Çin Motosiklet Tavsiye (7.000-8.000 TL)
Reklamlar
-
konuyu açan arkadaş için demiyorum ama sanırım ülkece bir tuhaf olmaya başladık..
hysounga çin malı derler , tvs ye çin malı derler,hero ya çin malı derler , motoguzziye bile çin malı diyenler duydum..
yamaha,honda,kawasaki,suzuki birde bmw bmw yide arabadan biliyorlar bilmeseler onada kesin çin malı derler .. dışında bütün motor markalarına çin malı diyen insanlar etrafda deli gibi türemeye başladı.. Allah sonumuzu hayır etsin..
Hiç mi okumuyor hiçmi araştırmıyor bu tip insanlar nedir anlamadım gitti.. Tekrar ediyim konuyu açan arkadaşla ilgisi yok yeri geldi arkadaşda tvs ye çin malı deyince yazıyım dedim..
Konuya dönersek o fiyatlara benim önericeğim fiks makina hero carisma ...
Reklamlar
-
Sayın Levent 84,fikrimi sormuşsunuz.Güç, stabilite,sorunsuzluk Z One 180 mi.Rtr 180 mi.Öncelikle motosiklet marka ve modeli ne olursa olsun tüm motor sevdalılarını Rabbim kaza ve belalardan esirgesin.Ben tarcihimi kırk kere sorsalar kırkında da TVS'den yana kullanırım.Şu an çalışan biri olsam,(emekliyim)kesinlikle 180 lik Apache almıştım.Yukarıda belirtmiştim,Hint malı prıde 70 cc.ki o kadar eziyet ettim,çocuklarımın acemi motorudur motor kullanmayı onunla ögrendiler hala hadi gidelim der.Kendi adıma Hint malımı,Çin malımı? Kesinlikle Hintli diyorum.
-
hintlilerle çinlilerin temel farkı şudur.. çin eskiden beri hatta çin seddinden bu yana ipek yolu falan devamlı yollar yapmış yollara önem vermiş.. asfaltları kalitei ve asfalt olmıyan yer ülkede çok az en uçsuz bucaksız yerlerine kadar asfalt çekilmiş.. yol var yani.. haliyle bir taşımacılık araba kültürüde var çinde motorsiklet kültürü olduğu kadar.. çinlilerdeki motor kültürüde ona göre gelişmiş daha çok asfalt tipi ve scooter tipi motorlar var halkın altında..
hindistan ise pek bu işlere önem vermemiş hala bozuk yolları toprak yolları çok ülkenin ve fakirlik oranı çok yüksek olduğu için genel giderlerde pahalı hayat motorsiklet üstüne kurulu ve endeksli .. haliyle adamların ülkelerinde asırlık motor kültürleri var ve motorlarıda dayanıklı olmak zorunda çünkü ülkede hem yollar kötü hemde bir motora yeri geliyor bir aile 3 kişi 4 kişi biniyor araba niyetine.. onlarında motorları o ülke şartlarına göre yapılıyor..
o yüzden hintlilerde bir mecburiyet var bu mecburiyet olduğu için çinlilerden bir tık daha iyi motor yapmaları çok doğal.
-
yalcinroden adlı üyeden alıntı
MH Drift 150, 180 Z-ONE S
🤫🤫🤫 adamın başını yakma. Çinliye bulaşma Apache Hindistan malıdır arıza yapmaz yolda bırakmaz
-
TVS hindistan değil miydi?
Apache 180 al.
Almayacaksan Mondial Vulture al.
ya da ikinci el japona yönel; daha mantıklı.
-
Alırım, satarken %20 zararla satarım sorun değil,bozulursa bozulsun gerekirse iterim, parçası ucuz-korkmadan kurcalarım motoru öğrenmiş olurum diyorsan (ki bunları geçen sene yaşadım bizzat) çinli alın. Şimdi kimseler kızmasın çinli diye tabi ki illa bozulacak-yolda bırakacak demiyorum ama ihtimal biraz yüksek diyelim. Bunların dışında o paraya (eğer illa 150-180cc olacak şartınız yoksa) çok yıpranmamış bir ybr bulabilirsiniz. Tvs (çinli değil kendisi) yi de kullanıp çok memnun olanlar var o konuda pek bilgim yok. Ama 7-8 e alınacak pulsara bulaşmam naçizane fikrim.
-
MD.Murat adlı üyeden alıntı
Kanka sende yanlış anlamada sen öldürmedin direk öldürmeden gömdün Eline sağlık keşke çşartlar ülkemizdede daha iyi olsa ama napalım elden bişey gelmez.Evet arkadaslar herkesede ayrıyettın çok teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemli.önimizdeki bir kaç haftada alacağımı söyledim ve hala bu fikirdeyim.Fuarda fikirlerimide netleştireceğim ama genel olarak herkes rtr180 demiş.Aslında gönlümde ns 200 var ama fiyatı çok yukarıda bilmiyorum ns 200 için kendimi zorlamaya değermi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
Arkadaşlar çok hız meraklısı değilim ama eşimle beraber bineceğiz artçi olucak yani.Ns 200 fuarda indirime girerse 13 e filan yada max 14 kendimi zorlarım ama yoksa yok almam ustundeyse
-
Eşinle binecek isen ikinci el cbf 150 al . Tvs 180 bilmem ama Pulsar da , tvs 150 kullandım ikisinin artçı selesi berbat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)