Selam arkadaşlar. Cafe racer projemin sonuna geldim sayılır ufak tefek işleri kaldı en önemlisi sele...
İstanbul da nerede yaptırabilirim tavsiye ettiğiniz bir yer var mıdır? Yoksa aliexpressten mi sipariş etsem?
Selam arkadaşlar. Cafe racer projemin sonuna geldim sayılır ufak tefek işleri kaldı en önemlisi sele...
İstanbul da nerede yaptırabilirim tavsiye ettiğiniz bir yer var mıdır? Yoksa aliexpressten mi sipariş etsem?
bostancı oto sanayi döşemeci hayati usta.. kime sorsan gösterir. el işçiliği çok iyidir. dilerseniz özelden telefon numarasını atabilirim..
Olur hocam bide fiyatı uygunsa çok güzel olur... Çünkü çoğu yer 300 400 diyor o paraya aliexpress den alırım daha iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
Sordum 400 tl dedi sanarsın sıfırdan sele yap diyoruz. Aliexpress komple sele 240 tl yanında led demir vs veriyorlar oradan alırım daha iyi moralim bozuldu...
o zaman aliexpress daha mantıklı hocam dediğin gibi.. ülkemizde iş gücü çin kadar ucuz değil.. ancak oradan alacağınız ürünün de ömrü kalitesi ne derece olur bilemeyiz.. bu arada gümrüğe takılırsa da yine 400 lere gelir size maliyeti...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
o zaman aliexpress daha mantıklı hocam dediğin gibi.. ülkemizde iş gücü çin kadar ucuz değil.. ancak oradan alacağınız ürünün de ömrü kalitesi ne derece olur bilemeyiz.. bu arada gümrüğe takılırsa da yine 400 lere gelir size maliyeti...
hayati usta iyi döşemiş, iyi döşemeci demek ki
Hem özel yapım olacak hemde seri üretim maliyetine olacak... Siz nitelikli elemanken asgari ücret alır mıydınız ? Hayati usta ya sallamayın
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Yok şahsen benim ustaya bi sözüm yok emeğinin karşılığını istiyor veya piyasası odur ben niye bu kadar pahalı onu anlamadım.
Sonuçta koltuk hazır elinde kesip biçmek için o kadar para verilmez bence, bi kaç normal döşemeciye soracağım olmadı aliexpress den alacağım hem yanında ledli stoplarını demirin her şeyini veriyor 240 tl lere kuponla falan 200 e alırım taktırmak 50 desek 250 ye miss gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)