İşi bilmiyorsunuz. Alıp direk sac'a kaynak basacağız. Motorun oraya bir kaput. İçine yerleştireceğiz. Bitti gitti. Şekil olmayacak. 2teker üstünde durup gidecek.
İşi bilmiyorsunuz. Alıp direk sac'a kaynak basacağız. Motorun oraya bir kaput. İçine yerleştireceğiz. Bitti gitti. Şekil olmayacak. 2teker üstünde durup gidecek.
Vitesliler içinde türkyiede çok satan modeller 25 bin ila 60 bin tl arasında altı yok .. yani cbr250 cb500f nc750x falan filan.. Satarmı satar bence.. kapış kapış gider..
Alacaksın 2tane pulsar motoru. V bağlayacaksın. V-twin saçma sapan basan bir motor çıkar işte
Cbr 500un fiyatı ne oyle ya,ayıp cidden ayıp
Yavaş yavaş gitme zamanı geldi memleketten.
Sıfır araba piyasasından sonra sıfır motor piyasası da bitmiştir.Geçmiş olsun
28000 liraya çantalı forza alacaktım. Bugün itibariyle vazgeçtim. Xmax250 niyetine girdim. Honda bende kaybetti.
başka konudada yazdım gerçekden motro sürmek isteyen sürer .. gider jawa alır gerekirse gider planet alır gerekirse genede sürer .. yeterki sürmek istesin.. Ben bunları gözümde büyütmüyorum isterse 500 bin tl olsunu sürmek istersen sürersin..
geçende iki çocukla karşılaşdık çocukda rks winner vardı solarbech kumsalın orda hopluyorlar zıplıyorlar eğleniyorlar kahkahalar atıyorlardı.. 8 bin liraya sıfır almış .. kısaca sürmek istersen sürersin .. gerisi insanın bahaneleri..
Bizi çok fena tüketime alıştırdılar tüketim bağımlısı olduk sorunumuz orda.. kendimiz için değil her şeyi başkaları için alıyoruz.. elimizdekinin değerinide bilemiyoruz elimizdekiyle yetinmeyide bilmiyoruz.. adamda iphone var yeni almış daha 1 sene olmuş yenisi çıkıyor 15 bin lira gidip illa onu alıcak neden diyorsun yeni işte diyor elindeki yetmiyormu fazla fazla yetiyor diyor ee o zaman işte ne işte.. işteyide açıklayamıyorlar.. motor içinde benzeri geçerli hep bir bahanemiz var..
Bence gene diyim satar ne olursa olsun çünkü bir kere o tüketim zehirini enjekte ettiler.. evini satar arabasını satar deden kalma tarlasını satar gider alır..
tabiki ben en en kötü şartlardaki örneği verdim yoksa neler var neler piyasada.. şurda liste yapsak 6-7 bin liradan 15 bin liraya kadar olan adam gibi güzel modelleri 50 tane model çıkar.. pek çoğununda bugün sıfır akranını almaya kalk en az 30-40 bin liradır.. insanlar 30 bin liraya forzalara bakıyor ikinci elde 500cc lik piaggioların fiyatları 10-12 bin liralara sürünüyor kaldıki forzayı cebinden çıkartır atar..
Hee gücü yetmedi mi?
2005 er5 var kawasaki,çift silindir,su soğutmali,49hp tertemiz 11.500tl
Uzerindeki sinyaline kadar orjinal,kendini belli ediyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...53162240/detay
Vay arkadaş bu nedir lan böyle, saf saf cbr 650r hayali kuruyordum birde, şu fiyat listesine bakınca olm Okan sen kim köpeksin de cbr 500 beğenmeyip 650lere bakıyorsun dedim yani, helal olsun dedirttiler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)