Harita Genel Müdürlüğü Atlas Web Sitesi
Reklamlar
-
Harita Genel Müdürlüğü https://www.harita.gov.tr/ sayfasında Atlas hizmeti başlatmış. Haritalar ve sitenin işleyişi gerçekten çok iyi. Üstelik orman yolları falan da gösteriliyor. Ne kadar güncel olduğunu bilemiyorum ama detay seviyesi ve işlevsellik kesinlikle çok iyi. Özellikle endurocu arkadaşlar için ciddi bir kaynak olarak kullanılabilir. Haberiniz olsun
Reklamlar
-
Enteresan, Google'ın kapattığı askeri vs hassas bölgeler vs burada açık...
-
-
google maps i vpn ile açın. Yandex bazı bölgeler güncel ve detaylı
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
google maps i vpn ile açın. Yandex bazı bölgeler güncel ve detaylı
google mapsı vpn ile açınca ne oluyor ?
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
google mapsi vpn le açmış oluyorsun
Not: Kusura bakma gece gece aklım sıra bir espri patlatayım dedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------
Şimdi haritaya baktım İskenderun sarıseki akaryakıt depo müdürlüğünde askerlik yapmıştım yeniçeri olarak askerlik yaptığım yerin arkasına otoban yapmışlar. Anılarım depreşti ne bileyim içim burkuldu.
-
gayet net ve güzel.
kimden çaldık ki?
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Uydu görüntüsünü normal açınca zoom yapamıyorsun belli seviyeden sonra flu gösteriyor veya hiç göstermiyor. Sadece Türkiye'de böyle bir kısıtlama var. Eskiden tr uzantısını silip hallediyorduk şimdi vpn gerekiyor bunu aşmak için. Denemek için açın haritayı İstanbul'da belli bir yere zum yapın sonra vpn i açarak sayfayı yenileyin anında farkedeceksiniz.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Uydu görüntüsünü normal açınca zoom yapamıyorsun belli seviyeden sonra flu gösteriyor veya hiç göstermiyor. Sadece Türkiye'de böyle bir kısıtlama var. Eskiden tr uzantısını silip hallediyorduk şimdi vpn gerekiyor bunu aşmak için. Denemek için açın haritayı İstanbul'da belli bir yere zum yapın sonra vpn i açarak sayfayı yenileyin anında farkedeceksiniz.
Anladım eyvallah bunu bilmiyordum ben.
-
-
İş yerime baktım , yok. Oturduğum mahalleye baktım, mahalle komple yok
Çok başarılı evet....
-
-
Google maps harici diğer haritalar güncel değil, neredeyse 20 ay geri de.
Vpn ile mobilden google maps açarak yakınlaştırınca bulanıklaşan görüntüyü düzeltebilirsiniz. Pc den ise maps içinden bölge ayarını abd yaparak netlik sağlayabilirsiniz.
-
en az 2 sene geriden geliyor. komsumun 2 sene once yaptigi ev gorunmuyor.
-
gezdiğim ve mola için durduğum orman yolları bile görünüyor ve detayları gayet iyi. ben beğendim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)