10.000 TL Touring Motosiklet ?
-
Merhaba arkadaşlar, 10 bin tl bütçem var 2 bin de ekipman için ayırdım.Uzun yol amaçlı motosiklet arıyorum fakat yok gibime geldi
Bilgili abilerimden kardeşlerimden tavsiye almam gerektiğine inanıyorum, beni üzmeyecek 2. El en az 250cc Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Reklamlar
-
Hero Karizma dicem ama pek piyasası yok. Onun dışında ybrdir odur budur.
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Hero Karizma dicem ama pek piyasası yok. Onun dışında ybrdir odur budur.
Ybr ve cbf e hiç sempatim olmadı ama teşekkür ederim, Karizma'ya bakacağım
-
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Xl600 Transalp
Km maks kaç olsa sorun olmaz hocam
-
XL 600'ün ilanlardaki en yenisi 20 senelik. 20 senelik motorda km.ye çok bakma bence ne yazarsa yazsın en 150-200.000 vardır bence
-
O paralara zor. Ancak SYM Wolf, benelli TNT 25 vb. motosikletler var onlar da 250 CC tek silindir naked makinalar. Uzun yola gidilir mi? Gidiyoruz ama dinlene dinlene
-
2016 pulsar yada 2017 denk getir yeter. İlla 250li olacak die kaide yok. 200cc’lik pulsar 24hp. Eskiden inşalar 1 at ile yani 1hp ile geziyordu.
-
-
Trans Alp için yakıtını da araştır . Sonuçta uzun yol yakında önemli
Pahalıdır vardır bir hikmeti ucuzdur vardır bir ziletti .
Kle 500 de al portföy üne
-
Touring istedigin icin,
Ybr250
Honda nx4 falcon
-
serif abi adlı üyeden alıntı
Trans Alp için yakıtını da araştır . Sonuçta uzun yol yakında önemli
Pahalıdır vardır bir hikmeti ucuzdur vardır bir ziletti .
Kle 500 de al portföy üne
Haklısın hocam dikkate alıcam fazlasıyla..
@levend84 nx4 falcon da güzelmiş
-
Risk almayı seviyorum,elim anahtar tutar diyorsan eski model çok km yapmış genellikle km saatleri doğru olmayan bir makine alabilirsin.Muhtemelen motor bütçesine yakın bir parayı motoru toparlamaya harcarsın. Tek tavsiyem Honda XL200 olur. bu modelin temizini zor bulursunuz ama uygun fiyata alıp az para ile toparlayabilirsiniz. Ama maceraya gerek yok diyorsanız elinizdeki bütçe ile bir commuter(ybr, cbf,cb125f,tvs Apache vs...) alıp azıcık aşım ağrısız başım deyip yolunuza devam edersiniz.
Yok kesinlikle düzgün 250cc ve üstü temiz birşey istiyorum diyorsanız sabırla para biriktirme devam edersiniz.
-
adm12 adlı üyeden alıntı
Risk almayı seviyorum,elim anahtar tutar diyorsan eski model çok km yapmış genellikle km saatleri doğru olmayan bir makine alabilirsin.Muhtemelen motor bütçesine yakın bir parayı motoru toparlamaya harcarsın. Tek tavsiyem Honda XL200 olur. bu modelin temizini zor bulursunuz ama uygun fiyata alıp az para ile toparlayabilirsiniz. Ama maceraya gerek yok diyorsanız elinizdeki bütçe ile bir commuter(ybr, cbf,cb125f,tvs Apache vs...) alıp azıcık aşım ağrısız başım deyip yolunuza devam edersiniz.
Yok kesinlikle düzgün 250cc ve üstü temiz birşey istiyorum diyorsanız sabırla para biriktirme devam edersiniz.
Anahtar elime değmemiştir hocam herhalde haklısınız, bütçe belli gelir belli. 250 cc de inat etmemek gerekiyormuş.
-
JoJoTr adlı üyeden alıntı
Anahtar elime değmemiştir hocam herhalde haklısınız, bütçe belli gelir belli. 250 cc de inat etmemek gerekiyormuş.
Benimde size benzer bir bütçem vardı.Harca borca girmek istemedim. 0 km bir Honda cb125f aldım(8.motosikletim). İşletme maliyeti çok düşük, yakıt çok az.
