İlk motorum Honda PS 150i.
Reklamlar
-
Merhabalar. Bugün çoğunuzun belki de yarı yaşımda yaşadığı mutluluğu yaşadım ve 2011 model 39.000 de bir Honda PS 150i alarak motosiklet sahibi oldum. Gerçekten motor sahibi olmak zormuş. Zor derken evrak işleri, ekipman toplama, güvenlik malzemeleri alma, bakım, sigorta vs. Birde sabah nöbetten çıkıp uykusuz bunları yapma.Gece motoru koyduğum yerden rahatsız olup komşuyu uyandırarak onun otoparkına motoru çekme. Sabah 8 buçukta başladığım koşuşturma şuan bitti. Uyumadan evvel son bir gayretle de bunları yazmak Neyse bana hayırlı olsun, Allah herkese de daha iyilerini nasip etsin.Hayırlı geceler...
Reklamlar
-
Allah gönlüne göre versin dostum kazasız belasız yolculuklar dilerim.
Doğrul, eğril ama EĞİLME
-
Hayırlı olsun o artık bir ulaşım aracın değil yakında duygusal bağların başlar 😁
-
Çok sağolun arkadaşlar. 2.mesajı yazan arkadaşın üslubunu modlara şikayet ettim zaten.sanırım silerler o postu.
-
Hayirli olsun,ayagini yerden kesiyormu?mesele bitmiştir..
Uzerindeki lastikler ne durumda?
Gerekirse değiştirin.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun,ayagini yerden kesiyormu?mesele bitmiştir..
Uzerindeki lastikler ne durumda?
Gerekirse değiştirin.
Lastikler city grip hocam.Yeni gibi. Ayrıca motor Bol ekstralı. Herhangi bir sıkıntısı yok. Ustama da gösterdim. İçi açılmamış tertemiz motor maşallah.
-
Gassal adlı üyeden alıntı
Çok sağolun arkadaşlar. 2.mesajı yazan arkadaşın üslubunu modlara şikayet ettim zaten.sanırım silerler o postu.
Allah anasına, babasına sabır versin, takma..
Güle güle kullan.
-
Sivi sogutma,dizlere sicak havada ufler,az yakiyor,8litre yakit deposu,16hp guc daha ne olsun,seneler once honda bayisinde 0km olarak incelemiştim.
Kazasiz belasiz kullanin..
-
Çok sağolun arkadaşlar. Daha iyileri sizin olsun
-
Hayırlı olsun. melez bey buralara yeni yerleşti. Troll kabilesinden sanırım kendisi. Adetleri, üslupları farklı.
-
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
-
hayırlısı olsun tekerin düz bassın
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :D
-
Hayırlı uğurlu olsun abicim, Rabbim kaza bela göstermesin gerisi hiç önemli değil. Hiç merak etme bir halt olmaz. Kaldı ki olsa bile bi şekilde sorun çözülür. Yeter ki sen hevesini kaybetme. Gerisi teferruat. Tekerin düz bassın.
-
Hayırlı olsun,
Güle güle kullanın.
Allah kaza bela vermesin.
Eğer beğenerek aldıysanız, isterse tek tekeri eksik olsun
Yeter ki kişiliğimizde, karakterimizde ''kronik sorun'' olmasın.
-
Bir zamanlar hayalimdeki motordu hayırlı olsun..Güle güle kullan..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Umarım keyif dolu anlar yaşayıp, anılar biriktirirsin. Ben zamanında Activa'da kullandım Beat'te kullandım ardından Dylan, beatin, Ps activanın abisi olarak çıktı. Dylan'da nasip oldu aldık kullandık ama hiç Ps almadım, yine de Honda scooterları 10 üzerinden 15 alır benim gözümde, f1 değil f10 olsun sorun yok, honda ölmez
-
hayırlı olsun
Allah kaza bela göstermesin
-
Hepiniz çok sağolun arkadaşlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)