Geçmiş olsun. 4 senedir motosiklet kullanıyorsunuz, dediniz. Hep scooter veya bu piaggio daha çok cup ile iyi idare etmişiniz. Sizin tecrübe artık motosikletinizin sınırlarını zorluyor olabilir. Farkına varmadan daha seri kullanıyorsunuzdur. Ya tecrübenizi kaldıracak bir modele geçin veya ilk günlerinizdeki gibi çok daha dikkatlı olunuz, tavsiyem.
Birde yağmur yağıyor, rüzgar tozu dumana katıyor. Yollar kuruda olsa kaygan.
Bende cub kullanıyorum. birkaç bin km kullanırım dedim, fakat şimdiden daha kapasiteli bir modele bakıyorum. Azdaha her virajda drift yapacağım. Her kullandığımda sınırı aşıp, illaki bir kung fu hareketi yapıyorum, sonra kendime gelip yavaşlıyorum.
İyi günler, tekeriniz düz bassın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
P.S: Lastikleri yeni değişdiğinizi yazmışınız. Yeni lastikleriniz daha sert hamur olabilir. Kışlık lastikler daha serttir, kuru asfaltta daha çok yayarlar. Bir ihtimalda lastiği birkere fazla hava bastınızmı, lastikde deformasyon olmuş olabilir. Orta ayakda teker havadayken, çevirip bir kontrol ediniz. İki tekeride.
Arkadaşlarda zaten birçok farklı ihtimalden bahsetmişler.
Tekrar geçmiş olsun.
Şaka maka enduro videoları falan açarken buldum kendimi. Gerçi viraja yatıp dönmek hoşuma da gitmiyor değil. Mondial 200’lük alıp, çift motor mu yapsak diyeceğim de. Millet 1 tane bulamıyor. Döverler Demir çıbıklarla.
Sinsi sinsi MrMud'un konuyu açmasını bekliyorum
Içinde olduğumuz konuyu yeterince baltaladiğim için buraya huzur vermek istiyorum, başka bi konuyu baltalayalım :D
Ayrıca nasıl başlanır, ekipman çeşitleri, hangi ekipman neden tercih edilir falan fistan yavru wikipedia niteliğinde bi konu açıcam zaten, bu gün yazmaya başladım, sadece kask konusuna 2 sayfa çıktı hesabını siz yapın
Konu çok geniş çaplı olunca yazmasıda bi o kadar uzun sürüyor, bu hafta sonu bitiririm muhtemelen.
İş yerinde boş vakitlerde bana da meşgale oluyo, iyi oluyo
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Banada meşgale olacak. Şuan İstanbul trafiğinde cafcafında sinir krizleri geçiriyorum zaten. Bu gidişte gene yağmurlu havalarda motor sürmeye başlayacağım gibi. Sinir oldum resmen. 45km’lik yolun 25km’si 1saat sürdü. Daha 20km daha var.
2014 de uye olmussunuz 2 yildir motor kullanıyorum dermişsiniz. Şimdi 4 yildir motor kullanıyorum demişsiniz. Bir ara bıraktım vs konuları dönmez inşallah.
Ayrıca gerçekten 2 haftada 4 kez düştüyseniz, arkadaşların dediği gibi kesinlikle bir doktora görünmelisiniz. 7 senedir veya 4 senedir motor kullanan insanlar tekerlerde lastik olmasa cantın üstünde bile motoru sürseler 2 haftada 4 kez düşmezler...
1-2 kere basit şekilde düşünce insan yine kolayca düşeceğini sanar o psikoloji ile hareket edince daha çok düşmeye başlarsın 2 sene önce benimde başıma gelmişti
4 yıldır aralıksız kullanıyorum evet, detaylarla kendınızı yormayın bana sorunuz ben soylerım. laklak olsun dıye konu acmadım bılgınız olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
herseyı bılelım mı?
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)