Katlanır Plaka Görünümlü Sabitlenmiş Plaka İşlemi - İstanbul Anadolu Yakası
Reklamlar
-
Selamlar,
Katlanır plaka görünümlü, sabitlenmiş katlanmayan plaka işlemi yaptırmak istiyorum. Anadolu yakasında bu işlemi yaptırabileceğim bir yer var mı bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi ?
Reklamlar
-
Katlanmayacaksa niye katlanır görünümlü plaka istiyorsun.
Polis çevirdiğinde katlanır ulan bu dese. Nasıl ikna edeceksin.
Daha mı iyi gözüküyor. Ben bilmiyorum, hiç incelemedim r25'i
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
Tıbbi bir durum olabilir.
-
Arkadaki uzun, cirkin kuyrugu iptal icin istiyorsun sanirim, bende dusunuyorum ama henuz harekete gecmedim sinyal kablolarini kisaltip ne yapicam onu dusunuyorum
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
Polis çevirdiğinde katlanır ulan bu dese. Nasıl ikna edeceksin.
Daha mı iyi gözüküyor. Ben bilmiyorum, hiç incelemedim r25'i
Sabitlenmiş ise sorun çıkarmıyorlar. 2 farklı trafige sordum bunu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
okaplan adlı üyeden alıntı
Arkadaki uzun, cirkin kuyrugu iptal icin istiyorsun sanirim, bende dusunuyorum ama henuz harekete gecmedim sinyal kablolarini kisaltip ne yapicam onu dusunuyorum
Evet hocam çok çirkin bir görüntüsü var kuyruğun.
-
katlanır plakalık al vıda yerlerınden kaynak attır 10 tl ye bu kadar basıt ben bu sekılde kullanıyorum kac kere polıs cevırdı kaynak yerlerının gosterınce hıc bır sıkıntı cıkarmıyorlar
-
Malum sitede kısa plakalık diye arama yap istediğin ürün mevcut
-
katlanır plaka alıp sabitleyebilirsiniz. yukarıda belirtildiği gibi kaynak olur ya da bi vidayla felan ayarlayabilirsiniz.
-
Abi böyle basit şeyleri düşünerek üstesinden gelebilirsinizz bence , suan dusunmen gereken ilk sey su plakalıgımda sinyal olsun mu olmasın mı?
ikinci dusunmen gereken konu maddi durumun ona gore bi marka secıp alabılırsın.Ornegin beni 2 3 sene onceki ducatimde rizomanın plakalıgı vardı katlanmıyordu ve sinyaller led çok iyiydi sanada öneririm.
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Abi böyle basit şeyleri düşünerek üstesinden gelebilirsinizz bence , suan dusunmen gereken ilk sey su plakalıgımda sinyal olsun mu olmasın mı?
ikinci dusunmen gereken konu maddi durumun ona gore bi marka secıp alabılırsın.Ornegin beni 2 3 sene onceki ducatimde rizomanın plakalıgı vardı katlanmıyordu ve sinyaller led çok iyiydi sanada öneririm.
Sinyal tabiki olacak o yüzden ona göre bir plakalık lazım. Rizomaya bakacağım. Sabit plakayı aldıktan sonra kuyrugun ve eski plakanın iptalini ve yeni plakayı takma işlemini nereler yapabilir. Hiç bilmiyorum ondan dolayı soruyorum :/
-
IceFrog adlı üyeden alıntı
Sinyal tabiki olacak o yüzden ona göre bir plakalık lazım. Rizomaya bakacağım. Sabit plakayı aldıktan sonra kuyrugun ve eski plakanın iptalini ve yeni plakayı takma işlemini nereler yapabilir. Hiç bilmiyorum ondan dolayı soruyorum :/
cogu motorcu ve aksesuarcı takabılır çok derme çatma yerlere gıtme işçiliği temiz olsun
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)