gitgide kilo alıyorum, acil bir chopper alıp deri yelek giyip nazi kaskı takmalıyım.
gitgide kilo alıyorum, acil bir chopper alıp deri yelek giyip nazi kaskı takmalıyım.
Yürümek istediğimde ben kesilmiyorum yada yorulmuyorum. En fazla ayak tabanlarım su toplayınca yavaşlıyorum. Lakin tüm gün beynim sulanıyor burada. Akşam eve gidincede trafikten dolayı çok yorgun hissediyorum. Köpeği dışarı çıkarıp, yemek yiyip, yatıyorum. Sonra sabah 5.00’da geri kalkıyorum vs vs vs. Dün çanakkaleye gidince az biraz yaşam enerjisi geldi, geri dönünce de o da geri gitti
beslenme sistemini değiştirip arkasına düzenli spor eklemek lazım,
spordan kastım ağırlık ya da benzerleri değil,
basit ve ulaşılabilir olan koşma, bisiklet ya da benzeri olanlar,
ilk zamanlar biraz zor gelse de zaman içerisinde seratonin etkisi ile bağımlılık gelişir.
beslenme konusunda ise zayıflamak için para lazım,
ekmek kesilmeli yerine sebze, meyve, kuruyemiş ve benzerleri konulmalı,
az ve sık yemek yenilebilir.
makine gibi yaşamanın götürüsü sandığınızdan büyük olur,
performansta ciddi problemler ortaya çıkar ve düzeltmesi vakit alır.
uyanık olun, size dayatılanı kabul etmeyin.
Kilo vermek isteyen araziye çıksın araziye...
Hayvan gibi yerim affedersiniz, yağlı falan umruma gelmez, çerez tatlı alayına giderim, hâlâ dal gibi adamım Allah'a şükür.
Motorla çıkmasanız bile yürüyerek çıkın araziye, tracking candır, 2 yangın yolu çıkın, soluğu burnunuzdan alamazsınız zaten.
He birde motorla olursa üff çiçek.
Yokuşta gaz kaçırıp stop edersen zaten kurtulana kadar 2 kilo garanti gitti :D
Şubat ayında yarım metre kar içinde çenemden ter damladigi günü bilirim, ve ben çok zor terleyen, sıfır yağ denilecek vücutta birisiyim.
Araziye çıkın araziye, arazi iyidir.
Bende tam tersine, neden bilmiyorum ama bayılıyorum böyle antin kuntin yaşanan işlere.
Hiç unutmuyorum karadeniz gezisine gittiğimizde kiralik special makinalarla araziye çıktık yaylaya, 2000 rakım yükseklik ciğerlerimiz yanıyor temiz oksijenden, zirvede mola vermişiz ayıptır söylemesi mangal çay felan yiyoruz içiyoruz, bende yediğimi eriteyim hesabi öyle daire çiziyorum motorla, arka tekeri kitliyorum felan.
Sonra bi patırtı geldi motor sapıttı, bi baktım arka lastik el girecek şekilde yarılmış.
Toprağa batmış sivri ucu dışarı bakan bir kayaya tekeri kitleyerek takmışım arka lastiği :D
İç lastiği bile yarmış geçmiş, E yedek lastik falanda yok, napalim napalim derken, dedim bana çalı çırpı ot toplayın :D
Doldurdum lastiği otla çöple, bi sopayla ite ite bütün otu samanı döşedim lastiğin içine dedim yapıştır devam et ben giderim :D
Yayladan bir inişim var arka kısım tavşan gibi seke seke gidiyo, 2000 rakımdan seleye oturmadan indik merkez köye, direkt motoru olduğu gibi yere bırakıp yüzü koyun uzandım sokağın ortasına, bacaklarım tam 2 gün titredi yürürken merdiven çıkarken felan.
Ha sorun bana o güne lanet ettim mi ?
Vallahi kendimi, hayatımda en çok "Motorcu" hissettiğim günlerden biridir
Asla unutmayacağım, efsane bir anıdır benim için
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Dün uçmakdereden mürefteye doğru giderken, yolun bozuk olmasıyla birlikte motordan seke SEK’e gidiyordum. Resmen bir enduro sahibi olmayı denedim. Arka teker zıplamaktan boşa sarıyordu lakin düzlükte 70-80 ile gitmekte işkence. En sonunda aldıracaksın şu aleti, sonucu ne olursa olsun.
-MrMud
-MrMud
70kg'dan ağırsan CRF250 Rally bir arka amortisör yükseltme ister yalnız... Ben Honda fuar fiyatından bıraksa alıyordum geçen sezon başı, nuh dediler peygamber demediler ben de +500€ amortisör masrafını düşününce vazgeçtim. O an için mantıklı gelmedi sıfıra o kadar para harcamak... (Daha bir de lastikler değişecekti vs vs)
Ya Angri , hem aç hem de güçlü nasıl olabiliyorsun ? Anlayamadım ki. Şakasını boş ver de ,o kadar takma kafaya kilo muhabbetini. Selamlarla.
Abi şuan bir Çin lokantasından erişte aldım. Çubuklarını sakladım. Az biraz tutuyorum. Yemeği yiyene kadar dönüyorum
Sabah 1tane beyaz peynirli+domatesli tost, öğlen bir tavuk döner dürüm, akşam da az yemeye çalışarak günü bitiriyorum. Normalde yemem gereken miktarın yarısını yiyip, ayakta kalmaya çalışıyorum ama kilom sabitlendi şuanda. Bir verirsem, aşağıya iniş sert olabilir. Sonra gelsin börekler. Artık bazal metabolizmam kadar yerim o zaman.
Sucuklu tost yiyemiyorum resmen
Bazal metabolizma 2016kcal. benim tüm gün yediğim 900-1100kcal arası. Anlamadığım 1haftadır kilom sabit gidiyor. Çaktırmadan birşeyler mi enjekte ediyorum acaba? Çayı, kahveyi şekersiz içiyorum. Kola içeceksem kesinlikle diet oluyor, yada maden suyu içiyorum günde en fazla 2tane. Sıkıntı büyük. Tartılırken derin nefes veriyorum öyle tartılıyorum. Psikolojik olarak 100gram daha az çıkarım die
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
Mesela bugün; günü 774kcal ile kapattım. Hadi hayırlısı. Bu haftada kasacağım, sonrası şok diyet...
Büyük ihtimalle metabolizmam yavaşladı. 2000kcal yerine 1000kcal almaya başlayınca kilo kaybı durdu. Şimdi kuzu kuzu bakıyorum. Önerebileceğiniz bir fikir var ise, yardımınızı isterim.
Senden gaz aldım geçen hafta spor salonuna yazıldım. Ölçüm yaptılar yağ oranım %27 çıktı ki en tolere edilebilir rakamın max %22 olduğunu söylediler. Ben kendimi kaslı falan sanıyordum meğer kas oranım düşükmüş. Bu nedenle de istediğim gibi kilo veremiyormuşum. Kas kütlemin zamanla artması metabolizmamı hızlandırıp yağ yakımımı arttıracakmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)