Yolcu kaskı, fikirleriniz lazım
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar , kız arkadaşım ve arada kardeşiminde kullanacağı bir kask alacağım. İkisinide ölçtüm kafa ölçüleri birbirine çok yakın yani beden pek sorun olmaz eğer kaskın kalıbı farklı olmazsa. termoplastik veya polikarbon istemiyorum ls2 ff396 var fiberglass kompozit,bell qualifier gibi modelleri düşünüyorum bütçe max 800. Bana önerebileceğiniz kasklar nelerdir? Kendim bell rs1 kullanıyorum çok memnunum ama o kadar param yok olsa bir tane de ondan alırdım. Forumda araştırdım ama herkes başka başka şeyler söylemiş aynı kask hakkıında o yüzden kafam karıştı. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar
Reklamlar
-
birazdan konuya
yolcu kaskı diye bir kask mı var
kendine iyi kask alıp onlara ucuz kask mı almaya calısıyorsun
onların canı can değil mi
tarzı yorumlar gelip inşaat bareti önereden tipler gelir.
rez aldım bekliyorum
-
arndiol adlı üyeden alıntı
birazdan konuya
rez aldım bekliyorum
Benden önce yazdın. Allah sana uzun ömür versin
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
Kafasinda 200 tl ye aldigi plastik le gezen adamlar der bu laflari bende sasirmam yolcuma alacagm kaskin cogu surucunun kullandigindan iyi olacaginida biliyorum
800 tl ye ucuz kask diyende madem onun icin o kadar ucuz geliyo versin bana 500 tl daha iyisini alayim. Para saymiyolarsa bu paralari vermekte de sorun etmemeliler
-
-
Shark Ridill-Bell Qualifier-Mt Blade bunlara bakabilirsin
-
karayel90 adlı üyeden alıntı
Shark Ridill-Bell Qualifier-Mt Blade bunlara bakabilirsin
Qualifier kafami karistiriyo vortex daha iyi sanirim
-
arndiol adlı üyeden alıntı
birazdan konuya
rez aldım bekliyorum
Merhaba ben geldim. 1.si yolcu kaski diye birşey yoktur arkanizdaki insanin cani sizinki ne ise onunki de onun kadar değerlidir. az kullanilacak olmasi ucuz olabilecegi anlamina gelmiyor. Bu yorumlar genelde 100tlye kask isteyen arkadaşlara geliyor zaten. Benim tepkim artciyi candan saymayip bütçesine göre ucuz kask almak isteyenlerde. He bazi üyeler var ağzina aksiyon kamerası sokasın geliyor.
Konuya dönecek olur isek 800tlye kadar alinabilecek kasklar arasinda kagit ustunde enlerden birtanesi Mt revenge var benim kaskım bu çok arastirip almiştım. yani bir sonraki basamakta 1300tlye kadar ayni ozellikleri veriyor genelde diğer markalar. tam bi fp urunu tabi su ana kadar test etme şansim olmadi inşallahta olmaz. bi değerlendir istersen.
-
Ben touring eğitimine gidip yolcu kaskını bedavaya getirmiştim
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Ben touring eğitimine gidip yolcu kaskını bedavaya getirmiştim
O kasklara guvenemiyorum ben ya, onun yerine fiber kompozit ff396 alirim
-
Ben bell quelifire aldim. İçeri biraz rüzgar sesi alıyor. Çene pedi vizor yok. Ama ön camı buğu yapmıyor. LS2 alsan pinlock da Alman lazım.
-
Ben diyeyim. Yolcu kaskı diye birşey yoktur. Doğru soru şu: 800TL bütçem var. Bu paraya alabileceğim en iyi kask hangisi?
Kaskın kime alındığı önemli değil.
-
LS2 ya da MT al geç yolcu için rüzgar sesi daha az etki ediyor.Güvenli olması yeterli
-
Ls2 cr1 bazı yerlerde 900 civari, önceki kaskımdı, bence f/p olarak başarılı
-
Bülent pcx adlı üyeden alıntı
evet bunu gördüm ama sanırım interkom için ped altında yerleri yok, eğer öyleyse o biraz sıkıntı interkomda takıcam çünkü
watercolours adlı üyeden alıntı
Ben diyeyim. Yolcu kaskı diye birşey yoktur. Doğru soru şu: 800TL bütçem var. Bu paraya alabileceğim en iyi kask hangisi?
Kaskın kime alındığı önemli değil.
fikrin varsa söyle yoksa eksik arayıp düzeltmekle uğraşma. yukarıda mesajlarda zaten belirttim azıcık okuyun yahu
nexx sx100, ls2 cr1, ls2 ff396 , ell vortex seçenekler şimdilik
-
nolan n87 aldım artçıma, kendisi gayet memnun. bende aynı kaskı kullanıyorum. bende memnunum.
-
]-[@LuI{ adlı üyeden alıntı
nolan n87 aldım artçıma, kendisi gayet memnun. bende aynı kaskı kullanıyorum. bende memnunum.
evet bu modelide düşünüyorum ama n com için uyumlu özel alan diyor, oraya universal interkom bağlayamazmıyım ?
-
mt olabilir bell qualifier bende var heleki artçı kaskı olucaksa gürültüsüde çok olmaz on numara kask olur artçıya.. givi 50.4 öneririm oda iyidir sharpdan 5 yıldızıda var..
-
Bülent pcx adlı üyeden alıntı
Şimdi ne kullanıyorsunuz.
-
Shoei nxr kullanıyorum şimdi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)