Merhaba, 2 yılda %80'i şehiriçi 15bin kmye yakın motosiklet tecrübem var, yaş 30. 1 elektrikli scoter, 2 adet 150lik sonrası 7bin kmye yakın Dominar ile devam ediyorum. Önceden ulaşım için kullanıyordum, şu sıralar işsiz olduğum için sadece gezi amaçlı kullanıyorum. Lastikleri değiştireli 1000km anca olmuştur. Fiyat makul geldiği için Pirelli angel city taktırdım. Viraj çalışmalarım devam ediyor.
Aşağıdaki videoda meşhur Bozhane virajlarına bir gün tek başıma, ertesi gün de eşimle gittim. Ben sonradan izlediğimde bazı virajlarda bakışımı düşürdüğümü, çoğu virajda gazla gereksiz oynayıp gaz kapattığımı fark ettim.
Viraj kabiliyetim şöyle iyi, motosiklet tecrübem böyle fazla, hocalara ders veriyorum diyen MT'cilerden yorum alabilirsem sevinirim.
07:30 - 13:10 arası tek başıma ilk kez gittim Bozhane'ye
16:00 - 18:50 arası artçılı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
Not: Hiç eğitim almadım. Şubat 15te YRA kayıtları başlıyormuş. Bir YRA 2ve3 eğitim düşünüyorum. İş bulup bütçemi rahatlatırsam da ilerde bir rospa eğitimi düşünüyorum.