Ortalık emoji kaynıyor. Gözlerim şaşı oldu
Ortalık emoji kaynıyor. Gözlerim şaşı oldu
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Şuan R6 falan hikaye. İhtiyacım olan bu aletler galiba. Sıfır tecrübe ile ne yapılır? Çünkü sürdüğün, öğrendiğin tecrübelerin hepsi yalan bu makinelerde. Kaç yüzbin km tecrüben olsa hikaye. Ne yapılması gerek?
Diyelimki sıfırdan bir acemi başlayacak. Ortalama ekipman örnekleri ve motor örnekleri linkleri ile verebilir misin? O kadar misyonerlik yapıyorsun. Elini taşın altına koyman gerek. Birde Uçmakdere virajlarında ölmeyiz değil mi? Daha doğrusu Uçmakdere'ye giderken düz asfaltta ölmeyiz değil mi? Toto'ya kramplar girmesin?
Bi ara sırf soru sorulabilmesi için konu açıcam, konuda temel sorulara cevap veririm, harici soru soracak olan varsa da orayı kullanır.
Milletin konusunu misyonerlik uğruna baltalıyorum affola
Konu sahibi arkadaşta kusura bakmasın karistirdik buraları :D
Ama ilk önce sorusuna cevap vermiştim zaten çokta şeapmadım yani.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Belkide aradığım budur Arabaların arasından 150 ile geçmek zevk vermiyor. Otoyolda sürdüğüm her an daha bir uzaklaşıyorum motordan. Ha araba kullanıyorum ha motor gibi bir düşünce var 1aydır aklımda. Haa buradan Çanakkale'ye tost yemeye, İzmir'e Alsancak'ta içmeye gitmeye hep bir motorum olsun istiyorum ama 2si birden olmayacak ise offroad'a dalıp, yada supermoto'ya yönelip saçma sapan teker kesmek lazım yerden.
Herkes ile aynı olacaksan ne özgünlüğün kalırki? Değil mi?
Bu forumda, düşme tekniği anlatan sözde eğitimci vardı. Şimdi gelir anlatır nasıl düşülmesi gerektiğini
Valla daha Ctesi akşamı düştüm,sürüklendim. Ne olduğunu anlamadım bile. Düşme tekniği diye birşey varsa bana da anlatın,öğretin.
Walla Şile'ye gelirken arayacaktım ki kaza yaptığını söylemiştin. Neyseki gelmedin de... Çok soğuktu. Donduk geberdik Belki bu vesile ile motoru değiştirirsin. Zaten niyetinde vardı
En ufak çizikli parçanın bile siparişini verdim, yarın elimde olur, taktıracağım. Pazar hava çok güzeldi, aslında o halde bile Şile yapacaktım motorda sorun yoktu ama korumalı pantolonumda hasar vardı, riske girmek istemedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)