Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

plastik plakalık bir süre sonra düşer mi?

REKLAM ALANI
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugün plakayı değiştirdim. ustam plastik plakalık taktı. plakalığı iki yerinden delip motorun arkasına monte etti.

içime bir şüphe düştü. belli bir kullanimdan sonra plastik plakalik, vidaların takılı olduğu yerden kırılıp düşer mi acaba?

yarın aralara silikon desteği yapacağım. ne olur, ne olmaz.

bu konuda tecrübe sahibi olan arkadaşlarımı piste davet ediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tarikcapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 250
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün plakayı değiştirdim. ustam plastik plakalık taktı. plakalığı iki yerinden delip motorun arkasına monte etti.

içime bir şüphe düştü. belli bir kullanimdan sonra plastik plakalik, vidaların takılı olduğu yerden kırılıp düşer mi acaba?

yarın aralara silikon desteği yapacağım. ne olur, ne olmaz.

bu konuda tecrübe sahibi olan arkadaşlarımı piste davet ediyorum.
    Ben öyle bir plaka uçurdum... Sonra plaka ve ruhsat değiştirip parayı baıyılınca... önce plakalığı camurluğa, sonra plakayı plakalığı kaliteli bir silikonla yapıştırdım ( cephe sektöründe dev gibi camları tutan yapıştırıcı) ... şimdi çamurluğu kırmadan sökmem mümkün değil..
    Gönenç bunu beğendi.
    Yalnız ama Kafası Rahat Adam...

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    en güzeli 2 tane plastik conta koymak çift taraflı olarak titreşimlerin çoğunu emecektir.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı EUOGLU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en güzeli 2 tane plastik conta koymak çift taraflı olarak titreşimlerin çoğunu emecektir.
    plastik conta yerine cekomastik sureyim.

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plastik conta yerine cekomastik sureyim.
    Olurda birgun sokmek isterseniz sıkıntı olabilir

Motosikleti
    Tracer 900 2018
    Ben 3 ay arayla iki plaka uçurdum. Bu iki plakalık da plakalar da sıcak silikonla sabitlenmişti.
    3. plakalık tam motoru parkettiğim yerde kopmuş. Hayırsever bi vatandaş da plakayı selenin üzerine bırakmış.
    Hemen plakalığın kalan parcalarını söktüm en yakondaki nalbura gidip iki vida aldım eski sistem sabitledim.
    Mis gibi oldu

Motosikleti
    NC750X
    sanırım en iyisi yekpare pleksi plakalık yaptırmak

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Hocam geçen ay düşürdüm plakamı o plastik plakalığa sadece çift taraflı bant attığım için

Şu an plakam yok, binemiyorum. Yeni ruhsat ve plaka çıkarmak gerekmekte.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Plakayı boşuna vidalamıyorlar. Harf ve rakamların üzerine denk getirmezsen muayenede üzerini daksille kapatıp geçersin.

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plakayı boşuna vidalamıyorlar. Harf ve rakamların üzerine denk getirmezsen muayenede üzerini daksille kapatıp geçersin.
    Ya benim ki biraz talihsizlik oldu, motorumu başka bi şehirden aldım ve plaka değiştirdim. Aldığımda üstünde küçük plaka ve plakalık vardı, yol üstü bi motorcudan kendi plakalığından rica ettim geçici diye slikon sıkmadım çift taraflı attım geçtim.

Plastik plakalıklar kesinlikle kırılıyor.Beş ay kadar önceydi sanırım, yanlış hatırlamıyorsam brim fiyatı 12 tl.den iki adet kromaj metal plakalık almıştım.Plakalığı tampona monte edip üzerindeki vidaları açıp plakayı yerine takıp vidaları sikarak asla düşmeyecek şekilde sabitliyebiliyorsunuz.Kromaj olması ayrı bir güzellik veriyor.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Ben de Aralık'ta plakada vida var diye muayeneden kalıp yeni plaka yaptırdım; her zaman gittiğim Honda servise götürdüm, orada hiçbir ücret almadan çok sağlam ve güzel bir plakalıkla yeni plakayı monte ettiler.

Yani demem odur ki gidin orijinal servisinize, size gayet güzel ve sağlam plakalık verir ve monte ederler; iki taraflı kazanç, hem müşteri memnun hem de servis / bayi reklamını yapıyor...

Motosikleti
    MT 25
    Benim Plakalık çinko alaşımlı plaka çamurlukta plaka için 3 yerden vida var. 3 Tane delik açtım o çinko tabakaya. 3 vida 3 pul 3 conta . plakalığı taktım plaka da kızaklı bi şekilde geçiriyorsun bir köşesini de geçiriyorsun bu sefer 2 conta 2 2 vida 2 pul Plastik olmadığı için maximum titriyor 300 km'de bir vidaları sıkıyorum biraz. zincirle beraber okadar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)