Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorun kilometresinin kendi kendine düşmesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 R
    Motorum hyosung gt250r 2017 de 0 olarak aldım fazla kullanmadığımdan km si 2800 de falandı 3 hafta civarında hiç bir şey yapmadan bırakmıştım alarm da var akü azalmıştı marş bastım kontak açıp kapattım kontak kapalı olduğu halde takılı kaldı gösterge biraz daha uğraşıp kapattım aküyü söküp şarj ettim geri takınca km 680 e düştü trip 1,2 150 km gösteriyor odo 680 km bunu nasıl düzeltirim satarken falan ortaya çıkarsa çok ayıp olur bazıları için iyi birşey olabilir ama ben onlardan değilim yardım ederseniz sevinirim.
    .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    böyle bişeyin olması çok olası değil. unutmuş olamaz mısınız?

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    sorun tekrar edecektir. bir arkadaşımın daha başına geldi. Çözüm gösterge panelinin değişmesi. Tuzlu bir olay.
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

ZXCornering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT09 -YBR esd-jupiter 125
    Vay anasını adamlar km düşüren gösterge yapmışlar.

Alikenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RSV4 Factory, SR-GT 200
    millet km düşürmek için para veriyor, boşver

PAPAZ_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV650
    Alıntı Yigitbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorum hyosung gt250r 2017 de 0 olarak aldım fazla kullanmadığımdan km si 2800 de falandı 3 hafta civarında hiç bir şey yapmadan bırakmıştım alarm da var akü azalmıştı marş bastım kontak açıp kapattım kontak kapalı olduğu halde takılı kaldı gösterge biraz daha uğraşıp kapattım aküyü söküp şarj ettim geri takınca km 680 e düştü trip 1,2 150 km gösteriyor odo 680 km bunu nasıl düzeltirim satarken falan ortaya çıkarsa çok ayıp olur bazıları için iyi birşey olabilir ama ben onlardan değilim yardım ederseniz sevinirim.
    .
    Daha konu başlığını okur okumaz motorun hyosung olduğunu tahmin etmiştim.
    Kardeşim ne yazık ki hyosung un bazı kronik meselelerinin başında bu gösterge sorunuda geliyor.
    Bazısı senin gibi km düşüyo, bazısı km fazla yaziyo. Bir çok elektronikçi bu göstergeyi tamir edemiyor. Entegresi farklı olduğu içinde aynısı bulunmuyor.
    Göstergeyi bozan akünün zayıf olması veya dengesiz şarj. Akü zayifken marşa basıldığında gösterge kafayı yiyor.
    Bir aralar benimki 1 km yi 3 km olarak yaziyordu.

Zararı yok kişi hyosung bir motoru almaya gidiyorsa zaten biraz araştırmıştır. Bunların göstergelerinin ne mal olduğundan haberdar olarak gelir.
    Bu markada göstergenin pek önemi yok bence 😀👍

Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 R
    Aynen öyle oldu akü zayifken marş bastım diye neyse biraz rahatladım teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)