Geçen hafta toplamda 470 km gezdim ve 11 lt benzin tükettim, 66 tl ödedim.(100 km de 2.33 lt)Yakıtı hiç düşünmeden doya doya geziyorum. Unutmayın; Commuter motorlar gariban enduro sudur.
-
adm12 adlı üyeden alıntı
Benimde size benzer bir bütçem vardı.Harca borca girmek istemedim. 0 km bir Honda cb125f aldım(8.motosikletim). İşletme maliyeti çok düşük, yakıt çok az.
Geçen hafta toplamda 470 km gezdim ve 11 lt benzin tükettim, 66 tl ödedim.(100 km de 2.33 lt)Yakıtı hiç düşünmeden doya doya geziyorum. Unutmayın; Commuter motorlar gariban enduro sudur.
Biraz fazla geliyor gözüme sıfır fiyatı ama güzel motosiklet Sanırım Cbf 150 ye geçeceğim f/p olarak
-
-
Nx4 falconun yanına bile yaklaşma. Motordan soğumak istemiyorsan. İsminin Honda olması seni aldatmasın. Hiç bir parçasını bulamazsın. T.R. de yalnızca
2003 - 2004 - 2005 modelleri var. Brezilya honda üretimi bir alettir . Ama benim Brezilya'da amcamın oğlu var , o bana istediğim parçayı gönderir diyebiliyorsan al . 2011 den 2015 e kadar kullandığım , görüntüsü , performansı muhteşem bir makinadır. Orijinal arka lastik ebatını bile bulamazsın.
120-90-17 . Onun yerine en yakını 130-90-17 (xt 660 lastiği) takarsın. O da arka maşada sürtme yapar . Maşa ile bir kaç mm oynayıp genişletmen gerekir.
Al bir rx3i evo bak rahatına. Tam da senin ekonomik aralığındaki motosiklet. Selamlarla.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Nx4 falconun yanına bile yaklaşma. Motordan soğumak istemiyorsan. İsminin Honda olması seni aldatmasın. Hiç bir parçasını bulamazsın. T.R. de yalnızca
2003 - 2004 - 2005 modelleri var. Brezilya honda üretimi bir alettir . Ama benim Brezilya'da amcamın oğlu var , o bana istediğim parçayı gönderir diyebiliyorsan al . 2011 den 2015 e kadar kullandığım , görüntüsü , performansı muhteşem bir makinadır. Orijinal arka lastik ebatını bile bulamazsın.
120-90-17 . Onun yerine en yakını 130-90-17 (xt 660 lastiği) takarsın. O da arka maşada sürtme yapar . Maşa ile bir kaç mm oynayıp genişletmen gerekir.
Al bir rx3i evo bak rahatına. Tam da senin ekonomik aralığındaki motosiklet. Selamlarla.
Hocam bir gülme aldı anlık :D
Rx3 kullanıcısısınız sanırım, memnun musunuz
-
Fiyat - performans açısından tam parasının motoru. 2015 de sıfır aldım. 4 senedir kullanıyorum . Şu an 19000 km ye yaklaşıyorum . En azından yedek parça
çok kolay ister Mondial, istersen ali ekspres . Aynı motoru Dünyada 50 ye yakın ülkeye sattı Zongshen. Usa Kanada GB Rusya Yunanistan Güney Amerika ülkelerinin neredeyse tamamı ve Uzak doğu. Ha gerçeği söylemek gerekirse aksesuar ve tamamlayıcı parçalarda Japon kadar kalite yok . Parçaya ulaşmak çocuk oyuncağı. 3 senedir evom ile yaz tatilinde Bursa - İzmir Çeşme (git gel 900 km) seyahati yapıyorum . Çocuklarım İst da. En az 7-8 Bursa- İstanbul
bir Kütahya bir İzmit Evo yolculuklarım arasında. Yalnız boy 1,70 altında ise sıkıntılı olur. 64 yaşımda bugün 120 kiloluk Bursalıaliyi gayet rahat taşıyor. Daha geniş bilgi istersen profilimde telim var . Günün 24 saati arayabilirsin . Sevgilerle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:27 ----------
Esas doğru cevap MEMNUNum. Şu an bile arayabilirsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)