Kİ inşallah yapmaz)..yanlış düşünüyorsun bence..
    aklı başında biriysen elindeki gücü nasıl kullanacagını biliyorsan başlangıc motoru 600 de olur 1100 de olur kimene..
    ha sen ön görüsü kıt biriysen bu trafikte ne yapacagını bilmiyorsan 125 cc de armut gibi düşer ölürsün..
    ben 5 ayda 2 defa oldugum yerde durdugum yerde düştüm..
    birkezde yanlış U dönüşü yapan arabaya kelebek camından girmeye çalıştım ki ben bunlardan daha fazlasını bekliyordum..
    yani düşücem kazalar yapıcam ama bu motoru kullanmasını ögrenicem dedim ve bana göre 5 ayda 2500 km. yol ve 3 kaza gayet başarılı bir sürüştür..(geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim)
    işin özu kardeşim biraz yenilikcı olalım derim..
    biz insanlara öneriler sunalım o kendi kararını kendi versin.insan kendisini dışardakilerden daha iyi tanır çünki....
    bana bu işi bilenler 600 cc o l m a z dediler ama ben yapacagıma inandım aldım ve bana göre iyki almışım her kullandıgımda biraz daha aşık oluyorum motora..

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Rahmi&Halime
    Bana gelince aynen vedatın dediği gibi riske girmeden basarım 250.km hıza rahatlıkla çıkıyorum daha sonrasında çocuklarım aklıma geliyor. Problem bu...
    Riske girmeden 250 km/h ??? Çok dikkatli kullansan da, bu süratlerde her zaman risk vardır. 30 senedir kullanıyorsan, 18 yaşında başlamış olsan şu anki tahmini yaşın 48 oluyor. Bu yaşlarda risk daha da fazla. Yaşlandıkça konsantrasyon ve dikkat problemi yaşarsın. Aman dikkat

@vedat kaya
    yani düşücem kazalar yapıcam ama bu motoru kullanmasını ögrenicem dedim ve bana göre 5 ayda 2500 km. yol ve 3 kaza gayet başarılı bir sürüştür.. bana bu işi bilenler 600 cc o l m a z dediler ama ben yapacagıma inandım aldım ve bana göre iyki almışım her kullandıgımda biraz daha aşık oluyorum motora..
    Aslına bakarsan bu işi bilenler doğruyu söylemiş. Dikkat edersen imzamda birşey yazıyor : "Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır" Seninle benzer kafadayız demek ki. İmkansız diye birşeyin olmadığına inanıyorum. 5 aydır 3 kaza geçirmişsin ve hayattasın. Acemi biri de profesyonel biri de kaza yapabilir ama anlatmak istediğim şey, acemi birinin kaza yapma olasılığı daha yüksektir. 600cc yarış motorunda da genelde kazalar ciddi olur çünkü genelde yüksek süratler söz konusudur. Demek istediğim altındaki makinayı kullanabilirsin ama bu makinanın sınırlarını görmek deneyim ister. Deneyim de seni çoğu yerde ölümden kurtarır. O yüzden daha küçük hacimli, daha yavaş, daha az agresif motorlarla başlanılması önerilir. 600F çok güzel bir makina, umarım bundan sonra kazasız günlerde kullanırsın. Bir gün gezilerde denk gelirsek daha detaylı konuşuruz, buradan tam ne demek istediğimi pek anlatamadım.

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Yav şimdi 600F 300 ü görüyomu görmüyomu ben anlamadım

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler