Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Diyet ve Motosiklet

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yememi daha da azaltırsam sonu ne olur? Bilemiyorum.
    Vücudunuz zayıf düşer. Bağışıklık sisteminiz de. Muhtemelen hasta olursunuz.

Yemeyerek zayıflamak güzel bir şey değil. Yiyip hareket ederek zayıflamak çok daha zevkli. Kilo verme bir yana, kendinizi daha enerjik hissediyorsunuz. Aklınıza, ruhunuza, tavırlarınıza yansıyor, etraftakiler farkediyor. Aç kalarak zayıflayınca çöküyorsunuz. Onu da denedim, ordan biliyorum. Boy 1.85, kilo 86.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vücudunuz zayıf düşer. Bağışıklık sisteminiz de. Muhtemelen hasta olursunuz.

Yemeyerek zayıflamak güzel bir şey değil. Yiyip hareket ederek zayıflamak çok daha zevkli. Kilo verme bir yana, kendinizi daha enerjik hissediyorsunuz. Aklınıza, ruhunuza, tavırlarınıza yansıyor, etraftakiler farkediyor. Aç kalarak zayıflayınca çöküyorsunuz. Onu da denedim, ordan biliyorum. Boy 1.85, kilo 86.
    Biz burada yazıyoruz ne yaptığımızı ama basma kalıp değil her vucudun kendine göre bir sistemi var kendini tanıyorsan ona göre bir yeme içme düzeni ayarlarsın ama buna iyi geldi banada olur dediği zaman hasta da olur çökerde yığılır kalır bir köşede. 3 hafta oldu ben 5 gün aç 2 gün tok düzenine başlayalı hiçbir sorun yok her yerede koşturuyorum at misali :D evet alışkanlıktan dolayı yeme isteği geliyor ama açlıktan değil onuda başka bir işle uğraşıp sallıyoruz.Her öğünde 2 ekmek ve dünya kadar yemek yiyip 3 ayda 7 kiloda vermişliğim var ama o çalışma ortamı burada yok malesef ve oluşması imkansız. Mecburen böyle bir diyete ihtiyacım var :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

Şuan bazal metabolizmamı hesaplayıp yarısı kadar yemeğe özen gösteriyorum. 2000’lik yerine 1000’lik yiyorum.

Sabah terste kaldım. 1 simit, diet kola, bir orta şekerli kahve, iki tane şekersiz filtre kahve, öğlen 1kola ile 2 dilim karışık pizza (ki orta boy pizzanın dilimleri). Akşamda çok yemem. Diyetkolik’ten kalori sayaç uygulaması var. 859kcal aldığımı gösteriyor şuan. Kilom 98-99 idi boyum 183cm. Şimdiki kilim 91,5 civarı. Yaklaşık iki haftadır stabil şekilde duruyor. Yememi daha da azaltırsam sonu ne olur? Bilemiyorum.
    1 gün ye bir gün aç kal dene 1 hafta baktın sıkıntı yok devam edersin

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Şuanki yemek düzenimden hoşnut değilim ama daha da fazla yiyemiyorum. Midem küçüldü sanırsam. Lakin akşam oturup 2 yiyeceğime, 1yiyip daha fazla cılkını çıkartmayayım die bırakıyorum. Lakin eskiden 2 orta boy pizza yerken şimdi orta boy pizzanın 2 dilimini yiyorum.

oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Ben karbonhidratı tamamen sıfırladım. Protein ağırlıklı diyet yapıyor(d)um.

Bol tereyağı ve zeytinyağı.

Sabah iki tereyağlı yumurta ya da tam yağlı peynir ve iki salatalık. Akşam beyaz et ya da kırmızı et. Bol yağlı. (Arada başka öğün yok.)

1.5 ayda 18 kilo verdim.

Şu an düzeni bozdum. 4 kilosunu geri aldım. Tekrar başlamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Abi sen ne yaptın? Spor varmı? Birde boy/kilo kaç idi acaba?

oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Yaş 33, (34 oldu artık) boy 170, kilo 110 idi. Spor yok, arada bir yürümek dışında.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Kilo çok olunca ilk zamanlar su gibi akıp gidiyor.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı oldcockroach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaç ay oldu başlayalı ?
    27 Aralıkta başladım. Diyetisten'e gittim. kan tahlili falan yaptırdım. Size de tavsiye ederim kendi başıma daha önce çok deneme yaptım olmuyor öyle. İlla o paraları vermem gerekiyormuş, çok yanlış besleniyormuşuz.

oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    27 Aralıkta başladım. Diyetisten'e gittim. kan tahlili falan yaptırdım. Size de tavsiye ederim kendi başıma daha önce çok deneme yaptım olmuyor öyle. İlla o paraları vermem gerekiyormuş, çok yanlış besleniyormuşuz.
    Zamanında birisi demişti çiftçi gibi yiyiyoruz şehirli gibi yaşıyoruz,çiftçi gibi yiyecek çiftçi gibi yaşayacağız yada şehirli gibi yiyip şehirli gibi yaşayacağız. İşte bütün mesele çok yemekten kaynaklı.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Şehirli gibi yiyorum ben. Pizza, burger ıvır zıvır vs ayrıca şehirli gibide yaşıyorum. Altımda araba yada motosiklet. Bence sadece çiftçi gibi yaşamak lazım, parasız gibi yememek lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Kordon 91,5kg bandını. 90,8kg’ım an itibari ile. Hedefime 2,2kg kaldı. Bakalım şimdi nasıl olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Şehirli gibi yiyorum ben. Pizza, burger ıvır zıvır vs ayrıca şehirli gibide yaşıyorum. Altımda araba yada motosiklet. Bence sadece çiftçi gibi yaşamak lazım, parasız gibi yememek lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Kordon 91,5kg bandını. 90,8kg’ım an itibari ile. Hedefime 2,2kg kaldı. Bakalım şimdi nasıl olacak
    Boy kaç boy 😀 Ben de 90kg'ım ama six packlarden 4ü güneş gibi parlıyor 😁

1.83 yazmışsın üstte şimdi gördüm, 75-80kg aralığı senin için ideal olur. 75e düşer fitness yaparsan hafif ağırlıklarla plaj vücudunu da kaparsın.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boy kaç boy �� Ben de 90kg'ım ama six packlarden 4ü güneş gibi parlıyor ��

1.83 yazmışsın üstte şimdi gördüm, 75-80kg aralığı senin için ideal olur. 75e düşer fitness yaparsan hafif ağırlıklarla plaj vücudunu da kaparsın.
    Ben hayatımda 70’leri birkez gördüm. Onda da hızlı şekilde 80’lere gittim. İdeal kilo hesapları 78 senin ideal diyor ama 88’i göremiyoruz

Plaj vücudu falan hikaye. Oturduğumda yandan yağlar çıkmasın kafi. Göbeği içeri çekiyorsun da yandaki yağları çekmek teknik olarak imkansız. Mecbur kilo düşeceğiz. Ha canım iskender çekmiyor mu? Çekiyor ama yiyemiyorum lakin yanlışlıkla 89 yazısını görürsem bir kendimi ödüllendirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı oznkrçm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben karbonhidratı tamamen sıfırladım. Protein ağırlıklı diyet yapıyor(d)um.

Bol tereyağı ve zeytinyağı.

Sabah iki tereyağlı yumurta ya da tam yağlı peynir ve iki salatalık. Akşam beyaz et ya da kırmızı et. Bol yağlı. (Arada başka öğün yok.)

1.5 ayda 18 kilo verdim.

Şu an düzeni bozdum. 4 kilosunu geri aldım. Tekrar başlamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
    Bol yagli, kirmizi etli diyet, hele de duzenli egzersiz yoksa, yas ilerleyince kalp ve damar hastaligi olarak karsiniza cikar muhtemelen... Pis sey o da.

Karatay, ya da buradaki adiyla Atkins diyeti saglikli degil. Diyetisyenler cok kilolular icin ilk basta kullanilabilir deseler de daha diyete baslamadan daha dengeli ve saglikli bir diyete gecis planini hazirliyorlar.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Abi ben o diyet olaylarına zamanında takmıştım. Lakin bir diyetisyene para ödedikten sonra ki bir daha ödemedim. Doktor kendi diyetini kendin çıkaracaksın demişti. Kabaca tabir ile doğru hatırlıyorsam 1dilim sucuk 3dilim ekmek mi ne öyle birşey demişti. Ben o sıralar 110kg falan geliyordum. Sonra dediği kafama yatmayınca kalori hesaplarına ve günlük max kalori ne olmalıdır die bazal metabolizma hesaplarına girdim. Vücudun yaktığından fazla yememek felsefe olarak benimsenip, altına düşmeye özen gösterdim. Sonuç kilo veriyorum. Sağlıklı mı? Bilmiyorum. Lakin sağlıksız bile olsa önceliğim zayıflamak. Sonrasında ne gerekiyorsa yaparım. Hedef 8X’li kilolar. Çekebilirsem 75’e çekip sabit kalma planım var. Hayata bir kez geliyorum. Yeterince şişman yaşadığımı düşünüyorum.

İlk diyete girmeden önceki kilom da 118-120gibi birşeydi. 2ayda 20, 3ayda 35kg vermiştim ama hiç 88’in altına düşemedim. Düşsemde hep geri yükseldim.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)